• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen misafirlik :(

Hemen o evden cikmazsaniz tam zamanli otel hizmetine devam edeceksiniz
Cocugunuza yazik size yazik
Doguya da gelirler bal gibi gelirler o kesinlikle bir cozum degil
Gabar dağları da olsa keçi gibi çıkar gelir bunlar, yeter ki hizmet pışpış olsun.

Son düzenleme:
ay o kadar karışık anlatmışım ki anlaşılmamış 😀 kayımvalidem ameliyat olacagı icin yurtdışındaki görümcem ve kücük kızı bize gelecek o yüzden de görümcenin kayınvalidesi yurtdışından geliyorlar torunumu görürüm diye bize gelecek, görümcenin kayımvalidesi de farklı şehirde yaşıypr
Kızın yaşı kuçuk değilse kızı babaannenin yanına gönderin otobüsle orada kalsın biraz.

Kızın yaşı kuçuk değilse kızı babaannenin yanına gönderin otobüsle orada kalsın biraz.
Göndermezler kızı tek bence ama görümce 6 gün kalıcaksa son 2 gününü kayınvalidesine ayırabilir. Sonuçta gelin olarak konu sahibinden beklenen şeyler varsa karşı taraf da gelinlik yapabilir.

Göndermezler kızı tek bence ama görümce 6 gün kalıcaksa son 2 gününü kayınvalidesine ayırabilir. Sonuçta gelin olarak konu sahibinden beklenen şeyler varsa karşı taraf da gelinlik yapabilir.
Zaten sonradan okudum kız 6 yaşındaymış göndermezmiş görümcesi kaynanasına güvenmiyormuş temizlik konusunda filan.

Kendisinin de gidecegini zannetmiyorum görümcenin konu sahibi de eşi tartışmış ailesini tutuyormuş seni kim doldurdu diyormuş aileme birşey diyemezsin demiş.

az once eşimle kavga ettik. agzıma geleni söyledim yeter artık bana sorulmadı sana sorulmadı benim evimde görümcemin bile sevmedigi kayınvalidesinin ne işi var dedim. seni kim doldurdu böyle sen nasıl birine dönüştün dedi. ben de napıyosan yap git bi çözümünü bul ya da ben ailemin yanına giderim kendin agırlarsın misafirini dedim. aglayacaktım nerdeyse elim ayagım titredi cok dolmuşum içimdeki her şeyi söyledim. benim aileme bişey diyemezsin dedi
Gördünüz mü, sizin yorulmaya, ses çıkarmaya hakkınız yokmuş. :)
İlk sesiniz çıktığı an eşiniz tarafından "Sen bu değilsin!" diyerek işaret edilmişsiniz.
Umarım bu manipülasyona gelmezsiniz, yoksa daha çook misafir(!) ağırlarsınız.

Seni kim doldurdu: kk 😂😂
Aileme bişey diyemezsin ne demek o zaman cidden gidin ailenize. Otursun kendi

Çıkın gidin ailenize, misafirini kendi ağırlasın. Bunu şimdi yapın yoksa söylenir söylenir susara döneceksiniz, o vakitten sonra hiçbir lafınız ciddiye alınmayacak. Ailenize de böyle deyin. Bugün arkamda durun, yarın ne ben uğraşayım ne siz deyin.

Coreklenen firsatci insanlar degilmis hediyelerle gelmeleri yardimci olmalari cok guzel ama ayda bir olmasi cok cok fazla ayrica o enistenin annesi nasil yuzsuz bir insan didisinin didisi yani oladar kalabaligin icine gelip kalmaya utanmiyormu bu kismi asiri sacma gerisi idare edilebilir tayinde mantiksiz degil ama cok kotu bir yer cikarsa zorlanabilrisiniz. Enistenin annesine cozum bulun gorumcenizle konusun yani o gelmesin ne alaka zorlaniyorum diye

Niye kimmiş ki ailesi? Hizmeti ben göreceğim sonra benim aileme bir şey diyemezsin. Yok ya.

Hemen o evden cikmazsaniz tam zamanli otel hizmetine devam edeceksiniz
Cocugunuza yazik size yazik
Doguya da gelirler bal gibi gelirler o kesinlikle bir cozum degil

Gabar dağları da olsa keçi gibi çıkar gelir bunlar, yeter ki hizmet pışpış olsun.

Zaten sonradan okudum kız 6 yaşındaymış göndermezmiş görümcesi kaynanasına güvenmiyormuş temizlik konusunda filan.

