Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Bizim komsu sifre koyunca bende perisan oldum :KK53:

komşu akıllanmış bıcırığım :KK53:

hayır yoktu.

sevdim evet :KK17: inş hayırlı zamnda gelir. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin. odun'un bile hayırlısı:KK9:

ve günaydınlarrrrr

tşk ederim ben de seni sevdim :KK17:

sana da günaydın :)

doktordan geldim ben de şimdi
az soluklanayım

selam topikcik:)

hadi hareketlenelim....... hobaaaaa:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
[video=youtube;kymE-DSsz1c]http://www.youtube.com/watch?v=kymE-DSsz1c[/video]

evet çıktım canım :)

şimdikte evdeyim netimiz gelmiş emaneten bağlı
daha kutu kimbilir ne zaman gelir

o ne güzel emanetende olsa:):13:
sevindim bu işe:):KK34:

Bizim komsu sifre koyunca bende perisan oldum :KK53:

:KK53::KK53::KK53:

komşu akıllanmış bıcırığım :KK53:

tşk ederim ben de seni sevdim :KK17:

sana da günaydın :)

doktordan geldim ben de şimdi
az soluklanayım

bende tam doktor işini sorcaktım sana gittinmi diye ve bu mesajını okudum şimdide, ne oldu tatlım? ne dedi doktor???

Doktor alttan ultrasonla baktı da büyük kist falan yok neyse ki
ama küçük küçük kistler oluşmuş böyle dizi dizi
yani pco belirtisi gibi görünüyor

kan verdim bakalım sonucunu 3,5 gibi alıp göstericem.

var mı pco dedim de kan sonucuna göre bakalım dedi.

niye böyle oluyor anlamıyorum :KK43:

canimmm INSALLAH yoktur birsey sonucu alir almaz yaz olabilir demis var dememiski yoktur INSALLAH:KK16:

çok geçmiş olsun canım. genelde hormonlari genetik ve kilo yüzünden oluyor maalesef. bende biraz kiloluyum ve dzensizdi adetim zayfladıkça düzene girmeye başladı ama. umarım sneinde hormonal veya genetik değil kiloyla ilgilidir. en çözülebiliri o çünkü :KK5:

önce geçmiş olsun bitanem......
sıkma canını......
tivitinin dediği gibi daha pco var dememişki doktor, belkide yok canım.

ah canım birde bu hayatta ben anladımki sürekli rahat yok dünyada, nede olsa imtihan dünyası burası, biri bitti derken biri başlıyo, yani sıkıntılar bize hep imtihan bu dünyada, ecir kaynağı bize, bize düşen sabretmek ve hep rabbimizin rızasını kazanmaya bakmak hep, gerisi boş bence.....

inşaallah bişeyde çıkmaz balım benim......
hemen negatif düşünme lütfen canımcım.......:KK48:
:KK19::KK19::KK19:

bitterim komşu çağırdı kahveye yeni, ben oraya gidiyorum görüşürüz yine canım.....
takma kafana sakın bak, öptüm:KK19:

Saolun canlarım
ister istemez üzülüyor işte insan hemen geliverse bebek istiyor

aldım sonucu,doktor çok tatlı biriydi açıkladı güzelce bana
prolaktinim 34.85 çıkmış. en uç 30 olması gerekiyor sanırım.bunun için dahiliyeye görünebilirsin dedi muhtemelen emar isterler ordan
bunu düşünücem

bir de FSH hormonum 9.37 bu da 6larda 7lerde olsa daha iyi dedi
bu hormonda yüksek olduğu için yumurtalar büyümeden kalıp atılmıyormuş,o yüzden de öyle diziliyorlarmış

bebek istediğin için hormon hapı vermiyim dedim,1 kaç ay deneyin dedi
olmazsa fakülteye gidersin dedi bir doktor ismi falan verdi işte :KK31::KK31: böyle

piyonist sanırım benimki de genetik olabilir
kilom yok ama annemin de 8 sene çocuğu olmamış belki de hormonları yüzündendi..gerçi köy yerinde yeterli beslenme yok,doktor yok bunlar da etkendir

