• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen misafirlik :(

Sizin şu an burdan rahatça cikacaginiz tek nokta hiic kızıp kavga etmeden duygusuz sekilde devam etmeniz. Ben sana problemimi anlattım, sen tutup insanlara yanlış yansıttın. Senin yaptığın hatanın sorumluluğunu ben almıyorum. Nasil bozduysan öyle düzelt diyeceksin. Bir kere alttan alsan anamı kovdun olur. Ben habersiz misafir istemiyorum ve bunun dışında olan şeylerle hiçbir ilgim yok ve asla kabul etmiyorum benim vicdanim o lafları etmedigim icin cok rahat de geç.
Gerekirse papatya tarlasını içsin, serin kalması lazım. Ağlar zırlarsa, telaşlı telaşlı kendini açıklamaya çalışır, adamın gözüne bakarsa adam da ordan alır yürür.

robot süpürge almışlardı
Robot süpürge birkaç marka dışında pahalı bir şey değil. 200 euroya bile var. Ayrıca kaç kere o ayarda hediye aldılar sanki? Siz evinizde ağırlayarak onları 2000+ euroluk masraftan kurtarıyosunuz. Madem onlar bu kadar yüzsüz siz de açık açık hediye isteyin. Mesela kitchenaid marka bir ev aleti olur, espresso makinesi olur, çocuğa ipad olur. Ya evinize kabul etmeyin ya da evinizde o kadar süre kalıyolarsa karşılığını versinler.

Robot süpürge birkaç marka dışında pahalı bir şey değil. 200 euroya bile var. Ayrıca kaç kere o ayarda hediye aldılar sanki? Siz evinizde ağırlayarak onları 2000+ euroluk masraftan kurtarıyosunuz. Madem onlar bu kadar yüzsüz siz de açık açık hediye isteyin. Mesela kitchenaid marka bir ev aleti olur, espresso makinesi olur, çocuğa ipad olur. Ya evinize kabul etmeyin ya da evinizde o kadar süre kalıyolarsa karşılığını versinler.
Ya gidip en dandik şeyi almışlardır, burda adam oluyo onlar işte.

Gerekirse papatya tarlasını içsin, serin kalması lazım. Ağlar zırlarsa, telaşlı telaşlı kendini açıklamaya çalışır, adamın gözüne bakarsa adam da ordan alır yürür.
Annem bana buzdolabı der. Öyle olmak lazım işte, kimsenin nazi geçmiyor bana. Kimse de böyle salak salak şeyler yapıp da korkudan özür diler, çözmeye çalışırım diye beklemiyor. Biliyorlar çünkü bozulduysa bozulsun benim işime gelir. Ben evimde paşalar gibi otururum valla bana hiçbir şey olmaz.

Cimrilikten otel tutmayıp suriyeli gibi 30 kişi bir daireye çöreklenen tiplerin ben de çok matah hediyeler aldığını sanmıyorum. O kadar gün otelde kalsa 60-70 bin liradan aşağı çıkamayacak 10-15 bin liralık robot süpürgeyle günü kurtarıyor. O da bir seferlik bir hediye. Diğer geldiği zamanlar ne alıyor bilmiyoruz.

Annem bana buzdolabı der. Öyle olmak lazım işte, kimsenin nazi geçmiyor bana. Kimse de böyle salak salak şeyler yapıp da korkudan özür diler, çözmeye çalışırım diye beklemiyor. Biliyorlar çünkü bozulduysa bozulsun benim işime gelir. Ben evimde paşalar gibi otururum valla bana hiçbir şey olmaz.
Buzdolabı sözü sizde de var demek.Konu sahibi arkadaşım birde kendi anneniz olarak düşünün.Aynı şey annenizin başınada gelebilirdi

