Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

inşallah verir çok zevkli bişey. ama sınavda çokta tehlikeli olduğunu farkettim. çünkü sağdan gelmesi gerekirken ayrılmış yolda benim şeridimden gelen minibüs ile çarpışıyordum az daha. ve o bir sınav olmasaydı eğer ben hız yapar öyle giderdim. Allah korudu.

tanışmadık evet. 27 yaşındayım, istanbuldayım, bankacıyım, bekarım. :KK6: nasıl gördün beni nasıl bilirsin :KK9:

belki yaparım ama yaya olarak da trafiği görüyorum veya araba içindeyken de bazı şeylere şahit oluyorum
sen dikkatli olsan da diğer insanlar yüzünden gümbürtüye gidebilirsin
iyice cesaretim kaçıyor böyle

güzel şeyler yazdığın bir topik vardı biraz sertçe ünlemlerle umarım karıştırmıyorumdur :KK17:
bir de tiviti ile de muhabbetinizi de görmüştüm sanırsam
yani iyi gördüm iyi bilirim :KK53:

ben de 27 yaşındayım:) istanbula çok yakın bir şehirdeyim abe lerin çok olduğu bir şehir :KK1::KK1:
evliyim,öğretmenim :)

belki yaparım ama yaya olarak da trafiği görüyorum veya araba içindeyken de bazı şeylere şahit oluyorum
sen dikkatli olsan da diğer insanlar yüzünden gümbürtüye gidebilirsin
iyice cesaretim kaçıyor böyle

güzel şeyler yazdığın bir topik vardı biraz sertçe ünlemlerle umarım karıştırmıyorumdur :KK17:
bir de tiviti ile de muhabbetinizi de görmüştüm sanırsam
yani iyi gördüm iyi bilirim :KK53:

ben de 27 yaşındayım:) istanbula çok yakın bir şehirdeyim abe lerin çok olduğu bir şehir :KK1::KK1:
evliyim,öğretmenim :)

istanbulda değilsen olduğun şehide daha rahat araba kullanırsın. birde otomatik aldınmı tadından yenmez bence denemelisin.
ne yazdımki acaba hiç hatırlayamadım :KK1: neyse iyi biliyorsan sıkıntı yok o zaman. evet tweety ile muhabbetimiz var ama epetdir konuşmadık görüşmedik. özledim valla bende uğruyormu buralara :44:
memnun oldum çok. bende sözleşmeli öğretmenlik yaptım bir dönem ama benden olmaz diye bıraktım bi sonraki yıl :KK9: zaten maaşıda çok azdı. saygın meslek ama o maaşla saygın olmasamdaolurdu. zaten ben mesleki değil insani şeyler geliştirmeye çlışıyordum öğrencilerde o da dersin konusuna tersti :KK6:

ne kadarlık evlisin? eşin ne iş yapıyor?

istanbulda değilsen olduğun şehide daha rahat araba kullanırsın. birde otomatik aldınmı tadından yenmez bence denemelisin.
ne yazdımki acaba hiç hatırlayamadım :KK1: neyse iyi biliyorsan sıkıntı yok o zaman. evet tweety ile muhabbetimiz var ama epetdir konuşmadık görüşmedik. özledim valla bende uğruyormu buralara :44:
memnun oldum çok. bende sözleşmeli öğretmenlik yaptım bir dönem ama benden olmaz diye bıraktım bi sonraki yıl :KK9: zaten maaşıda çok azdı. saygın meslek ama o maaşla saygın olmasamdaolurdu. zaten ben mesleki değil insani şeyler geliştirmeye çlışıyordum öğrencilerde o da dersin konusuna tersti :KK6:

ne kadarlık evlisin? eşin ne iş yapıyor?

arabamız yok,biraz da zor alırız :)
ama eninde sonunda alıcam ehliyet inş
burası sözde küçük şehir ama kendine göre yoğun trafiği olabiliyor

ben de devlette değilim,özel dil kursunda çalışıyorum.böyle idare ediyoruz işte :)
eşim 657 devlet memuru diyim :KK1::KK1: ama öyle masa başı olanlardan değil
2 yılı geçti evlilik,bir tane minnak istiyoruz bakalım ne zaman gelirse :KK31:

tiviti uğramaz mı uğruyor da onun da sağı solu belli olmuyor :))

bir süre için yine kaçıyorum :) ardı ardına 4 dersim var :KK52:

bu arada Meyra da bir uyudu pir uyudu :KK1::KK1::KK1:

arabamız yok,biraz da zor alırız :)
ama eninde sonunda alıcam ehliyet inş
burası sözde küçük şehir ama kendine göre yoğun trafiği olabiliyor