Kendisinin de gidecegini zannetmiyorum görümcenin konu sahibi de eşi tartışmış ailesini tutuyormuş seni kim doldurdu diyormuş aileme birşey diyemezsin demiş.
güncelleme yapmak istedim. eşimle çok ciddi kavga ettik. 1 hafta kalacak insanları çok gördün diye başladı. sonra ben bebeğimle parka cıktım o ara annesiyle konuşmuş o da gerekirse ameliyatı ertelerim kendimi suclu hissediyorum böyle bişeye neden oldugum icin demiş. aglamaklı olmus. görümcemin kayınvalidesi ona söylemiş gelmek istediğini o da gerek yok demiş ama kadın ısrar etmiş dinlememiş. annesi kendini cok suclu hissetmiş biz bu konu yüzünden tartıştık diye. sonra eşim anneme msj yaz kendini suçlu hissediyo annem senin yüzünden dedi. benim ne vicdansızlıgın kaldı ne kötü insan olmam kaldı. bana gelen hediyeleri başıma kaktı onlar bunu bunu aldılar dedi. anneei ben yarın sizin eve nasıl gelicem demiş. eşime göre görümcemin kayınvalidesini istemiyosam annesini de istemiyorum demiş oluyomuşum annesi cok üzülmüş. görümcemin kayınvalşdesi herkes hastanedeyken torunuyla ilgilenecekmiş bide torun bana yük olmasın diye düşünülmüş. eşime göre şu an çpk kötü bir insanım vicdansızım

güncelleme yapmak istedim. eşimle çok ciddi kavga ettik. 1 hafta kalacak insanları çok gördün diye başladı. sonra ben bebeğimle parka cıktım o ara annesiyle konuşmuş o da gerekirse ameliyatı ertelerim kendimi suclu hissediyorum böyle bişeye neden oldugum icin demiş. aglamaklı olmus. görümcemin kayınvalidesi ona söylemiş gelmek istediğini o da gerek yok demiş ama kadın ısrar etmiş dinlememiş. annesi kendini cok suclu hissetmiş biz bu konu yüzünden tartıştık diye. sonra eşim anneme msj yaz kendini suçlu hissediyo annem senin yüzünden dedi. benim ne vicdansızlıgın kaldı ne kötü insan olmam kaldı. bana gelen hediyeleri başıma kaktı onlar bunu bunu aldılar dedi. anneei ben yarın sizin eve nasıl gelicem demiş. eşime göre görümcemin kayınvalidesini istemiyosam annesini de istemiyorum demiş oluyomuşum annesi cok üzülmüş. görümcemin kayınvalşdesi herkes hastanedeyken torunuyla ilgilenecekmiş bide torun bana yük olmasın diye düşünülmüş. eşime göre şu an çpk kötü bir insanım vicdansızım
Ay inanmıyorum işte herkesin beklediği performansı gerçekleştirmiş. Bu erkeklerin hepsi aynı gerçekten. Onca yapılan edileni silip sizi suçlu çıkardılar. Yazıklar olsun haram zıkkım olsun emekleriniz.

Yaw he he
Bide ozur bekliyorlar ben burada sinirden catladim

Size sayfalar öncesinden yazmıştım:
Herkes farkında, bu yüzden size hediyeler yağıyor, bu yüzden size iyi davranılıyor, yardımlar ediliyor ki itiraz edemeyin. Onlar sizi bağlıyor vicdanınızla. Hediye ve yardımlarla sizden rahatınızı takas ediyorlar. Bir de kötü davransalar, sizin için evden kovalaması çok kolay olurdu çünkü. :)
Vicdan yapmayın, kim olsa bir süre sonra bıkar. Sizin eviniz de otel değil. "Bıktım" deme hakkınız gayet var.

