bitmeyen misafirlik :(

Canları istediği zaman alanınıza girebildikleri siz de gık demeden ardlarını topladığınız sürece iyilermiş, görmüş oldunuz. Eşiniz de o robot süpürge neyin hak edişi imiş bi anlasın, hiçbir şey bedava değil. Bu yoldan çıkmayın, nasılsa boşamaz, boşayıp napacak, evden kadın gidince bi daha kim ayak basacak o eve.

Alın sıfır robot süpürge.
Hediye edin. Mevzu kapansın.
Ne çökeleklik bu ya
Bie kişi ameliyat oluyor diye niye tüm akrabalar doluşuyor?
Hala da ayıp olduğunu düşünmüyorlar

Sen dua et de ameliyat iyi geçsin. En ufak olumsuzluk senin yüzünden olmuş olacak onların gözünde.

E çünkü kendilerince karşılığını veriyorlar. Benim zamanım, enerjim, alanım bunlardan daha değersiz değil diyecek tutuşturcaksın ellerine. Elin sarayından kendi kümesin iyidir.

Kadın dediğin kocasıni alttan alır erkek bağırır kadın susar gördün mü senin modern aileyi .. Şimdi diyorsun huzurum bozuldu iyi mi oldu diye . Emin ol iyi oldu . Bu sefer anlamamazliktan gelseler de gayet iyi anladılar onlar . Bir daha yapmazlar . Kayinvaliden ameliyat olacak diye kibar konuşmuşsun iyi olmuş. Bundan sonrası için de geri adım atma konu sahibi . Allah yardımcın olur inşallah o eşin olacak vicdansız düzelir .

Kendini suclu filan hisetme , benimde akrabalarim var ama seninki gibi horgusuz dehiller de siyril .hediyeleride sen istemedin onlar aldi .ne kalirken ne hediye alirken sana sormadilar .kendi ailenle konus onlarda bu adama biz kizimiza senin ailene hizmetci vermedik cocuklu kiz bu kdara yuklenmeyin desin .ay bu ne icim sisti.

Son güncellemeyi okudum. Arkadaşınıza gitmekle iyi etmişsiniz. Böyle devam bence, ev işlerine falan da bakmayın derim. 10 kişi gelmeyi biliyorlarsa kendi kendilerini ağırlasınlar.
Ben olsam yemek falan da yapmazdım. Yapsınlar işte bir sürü kadın var evde, her gün biri yapsın.
Belki hizmet eden olmayınca seneye gelmezler.

Ya zaten ben bu devirde misafir ağırlamak komple neden kadında olur anlamıyorum. Konu sahibi en başından beri misafir için hazırlığı eşiyle birlikte yapsa eşi o kadar kalabalığı, dıdısının dıdısını evinde istemezdi.

Bizim çoğu erkek, misafir gelecek diye kuru pasta , meyve alıyor. Böylece kendilerince
" misafir ağırlayan en harika erkek" oluyorlar.

Çok iyi demişsiniz. Temizlik falan da yapmayın. B.k gôtürson evi. Kayınvalide sizi insan olarak bile görmüyor ikinci sınıf bir köle falansınız. Görimse de garip insan arar der kayınvalidem gelmek istiyor vs diye. Eşiniz zaten bencil pisliğin önde gideni. Neyse bu da size ders olmuş olsun sıkmayın canınızı. Tayin falan da istemeyin. Geldiklerinde iyi ağırlamayın, dışarda plan yapın. Herkes yerini bilsin. Terbiyesizler. Kocanız n ekadar gerizekalı bana bağırdı deyip eşini şikayet etmiş.

Uğruna karısının sevgisini saygısını kaybetmeyi göze alıyorsa o misafir Sakin'in kocası için çok kıymetli demektir. O zaman kıymetli misafirini kendi ağırlasın madem.

Ben olsam o robotu alır atartım parcalardım. Hadsizler

Sonuç olarak görümcenin kayınvalidesi yine de gelmiş.

Kv niz de her şeyin farkında sizi de gayet iyi anlamıştır ama size asla sende haklısın kızım falan demez , okları kendine çekmesinin sebebi de bu, yoksa aptal değil o da biliyor sorunun görümcenin kayınvalidesi olduğunu.

Eniste ve gorumcen ne diyor bu konuda .onlarin hic yorumlari olmadi mi ?Bence gorumcenede bunlari soylemelisin hatta enisteye de .

Off yorumlar çok kışkırtıcı.. pasif agresif hareketlere gerek yok kardeşim,artık onlar senin evinde ve misafirin saygıda kusur etme derim ben,sabırlı ol ,ama konu geldiğinde ne kadar kırıldığını ,yok sayildigini ,değersiz hissettiğini söyleyebilirsin.. senin olmadığın ortamda ,senin evinde ,senin masanda hakkında konuşulması seni daha çok üzer.. bazen politik davranmak gerekiyor duygulara esir olmadan ki zamaninda ve yerinde konuşmak daha iyi anlaşılabilir... Zor durumlar nasıl hissettiğini anlıyorum .. gönül genişliği ve sakinlik diliyorum...

Laftan sözden anlamayan insana pasif agresif davranılır. Kadının evi otel mi? Görümcesinin sevmediği KV ikidir kadının evinde. Kadın kocasıyla birbirine girmiş, KV hala saçma sapan konuşuyor. Kimse kadına kusura bakma bir daha olmaz bile demiyor. Üç beş ay sonra gene kadına sormadan dolaşırlar evine yazık değil mi?

Kadın haklı ben olsam çok daha sert tepki verirdim. Konu sahibi az bile yapıyor. Kv gene bir şey demezdim fazla kadın hasta ama görümce ve eş kisisi ile konuşur görümcenin KVsini evimde istemediğimi açık açık söylerdim. Bir daha olursa çocuğunu alıp giderdim. Görümcenin KV gayette surat asardım, kocaya tavır koyardım. Zaten en büyük suç eşte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…