piyonist sanırım benimki de genetik olabilir
kilom yok ama annemin de 8 sene çocuğu olmamış belki de hormonları yüzündendi..gerçi köy yerinde yeterli beslenme yok,doktor yok bunlar da etkendir
geçmiş olsun canım bak çokta önemli bişey yokmuş. bnce ilk aylarda korunma yöntemine bağlı olarak hemen olmayabiliyor ama tabi bellide olmuyor. bu yüzden çok takıntı yapma derim ben kendi adıma. umarım tabiki sıkıntı olmaz ama dr larda korunmayı bıraktıktan sonra ilk 6 ay hatta bazen 1yıl hiçbir tedavi uygulamıyorlar stres yüksek etken olduğu için.
sen ovülasyon testleri deneyerek en uygun günü bulabilirsin aslında, ateş ölçme yöntemleri falanda var. istersen onlara bak.

geçmiş olsun canım bak çokta önemli bişey yokmuş. bnce ilk aylarda korunma yöntemine bağlı olarak hemen olmayabiliyor ama tabi bellide olmuyor. bu yüzden çok takıntı yapma derim ben kendi adıma. umarım tabiki sıkıntı olmaz ama dr larda korunmayı bıraktıktan sonra ilk 6 ay hatta bazen 1yıl hiçbir tedavi uygulamıyorlar stres yüksek etken olduğu için.
sen ovülasyon testleri deneyerek en uygun günü bulabilirsin aslında, ateş ölçme yöntemleri falanda var. istersen onlara bak.

haklısın
ateş ölçmeye başladım geçen ay bilemedim bakalım bu ay ne olacak
ovulasyon da alsam diyorum
diyorum da diyorum
tamam stres yapmıcam akışına bırakçam :)
bir de hayıt suyunu içicem

haklısın
ateş ölçmeye başladım geçen ay bilemedim bakalım bu ay ne olacak
ovulasyon da alsam diyorum
diyorum da diyorum
tamam stres yapmıcam akışına bırakçam :)
bir de hayıt suyunu içicem

hayırlısı olsun canım. Allah en hayırlı zamnda versin inşallah. stres yapma sen zevk almaya bak. kısöetse olur zaten ona takılma yani. birde 2 günde bir yap ki sperm kalitesi daha yksek olsun. eşin sigara içiyormu bilmiyorum ama içki sigara en büyük düşman. en azından 1-2 aylık içmezse yada azaltırsa oda çok iyi olur. birde hayıt suyu ne yeni mi çıkmış ben duymadım hiç :KK1:

hayırlısı olsun canım. Allah en hayırlı zamnda versin inşallah. stres yapma sen zevk almaya bak. kısöetse olur zaten ona takılma yani. birde 2 günde bir yap ki sperm kalitesi daha yksek olsun. eşin sigara içiyormu bilmiyorum ama içki sigara en büyük düşman. en azından 1-2 aylık içmezse yada azaltırsa oda çok iyi olur. birde hayıt suyu ne yeni mi çıkmış ben duymadım hiç :KK1:

hayırlısı evet Allah doğru zamanı biliyor
alkol arada kullanır,sigara da bazen keyfine içer
ama içirtmicem ikisini de sevmiyorum,en başta kendi sağlığı için
hayıt otunu kaynatıp suyunu içiyorsun,adet düzensizliğine falan iyi geliyor prolaktini de düşürüyormuş
sen de bir araştır istersen :)

sen nasılsın ne yapıyorsun? çalışıyorsundur muhtemelen

Saolun canlarım
ister istemez üzülüyor işte insan hemen geliverse bebek istiyor

aldım sonucu,doktor çok tatlı biriydi açıkladı güzelce bana
prolaktinim 34.85 çıkmış. en uç 30 olması gerekiyor sanırım.bunun için dahiliyeye görünebilirsin dedi muhtemelen emar isterler ordan
bunu düşünücem

bir de FSH hormonum 9.37 bu da 6larda 7lerde olsa daha iyi dedi
bu hormonda yüksek olduğu için yumurtalar büyümeden kalıp atılmıyormuş,o yüzden de öyle diziliyorlarmış