Bu kadar sık gelinip gidiliyor madem, eşyalı bir ev kiralasınlar. Söyleyin "Yoruldum artık, düzenim şaşıyor" deyin. Bakın bakalım o zaman da gerçekten iyiler(!) mi? :)

Sizin sesiniz çıkmıyorken, herkes iyi olur işte. Ne zaman ki sınırlarınızı korumak istersiniz o zaman kötü de olursunuz, "Değiştin sen" de olursunuz, yaptıklarınız göze görünmez, onların yaptıklarına (Hediyelerine, iyiliğine(!)) nankörlük etmiş olursunuz. Eşinize "Ben kimseden hediye istemedim, herkes kendi vicdanını rahatlatmak için yağdırdı ve kimse bana evimdeki düzeni, yorgunluğumu, müsaitliğimi, isteyip istemememi sormadı. Bu zamana kadar sessiz kalışım, insanların artık yorgunluğumu anlayacağı, bir noktada bu ziyaretlerin azalacağı ve biteceğine dair inancımdandı; aksine, sessizliğimi onaylamama yordun. Bir gün benim halimi düşünmedin ve şimdi üzerine beni kötü ilan ediyor, vicdansız diyorsun. Gerçekten kendi söylediklerine inanıyor musun? İnanarak mı söylüyorsun bunu?" diye sorsanıza bi.

Sizin sesiniz çıkmıyorken, herkes iyi olur işte. Ne zaman ki sınırlarınızı korumak istersiniz o zaman kötü de olursunuz, "Değiştin sen" de olursunuz, yaptıklarınız göze görünmez, onların yaptıklarına (Hediyelerine, iyiliğine(!)) nankörlük etmiş olursunuz. Eşinize "Ben kimseden hediye istemedim, herkes kendi vicdanını rahatlatmak için yağdırdı ve kimse bana evimdeki düzeni, yorgunluğumu, müsaitliğimi, isteyip istemememi sormadı. Bu zamana kadar sessiz kalışım, insanların artık yorgunluğumu anlayacağı, bir noktada bu ziyaretlerin azalacağı ve biteceğine dair inancımdandı; aksine, sessizliğimi onaylamama yordun. Bir gün benim halimi düşünmedin ve şimdi üzerine beni kötü ilan ediyor, vicdansız diyorsun. Gerçekten kendi söylediklerine inanıyor musun? İnanarak mı söylüyorsun bunu?" diye sorsanıza bi.
Aynen, kendini paralarsan herkes iyi. Herkes sana binebilir, bi kere sen onlara binemezsin, hediye getiriyo çünkü onlar. Hayatını bu kadar ucuza satan adam, seni de üç beş parça şeye satar, çekinmez.

Bu gurbetçiler neden türkiyeye gelince otel tutmak yerine akrabalarda kalıyolar? Hadi ana babasında kalana ok ama diğer akrabalarda kalanlar tamamen beleşçi. Hayır burdaki insanlar senin yaşadığın ülkeye gelip sende de kalmıyor yani tamamen karşılıksız bir hizmet alıyorsun beleşçiliğin kaçıncı seviyesi bu? İki tane çikolata getirip oteli, yeme içmeği bedavaya getiriyorlar. Görümceniz olacak şahıs neden otel tutmuyor mesela? Bana hediye getiriyorlar dediğiniz ne getiriyolar sanki? Getirsin bakayım ipad oralarda ucuz. O kadar süre çoluk çocuk otelde kalsa bir ipad parası harcayacak, siz onları epey bir masraftan kurtarıyosunuz. Öyle 2-3 çikolata, çocuğa da 2 tane oyuncakla binlerce euroluk otel, yeme içme masrafından yırtmak olmaz. O kadar iyilerse apple marka tablet, bilgisayar falan getirsinler de görelim.

Son düzenleme:
Koskoca adam bi eşiyle kavgayı bile idare edemiyor mu? Ben sana konuştum, sen gidip ailene konusup nasıl işi bozduysan kendin çöz de. Bi daha da ders olsun sana, aile içindeki olayımızı dışarı taşıma dersin. İşi buraya getirmek istesem ben getirirdim zaten, şimdi hem evim yol geçen hanına döndü hem bi gün itiraz ettim tüm emeklerim silindi yazıklar olsun size verdiğim emeklere de. Koy eşyaları da kapıya.

Ay inanmıyorum işte herkesin beklediği performansı gerçekleştirmiş. Bu erkeklerin hepsi aynı gerçekten. Onca yapılan edileni silip sizi suçlu çıkardılar. Yazıklar olsun haram zıkkım olsun emekleriniz.