Eşimin anne tarafı sülalesindeki lakabım "Soğuk gelin". :))
Memnun oldum ahshs

yarın kayınvalide geldiğinde söyleyim o zaman, hem bana sorulmadı hem de görümcenin kayınvalidesinin gelmesine gerek yok diye söylerim. görümcenin kayınvalidesi iyi hoş ama inanılmaz ısrarcı biridir kendi dediği dogrudur kendi dediğini yaptırır. bir hafta birlkte kaldık tanıdım kadını. yani görümcemin kayınvalidesini bu kadar tanıyacak yakınlıkta neden oldum anlamıyorum
Valla gorumcenin kayinvalidesinin ozellikleri onemli degil dunya iyisi bile olsa kalmasınin sebebi yok. Insanlar nerede nasil davranmasi gerektigini cidden bilmiyorlarsa birisinin dogrusunu soylemesi gerekiyor. Bu kisi de sizsiniz cunku olayin ucu size dokunuyor

Ah geçmis olsun gerçekten erkeklerin anlama ve aktarma seviyeleri çok düşük ,siz kayinvalidenizle konussaniz daha iyi ifade ederdiniz .. bende buna benzer şeyler yaşadım ,o kadar emek ,vakit ,fedakarlık puuf oluyor ,hayretle izliyorsun.. oysa azıcık dusunseler doğru olanın rahatsız etmemek için çaba sarf etmenin değerini zaten sen dersin illa gelin diye.. ama durum öyle istemediğin bir hale geliyor ki şaşıp kalıyorsun... İlla birinin kötü olması gerekmiyor oysa..

Buzdolabı sözü sizde de var demek.Konu sahibi arkadaşım birde kendi anneniz olarak düşünün.Aynı şey annenizin başınada gelebilirdi
kendi annem böyle bi durumu yapmazdı diyelim ki yaptı en başta ben söylerdim anne gelinize güzelce söyle anlat diye. bizim ailede böyle bişey olsa en incesine kadar düşünülür gelin bir de bebekle ugrasmasın diye. annem kendisi gelininde kalırken bir de dünürü gelecek kalacak, yani mümkünü yok böyle bir şeyin. cocuklarından biri ilkaki müdahake eder zaten bizden önce annem buna izin vermrz

robot süpürge almışlardı
Robot süpürge parçalayan adam gibi gözünün önünde parçalardım ben olsam. Kaç kuruşluk şeyse bir de başınıza kakıyor. En pahalısı ne kadar bunların da siz milleti evinizde otel personeli gibi ağırlayacakmışsınız?
Buradan sonra geri adım atarsanız her sene 2 aya bir misafir ağırlarsınız. Karar sizin.

Robot süpürge parçalayan adam gibi gözünün önünde parçalardım ben olsam. Kaç kuruşluk şeyse bir de başınıza kakıyor. En pahalısı ne kadar bunların da siz milleti evinizde otel personeli gibi ağırlayacakmışsınız?
Buradan sonra geri adım atarsanız her sene 2 aya bir misafir ağırlarsınız. Karar sizin.
2.el buzdolabı, koca eve elektrikli dikey el süpürgesi, her şeyi yıllarca kullandım, herşeyimi kendim yaptım. Almancı bizde de vardı yoksa. Herife acayip kuruldum, böyle sağa sola minnetle mi büyütecek çocuklarını?

Halamlar ve eşimin teyzesi büyük bir şehirde yaşıyor. Babam kanser tedavisi görürken başta ameliyat oldu onların yaşadığı şehirde. Biz gidip kendi imkanlarımızla konakladık. Bu vatandaşlar hastaneye ziyarete bile gelmedi🤣🤪 kontrolleri de oldu babamın. Otobüsle gittik geldik. Bazen günübirlik bazen kalmalı. Kimseye yük olmadık.

Bir evde topluca yaşanmaz ki. Hiç mi özel alanları olmuyor. Koloni gibi yaşayanlara anlam veremiyorum.

