- 19 Mayıs 2020
- 47.119
- 211.368
- 548
Canları istediği zaman alanınıza girebildikleri siz de gık demeden ardlarını topladığınız sürece iyilermiş, görmüş oldunuz. Eşiniz de o robot süpürge neyin hak edişi imiş bi anlasın, hiçbir şey bedava değil. Bu yoldan çıkmayın, nasılsa boşamaz, boşayıp napacak, evden kadın gidince bi daha kim ayak basacak o eve.siteye girip yazılanları okudum ama uzun uzun yazacak zamanım olmadı. kayınvalide geldiğinde oldukca mesafeliydi. ben de öyle davrandım. ertesi gün eşim işe gitti kayınvalide benimle konuşmak istedi. pazar günü hastaneye yatıcam ama içim rahat etsin istiyorum dedi. sizin aranız bozukken ben de huzursuz oluyorum dedi. ben eşimle kavga ederken cok bağırmıştım, istemiyorum o kadın (görümcemin kayınvalidesi) gelmesin git nasıl bi çözüm buluyosan bul demiştim. ki bunu söylerken çok öfkeliydim yoksa biliyorum zaten gelecek bi insanı arayıp yok sen gelme denmeyecegini. kayınvalide keşke daha sakin konuşsaydın eşinle dedi bağırmışsın dedi gelmesin demişsin öyle şey söylenir mi bi misafire dedi. ben de başladım anlatmaya, önceki geldiğinde de haberim yoktu cok kalacagından, bu geleceğinde de cok sonradan haberim oldu sonucta siz yakınsınız yıllardır ama benim bi samimiyetim yok benim için eniştenin annesi sadece dedim. aynı şeyi görümcemin ismini vererek o yaşasaydı aynı tepkiyi verirdi, ya da sen benim abimin evine haber vermeden yatılı kalmaya gider miydin ne alaka demezler miydi dedim. hic bir tepki vermedi. agzından sen de haklısım bebekle misafir agırlamak zordur bir de ekstradan biri çıktı demedi. sadece eşinin suçu sana haber vermeliydi misafirin (yani görümcenin kayınvalidesi) geleceğini senin de ona göre hazırlığın olur tabi önceden bilmen gerekirdi dedi. ama sen de çok bağırmışsın dedi. ben de eşim de bana bağırdı dedim o alttan alsaydı madem suç ondaydı dedim. erkekler alttan almaz kadın alır dedi. babası (boşanmışlar yıllae once) cok kötüydü şöyle böyle yapardı diye anlattı uzun uzun. sonra görümcenin kayınvalidesi için kendini yakın görmüş ayrıca ilk kez geldiği ev değil size önceden de gelmişti dedi hem bize şöyle yardımları oldu falan diye övdü. çok vefalıdır ameliyatım için bana yardıma gelecek kimse yapmaz bunu dedi.
o konuştukça baktım karşımda beni bir kızı olarak anlamayı bırakın kadın olarak bile anlamayan biri vardı. ben kendimi anlatmaya calıstıkca anlamadı. agzından şu çıkmadı sen de haklısın kızım bebeğin var zaten ugraşıyosun yoruluyosun ama bu sefer de böyle olsun o da gelsin vs demedi. sadece senin önceden haberin olmalıydı tabi dedi. keşke seni bi arayıp haber verseydim demedi. ya da kızım kayınvalidesi gelecek diye seni keşke arasaydı demedi. şey düşünmüşler herkrs hastanedeyken görümcenin kücük kızıyla ilgilenecekmiş babaannesi bana yük olsun istememişler böyle konuşmuşlar aralarında. madem böyle konuştunuz bana da bi haber verseydiniz keşke!
diğer misafirlerin geleceği gün kız arkadaslarımla bi plan yaptım akşam. herkes yemek yerken eşim beni onların yanına bıraktı. gece geç geldim eve. nevresim yatak yorgan vs hepsini eşim ayarlamış hic ilgilenmedim bile msjla nevresim yastık nerde onları yazdım sadece. anlasın o kadar insanı agırlamak kolay mı zor mu. sabah gorumcenin kayınvalidesine hosgeldin dedim o da biz yine geldik sana yük olduk böyle dedi. eşimle hala konuşmuyoruz. cok agır konustuk msj yazdık. sevgim saygım bitti sana benim gözümde ablalarından korkam annesinin kücük oglusun dedim.