Yaw he he
Bide ozur bekliyorlar ben burada sinirden catladim

Aynen, kendini paralarsan herkes iyi. Herkes sana binebilir, bi kere sen onlara binemezsin, hediye getiriyo çünkü onlar. Hayatını bu kadar ucuza satan adam, seni de üç beş parça şeye satar, çekinmez.
benim böyle biri oldugumu bilmiyormuş. inanılmaz şaşırmış. ben senin akraban olsa böyle yapmazdım dedi. diyorumki görümcemin katınvalidesinin ilk geldigi zaman sana söylendi mi haberin var mıydı diyorum benim de haberim yoktu diyo. o zaman anla işte beni benim de haberim yoktu buna sinirlendim zaten diyorum ama nato kafa nato mermer. o kadar ağır şeyler söyledi ki, annemi istemiyosun zaten ameliyat olacak yazık değil mi belki bikaç ay ömrü kaldı sen nasıl vicdansızsın…. kendimi suçlu hissetmeliymişim

benim böyle biri oldugumu bilmiyormuş. inanılmaz şaşırmış. ben senin akraban olsa böyle yapmazdım dedi. diyorumki görümcemin katınvalidesinin ilk geldigi zaman sana söylendi mi haberin var mıydı diyorum benim de haberim yoktu diyo. o zaman anla işte beni benim de haberim yoktu buna sinirlendim zaten diyorum ama nato kafa nato mermer. o kadar ağır şeyler söyledi ki, annemi istemiyosun zaten ameliyat olacak yazık değil mi belki bikaç ay ömrü kaldı sen nasıl vicdansızsın…. kendimi suçlu hissetmeliymişim
Ööff kaç tane akraban geliyo da konuşuyor?

Bu gurbetçiler neden türkiyeye gelince otel tutmak yerine akrabalarda kalıyolar? Hadi ana babasında kalana ok ama diğer akrabalarda kalanlar tamamen beleşçi. Hayır burdaki insanlar senin yaşadığın ülkeye gelip sende de kalmıyor yani tamamen karşılıksız bir hizmet alıyorsun beleşçiliğin kaçıncı seviyesi bu? İki tane çikolata getirip oteli, yeme içmeği bedavaya getiriyorlar. Görümceniz olacak şahıs neden otel tutmuyor mesela? Bana hediye getiriyorlar dediğiniz ne getiriyolar sanki? Getirsin bakayım ipad oralarda ucuz. O kadar süre çoluk çocuk otelde kalsa bir ipad parası harcayacak, siz onları epey bir masraftan kurtarıyosunuz. O kadar yüce gönüllülerse apple marka tablet, bilgisayar falan getirsinler de görelim.
robot süpürge almışlardı

Bir insanı 40 gün sırtında taşı 1 gün indir senden kötüsü olmaz. Canlı örnek işte. Kayınvalide ameliyat için kontrol için gelir de kalır da süresi de olmaz bunun. Ama görümcenin kayınvalidesini getirip abartmaya da gerek yok artık. Fare kendini sığdırmış bir de kuyruğuna teneke bağlamış bir resmen.

Eşiniz de çok vefalıymış. Şimdiye kadar yaptıklarınızı ne güzel bir çırpıda silip atmış.

annemle babam gelir en fazla iki gün o da senede 3 kere belki, başka da akrabam yok zaten gelen ama cook uzak akrabam bile gelse iki hafta gık demezmiş
Kesin demez. Demese nolur, işini o görüp nazını o mu eğliyor? Adam akşamdan akşama evde.

annemle babam gelir en fazla iki gün o da senede 3 kere belki, başka da akrabam yok zaten gelen ama cook uzak akrabam bile gelse iki hafta gık demezmiş
Sizin şu an burdan rahatça cikacaginiz tek nokta hiic kızıp kavga etmeden duygusuz sekilde devam etmeniz. Ben sana problemimi anlattım, sen tutup insanlara yanlış yansıttın. Senin yaptığın hatanın sorumluluğunu ben almıyorum. Nasil bozduysan öyle düzelt diyeceksin. Bir kere alttan alsan anamı kovdun olur. Ben habersiz misafir istemiyorum ve bunun dışında olan şeylerle hiçbir ilgim yok ve asla kabul etmiyorum benim vicdanim o lafları etmedigim icin cok rahat de geç.

Sizin anneniz ve sizin akrabalarınız da aynı düzende gelsinler ve onlara aynen sizin hizmet ettiğiniz usül hizmet etsin de sonra konuşsun. Bi de bu "Belki birkaç ay ömrü kaldı" lafı çok tuhaf, "Belki yarına ben yolcuyumdur, o belkilere gireceksek işimiz var" diyebilirsiniz kendisine. Eşiniz manipülatif bir adam ve öyle profesyonel de değil, akla hakaret bir yol izleyerek yapıyor bunu.

Siz ne yapmayı planlıyorsunuz?

Back
X