ben de devlette değilim,özel dil kursunda çalışıyorum.böyle idare ediyoruz işte :)
eşim 657 devlet memuru diyim :KK1::KK1: ama öyle masa başı olanlardan değil
2 yılı geçti evlilik,bir tane minnak istiyoruz bakalım ne zaman gelirse :KK31:

tiviti uğramaz mı uğruyor da onun da sağı solu belli olmuyor :))

bir süre için yine kaçıyorum :) ardı ardına 4 dersim var :KK52:

inşallah alırsın. tabii trafiksiz yer yok ama İstanbul başka bişey işte. burasıyla kıyaslayınca londra bile solda sıfır kalıyor.
aa demek dil öğretmenizin sen süper. ben dil öğretmenlerini ayrı seviyorum seninde ingilizce sanırım trakya taraflarında.

maşallah umarım tez zamnda bir minnağınız olur. bende 2.5 yıl evli kaldım yaklaşık 9-10 aydır bekarım. Allah hayırlısını versin herşeyin.
mesaim bitti bende kaçıyorum zaten iyi akşamlar :KK3:

kalkamadım gerçekten......:KK53::KK53::KK53:
2saat uyudum.....
bu uykumu bi düzene sokamadım gitti......
ama sokmam lazım malesef:KK50::KK31::KK31::KK31:
bazen yattımmı kalkmak ne bilmiyorum, alarm çalıyor be kadın kalksana,
vın gelip tırıs gidiyo o an alarm falan.......
ya alarmı kapatıp geri yatıyorum, yada alarmı erteleye erteleye saatlerce alarmla uyuyorum:111::111::111:
bazen gece çok uykusuz olmama rağmen uyku hiç tutmaz saatlerce..........:KK50::KK50:
yani anlayacağın bu konuda 1dokun 1000ah işit benden......:KK53::KK53::KK53:

inşallah alırsın. tabii trafiksiz yer yok ama İstanbul başka bişey işte. burasıyla kıyaslayınca londra bile solda sıfır kalıyor.
aa demek dil öğretmenizin sen süper. ben dil öğretmenlerini ayrı seviyorum seninde ingilizce sanırım trakya taraflarında.

maşallah umarım tez zamnda bir minnağınız olur. bende 2.5 yıl evli kaldım yaklaşık 9-10 aydır bekarım. Allah hayırlısını versin herşeyin.

amin.....
sizin varmıydı çocuk?
iyi akşamlar.....:KK3:

ayy Istanbul korkulu ruyam :KK30::KK30: harika bir şehir ama trafiği :KK50:

hehe o zaman beni de sevdin :) evet branşım ingilizce.Edirnedeyim.

inş bizi çok bekletmez bakalım yarın doktora görünücem..senin için de hayırlısı buymuş ve o olmuş demek ki.amin dediğin Allah her şeyin hayırlısını versin.

görüşmek üzere:KK54:

kalkamadım gerçekten......:KK53::KK53::KK53:
2saat uyudum.....
bu uykumu bi düzene sokamadım gitti......
ama sokmam lazım malesef:KK50::KK31::KK31::KK31:
bazen yattımmı kalkmak ne bilmiyorum, alarm çalıyor be kadın kalksana,
vın gelip tırıs gidiyo o an alarm falan.......
ya alarmı kapatıp geri yatıyorum, yada alarmı erteleye erteleye saatlerce alarmla uyuyorum:111::111::111:
bazen gece çok uykusuz olmama rağmen uyku hiç tutmaz saatlerce..........:KK50::KK50:
yani anlayacağın bu konuda 1dokun 1000ah işit benden......:KK53::KK53::KK53:

ben uykucuları sevmem dermişiiimmmm :KK9::KK9:

geri geldim bu dersime öğrenci gelmemiş ohhhh :KK37::KK37:

ben tekrar kaçar işlerimin başına....
kolay gelsin canım, yine gelmeye çalışırım......
görüşürüz, öptüm:KK16::KK16::KK16:

amin.....
sizin varmıydı çocuk?
iyi akşamlar.....:KK3:
hayır yoktu.
ayy Istanbul korkulu ruyam :KK30::KK30: harika bir şehir ama trafiği :KK50:
hehe o zaman beni de sevdin :) evet branşım ingilizce.Edirnedeyim.
inş bizi çok bekletmez bakalım yarın doktora görünücem..senin için de hayırlısı buymuş ve o olmuş demek ki.amin dediğin Allah her şeyin hayırlısını versin.
görüşmek üzere:KK54:
sevdim evet :KK17: inş hayırlı zamnda gelir. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin. odun'un bile hayırlısı:KK9:

ve günaydınlarrrrr

X