E çünkü kendilerince karşılığını veriyorlar. Benim zamanım, enerjim, alanım bunlardan daha değersiz değil diyecek tutuşturcaksın ellerine. Elin sarayından kendi kümesin iyidir.Alın sıfır robot süpürge.
Hediye edin. Mevzu kapansın.
Ne çökeleklik bu ya
Bie kişi ameliyat oluyor diye niye tüm akrabalar doluşuyor?
Hala da ayıp olduğunu düşünmüyorlar
Sen dua et de ameliyat iyi geçsin. En ufak olumsuzluk senin yüzünden olmuş olacak onların gözünde.
Herkes menfaati olduğu kadar iyidir. Kadın iyiydi çünkü gelin ses çıkarmadan her işlerini yapıyorduY
Alın görün iyi kayınvalideyi. Yazıklar olsun
Kendini suclu filan hisetme , benimde akrabalarim var ama seninki gibi horgusuz dehiller de siyril .hediyeleride sen istemedin onlar aldi .ne kalirken ne hediye alirken sana sormadilar .kendi ailenle konus onlarda bu adama biz kizimiza senin ailene hizmetci vermedik cocuklu kiz bu kdara yuklenmeyin desin .ay bu ne icim sisti.benim böyle biri oldugumu bilmiyormuş. inanılmaz şaşırmış. ben senin akraban olsa böyle yapmazdım dedi. diyorumki görümcemin katınvalidesinin ilk geldigi zaman sana söylendi mi haberin var mıydı diyorum benim de haberim yoktu diyo. o zaman anla işte beni benim de haberim yoktu buna sinirlendim zaten diyorum ama nato kafa nato mermer. o kadar ağır şeyler söyledi ki, annemi istemiyosun zaten ameliyat olacak yazık değil mi belki bikaç ay ömrü kaldı sen nasıl vicdansızsın…. kendimi suçlu hissetmeliymişim
Ya zaten ben bu devirde misafir ağırlamak komple neden kadında olur anlamıyorum. Konu sahibi en başından beri misafir için hazırlığı eşiyle birlikte yapsa eşi o kadar kalabalığı, dıdısının dıdısını evinde istemezdi.Son güncellemeyi okudum. Arkadaşınıza gitmekle iyi etmişsiniz. Böyle devam bence, ev işlerine falan da bakmayın derim. 10 kişi gelmeyi biliyorlarsa kendi kendilerini ağırlasınlar.
Ben olsam yemek falan da yapmazdım. Yapsınlar işte bir sürü kadın var evde, her gün biri yapsın.
Belki hizmet eden olmayınca seneye gelmezler.
Çok iyi demişsiniz. Temizlik falan da yapmayın. B.k gôtürson evi. Kayınvalide sizi insan olarak bile görmüyor ikinci sınıf bir köle falansınız. Görimse de garip insan arar der kayınvalidem gelmek istiyor vs diye. Eşiniz zaten bencil pisliğin önde gideni. Neyse bu da size ders olmuş olsun sıkmayın canınızı. Tayin falan da istemeyin. Geldiklerinde iyi ağırlamayın, dışarda plan yapın. Herkes yerini bilsin. Terbiyesizler. Kocanız n ekadar gerizekalı bana bağırdı deyip eşini şikayet etmiş.siteye girip yazılanları okudum ama uzun uzun yazacak zamanım olmadı. kayınvalide geldiğinde oldukca mesafeliydi. ben de öyle davrandım. ertesi gün eşim işe gitti kayınvalide benimle konuşmak istedi. pazar günü hastaneye yatıcam ama içim rahat etsin istiyorum dedi. sizin aranız bozukken ben de huzursuz oluyorum dedi. ben eşimle kavga ederken cok bağırmıştım, istemiyorum o kadın (görümcemin kayınvalidesi) gelmesin git nasıl bi çözüm buluyosan bul demiştim. ki bunu söylerken çok öfkeliydim yoksa biliyorum zaten gelecek bi insanı arayıp yok sen gelme denmeyecegini. kayınvalide keşke daha sakin konuşsaydın eşinle dedi bağırmışsın dedi gelmesin demişsin öyle şey söylenir mi bi misafire dedi. ben de başladım anlatmaya, önceki geldiğinde de haberim yoktu cok kalacagından, bu geleceğinde de cok sonradan haberim oldu sonucta siz yakınsınız yıllardır ama benim bi samimiyetim yok benim için eniştenin annesi sadece dedim. aynı şeyi görümcemin ismini vererek o yaşasaydı aynı tepkiyi verirdi, ya da sen benim abimin evine haber vermeden yatılı kalmaya gider miydin ne alaka demezler miydi dedim. hic bir tepki vermedi. agzından sen de haklısım bebekle misafir agırlamak zordur bir de ekstradan biri çıktı demedi. sadece eşinin suçu sana haber vermeliydi misafirin (yani görümcenin kayınvalidesi) geleceğini senin de ona göre hazırlığın olur tabi önceden bilmen gerekirdi dedi. ama sen de çok bağırmışsın dedi. ben de eşim de bana bağırdı dedim o alttan alsaydı madem suç ondaydı dedim. erkekler alttan almaz kadın alır dedi. babası (boşanmışlar yıllae once) cok kötüydü şöyle böyle yapardı diye anlattı uzun uzun. sonra görümcenin kayınvalidesi için kendini yakın görmüş ayrıca ilk kez geldiği ev değil size önceden de gelmişti dedi hem bize şöyle yardımları oldu falan diye övdü. çok vefalıdır ameliyatım için bana yardıma gelecek kimse yapmaz bunu dedi.
