bitmeyen misafirlik :(

Denizli horozu gibi, sesini duyuruyo işte. Bak nasıl yola sokuyorum der gibi. Aferin desin anası diye.

Konu sahibinin nicki zaten sakin . Sorunun ana kaynağı da sanırım bizim toplumsal bakış açımız. Misafir düşmanın olsa bile evine gelince saygıyla agirla öğütü ile büyütülüyoruz. Çok değerli ve kiymetli bir kültür doğrudur. Hastaya ve zorda kalan insana yardımcı olmakta öyle .

Bizim kültürümüzde ve inancımız da şu da var yalan sadece eşlerin arasını düzeltmek için söylendiğinde günah sayılmıyor o kadar kutsal evlilik . O kadar önemli . Peki bu sevgili kayınvalide belki öteki dünyaya beş kala ne yapıyor ? Hala dinamit döşeme derdinde evliliklerine. Kendine birşey olsa oğluna vicdan azabı duydurmak için çabalıyor. Saygıda kusur etmemek için de insan yerine konulmak gerekir. Birinin evine gitmek içini geçtim başka misafir almadan önce haber vermek gerekir. Kayınvalide güç gosterisi yapmakla meşgul. İnsan önce kendine saygıda kusur etmeyecek

Kayınvalide hala benim dediğim olur diyor bu kadar anlamamakta ısrar etmesi hoş değil.
Kanser diye merhamet etmek gerekir diye düşünmüştüm ama böyle halden anlamayan insanlara gerek yok.
Acırsan acınacak hale gelirsin merhametten maraz doğar diye sözler var tamda böyle durumlar için .
Kendi çekirdek ailenizi düşünüp doğu görevi isteyip bu şehirden uzaklaşın gidin.

Bunların ne hastanesi bitecek ne misafiri .Sanki evin hanımı siz değilde kayınvalide gibi kimin geleceğine o karar veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…