bebek istediğin için hormon hapı vermiyim dedim,1 kaç ay deneyin dedi
olmazsa fakülteye gidersin dedi bir doktor ismi falan verdi işte :KK31::KK31: böyle

tekrar geçmiş olsun canım....
pconun ne olduğunu ben pek bilmiyorum ama bak doktor pco var dememiş heralde dimi, gördünmü bak:):KK34::KK16:
rabbim tez zamanda şifanıda gönlündekinide hayırlısı ile versin inşaallah canımcım.....:KK19::KK19::KK19:

bende komşuma gittim geldim, kahveydi çaya dönüş yaptık:KK70:DD
bende çay vardı onu aldım gittim, ev sahibime....
çay içtik, bir iki sohbet ettik geldim yeni....
ben bu hafta pazara gitmicem, bizim bugün pazar var komşuda pazara gidicek şimdi.

benimde bugün başım ağrıyo:KK35::KK35::KK35:

tekrar geçmiş olsun canım....
pconun ne olduğunu ben pek bilmiyorum ama bak doktor pco var dememiş heralde dimi, gördünmü bak:):KK34::KK16:
rabbim tez zamanda şifanıda gönlündekinide hayırlısı ile versin inşaallah canımcım.....:KK19::KK19::KK19:

bende komşuma gittim geldim, kahveydi çaya dönüş yaptık:KK70:DD
bende çay vardı onu aldım gittim, ev sahibime....
çay içtik, bir iki sohbet ettik geldim yeni....
ben bu hafta pazara gitmicem, bizim bugün pazar var komşuda pazara gidicek şimdi.

benimde bugün başım ağrıyo:KK35::KK35::KK35:

sağol canım :)
pcomsu bir şey işte
ama tedavi edilemez değil çok şükür

iyi sen de kafanı dağıtmışsın

sabahtan benim de başım ağrıyordu,ilaç aldım,şimdi yine hafif var,biraz aç bıraktım kendimi sanırım :KK52:

sağol canım :)
pcomsu bir şey işte
ama tedavi edilemez değil çok şükür

iyi sen de kafanı dağıtmışsın

sabahtan benim de başım ağrıyordu,ilaç aldım,şimdi yine hafif var,biraz aç bıraktım kendimi sanırım :KK52:

çok şükür canım.....

evet iyi oldu banada......

açlık ve stress yapar bitanem..... bişeyler ye kız artık:)))):KK56::KK56::KK16:
mesela sucuklu tost:)))):KK56::KK56:
benim favorimdir sucuk:KK53::KK53::KK53:

benim baş ağrımda stresstenmidir nedir, havalar dengesiz gidiyo onunda etkisi var galiba,
anlamadım bugünki baş ağrımın nedenini bende:KK37::KK37::KK37:

[video=youtube;Gqv3QvR_obM]http://www.youtube.com/watch?v=Gqv3QvR_obM&feature=endscreen[/video]
.......................

hayırlısı evet Allah doğru zamanı biliyor
alkol arada kullanır,sigara da bazen keyfine içer
ama içirtmicem ikisini de sevmiyorum,en başta kendi sağlığı için
hayıt otunu kaynatıp suyunu içiyorsun,adet düzensizliğine falan iyi geliyor prolaktini de düşürüyormuş
sen de bir araştır istersen :)

sen nasılsın ne yapıyorsun? çalışıyorsundur muhtemelen
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. ama bebek istediğinide herkese söylemesen daha iyi olur benim fikrim bu ama yani sana akıl vermek gibi olamsın. çünkü sürekli soracaklar ve sende stres olacaksın. bu nedenle yani.
hayıt otuna bakarım canım araştırırm yarın. teşekkür ederim. açıkçası ben pek sevmiyorum böyle eşyler denemeyi akışına bırakmaktan yanayım çünkü kime ne iyi gelir ne ters eki yapar bilemeyiz o bakımdan ama araştıracağım yarın.

bizede yurtdışından bankanın ortakları geliyor yoğunum bugünlerde bu nedenle, raporlar, hazırlıklar, organizasyonlar falan düzenliyorum. ama yinede buraya kaçıyorum tabi orası ayrı :)

X