Arada kvalidem geliyor misafir yatak odası yaptık orada kalıyor gelince. Yalan yok rahatımız bozuluyor

Ya sizin diliniz yok madem, hiç mi korkmuyorsunuz her telden eve gelen var çocuğunuz hastalık kapar diye. Hediye falan..
İhtiyacınız mı var almasınlar ne alaka yani. Anne ben artık senin dışında misafir istemiyorum bu kadar sık düzenimiz şaştı çocuğum var bu kadar kişi geliyor bi hasta olsa ben çekeceğim lütfen hayır dediğimde alınmayın yoksa biz akraballar yüzünden doğuya tayin yaptıracağız o raddeye geldik diyemiyor musunuz?
Çok iyi niyetlisiniz, Bende iyi geçimden yanayım ama herkesle iyi olamam herkes varsın beni sevmesin yeterki bu kadar ezilmeyeyim bu nedir duyan gelmiş cimriliğe bak gitsinler otel tutsunlar. Ay ben daraldım ya burda

Elif abla burada sorun kayınvalide değil ki kayınvalide zaten konu sahibi evlenmeden de o şehirde ameliyat olmuş kadın onun için gelebilir diyor.

Sorun gorumceler gorumcenin kaynanası gorumcenin eşi yurtdışından ameliyat olmaya geliyormuş görümce ve kızıda geliyor eniştenin anneside geliyormuş torununu görmek için,diğer görümce büyükşehirde oturmasına ragmen konu sahibinin bulunduğu şehire gelecekmiş yine bir ameliyat için konu sahibinin evinde kalacaklar cümbür cemaat ameliyat olunca ziyarete gelenler olacak bu kadın küçücük cocukla o kadar kişiyi yedirip içerecek dış kapının mandallarının ne işi var evde eniştenin annesi mesela bu kadın o kadar kişiye nasıl hizmet edecek.

2.el buzdolabı, koca eve elektrikli dikey el süpürgesi, her şeyi yıllarca kullandım, herşeyimi kendim yaptım. Almancı bizde de vardı yoksa. Herife acayip kuruldum, böyle sağa sola minnetle mi büyütecek çocuklarını?
Ya bir de kıytırık üç parça şey aldı diye beni mi satın almış oldular yani? Yerler öyle ayağı, hadi kışkış başka kapıya yani. :sinirli:

az once eşimle kavga ettik. agzıma geleni söyledim yeter artık bana sorulmadı sana sorulmadı benim evimde görümcemin bile sevmedigi kayınvalidesinin ne işi var dedim. seni kim doldurdu böyle sen nasıl birine dönüştün dedi. ben de napıyosan yap git bi çözümünü bul ya da ben ailemin yanına giderim kendin agırlarsın misafirini dedim. aglayacaktım nerdeyse elim ayagım titredi cok dolmuşum içimdeki her şeyi söyledim. benim aileme bişey diyemezsin dedi
Bu konunun böyle neticeleneceğini daha ne başında anladım. Hep aynı şey. Sizler sanıyorsunuz ki kocalarınız çok iyi çok anlayışlı hep o sınır bilmeyen görgüsüz aileleri yüzünden oluyor bunlar. Hayır efendim, eşlerinizin size ve yuvasına saygısı olsa, düşünceli, iyi insanlar olsalar zaten kimse size sormadan gelip de günlerce evinizde kalamaz. O ben olsam aileni sırtımda taşırım masalını da yemeyin. Bekara karı boşamak kolay demişler, başına gelmeyen şey için sallamak kolay tabi.

Yani şöyle söyleyeyim kayınvalidem görümcelerim iyi ise sağlık sorunu olduğu için görmezden gelirdim ama tayin işi için zorlardım ama görümcemle kesinlikle konuşurdum kaynanasının gelmesini söylerdim. 7 kat yabancıyı da ağırlamak zorunda değilsiniz Hadi birincisi sağlık sorunuydu da ikincisi gerçekten keyfi bir durum

Cimrilikten otel tutmayıp suriyeli gibi 30 kişi bir daireye çöreklenen tiplerin ben de çok matah hediyeler aldığını sanmıyorum. O kadar gün otelde kalsa 60-70 bin liradan aşağı çıkamayacak 10-15 bin liralık robot süpürgeyle günü kurtarıyor. O da bir seferlik bir hediye. Diğer geldiği zamanlar ne alıyor bilmiyoruz.

İyice harlamayım diye yazmayım dedim ama, hediye de konu sahibine değil eve alınmış temizlik için. Anneler gününde anneye mutfak aleti almak gibi. Bari yurtdışından güzel bir parfüm alsalarmış kadıncağıza, kahrımızı çekiyorsun diye. 😒

Back
X