o konuştukça baktım karşımda beni bir kızı olarak anlamayı bırakın kadın olarak bile anlamayan biri vardı. ben kendimi anlatmaya calıstıkca anlamadı. agzından şu çıkmadı sen de haklısın kızım bebeğin var zaten ugraşıyosun yoruluyosun ama bu sefer de böyle olsun o da gelsin vs demedi. sadece senin önceden haberin olmalıydı tabi dedi. keşke seni bi arayıp haber verseydim demedi. ya da kızım kayınvalidesi gelecek diye seni keşke arasaydı demedi. şey düşünmüşler herkrs hastanedeyken görümcenin kücük kızıyla ilgilenecekmiş babaannesi bana yük olsun istememişler böyle konuşmuşlar aralarında. madem böyle konuştunuz bana da bi haber verseydiniz keşke!
diğer misafirlerin geleceği gün kız arkadaslarımla bi plan yaptım akşam. herkes yemek yerken eşim beni onların yanına bıraktı. gece geç geldim eve. nevresim yatak yorgan vs hepsini eşim ayarlamış hic ilgilenmedim bile msjla nevresim yastık nerde onları yazdım sadece. anlasın o kadar insanı agırlamak kolay mı zor mu. sabah gorumcenin kayınvalidesine hosgeldin dedim o da biz yine geldik sana yük olduk böyle dedi. eşimle hala konuşmuyoruz. cok agır konustuk msj yazdık. sevgim saygım bitti sana benim gözümde ablalarından korkam annesinin kücük oglusun dedim.
Uğruna karısının sevgisini saygısını kaybetmeyi göze alıyorsa o misafir Sakin'in kocası için çok kıymetli demektir. O zaman kıymetli misafirini kendi ağırlasın madem.Ya zaten ben bu devirde misafir ağırlamak komple neden kadında olur anlamıyorum. Konu sahibi en başından beri misafir için hazırlığı eşiyle birlikte yapsa eşi o kadar kalabalığı, dıdısının dıdısını evinde istemezdi.
Bizim çoğu erkek, misafir gelecek diye kuru pasta , meyve alıyor. Böylece kendilerince
" misafir ağırlayan en harika erkek" oluyorlar.
Ben olsam o robotu alır atartım parcalardım. HadsizlerCanları istediği zaman alanınıza girebildikleri siz de gık demeden ardlarını topladığınız sürece iyilermiş, görmüş oldunuz. Eşiniz de o robot süpürge neyin hak edişi imiş bi anlasın, hiçbir şey bedava değil. Bu yoldan çıkmayın, nasılsa boşamaz, boşayıp napacak, evden kadın gidince bi daha kim ayak basacak o eve.
Hissetmiştim biliyo musunuz arkadaşlar.. Geldiklerini hissetmiştim.
Off yorumlar çok kışkırtıcı.. pasif agresif hareketlere gerek yok kardeşim,artık onlar senin evinde ve misafirin saygıda kusur etme derim ben,sabırlı ol ,ama konu geldiğinde ne kadar kırıldığını ,yok sayildigini ,değersiz hissettiğini söyleyebilirsin.. senin olmadığın ortamda ,senin evinde ,senin masanda hakkında konuşulması seni daha çok üzer.. bazen politik davranmak gerekiyor duygulara esir olmadan ki zamaninda ve yerinde konuşmak daha iyi anlaşılabilir... Zor durumlar nasıl hissettiğini anlıyorum .. gönül genişliği ve sakinlik diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?