Bitmeyen elti sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet doğru söylüyorsunuz ama galiba beni herkes yanlış anladı kıskançlığım elbette var inkar ettiğim yok ama benim kastım yaptığı hareketlere verecek bir cevabım yok kişilik olarak sakin bir yapım var tepki veremediğimi ne yapacağımı bilmediğim için konuyu açmıştım ayrıca araç markası içinde eleştirildim ben öncesinde özür dileyerek söylemiştim zaten hava atma niyetim yok çalışıp kazandım sonuçta kimseden bişey çalıp çırpmadan borç harç istemeden kendi hakkımız ile sahip olduk neyse ne diyeyim ki

Fikrinize saygım sonsuz ama onun maaşı şu bizimki şu kadar mi deseydim araç bir temsil göstergesi hep etek giyiyor yazmamda ki amaç hareketlerini anlatmak maksatlı idi

Ama olayın maaşla gelirle bir alakası yok ki. Yani o arabası ile gezmesi ile hava atıyor deseniz anlarım. Benim arabam daha iyi ben daha çok kazanıyorum demeye gerek var mı? Arabası ile hava atıyor de geç.
İstediğiniz oldu audi sahibi olduğunuzu herkes öğrendi.

Tamamda bu bir dert değil nasıl eltiniz milletin arkasından dedikodu yapıyorsa sizde şimdi aynı onun gibi oldun... Belliki siz birazdaha eltiyi kısknıyorsunuz.. Elbise giymiş ben pantolon isteyen istediğini giyer
Kıskançlık elbette var yok diyen herkes yalan söyler benim konuyu açma amacım şu kişilik olarak sakin sessiz bir yapım var ama bu yaptıklarına cevaben ne yapacağımı bilmiyorum Tam anlatamadım galiba derdimi

Bayan değil kadın

Gerçekten yanlış anlıyorsunuz herkesin öğrenmesi benim ne işime yarayacak içinizde hanginiz beni gerçek hayatta tanıyor veya gördü ki Türkiye’de yaşıyoruz ve tahminimde 15.000 tane bu marka araç vardır hangi biri benim ya da ne model nerden biliyorsunuz belki Audi ama 2003 model çok ucuz bişey bilip bilmeden yorum yapmanız beni hayli üzdü

o zaman bana neden kendi mal varlığını açıklama ihtiyacı hissettiğini açıkla.

Bu kadar rahatsızsanız gitmeyin o zaman kv . Sorarsa da yoruldum anne direk eve geldim diyin ne olacak ki bunda ayıp bir şey yok gitme yani. WhatsApp durumlarını da gizle görme duyma konuşma:) sen umursadıgını belli ettiğin için yapıyordur belki de.. ayrıca kıyafet araba gezme çalışma kısımları çok saçma . Siz çalışmayı tercih etmişsiniz o etmemiş. Siz de giyinin. Kv o hareketli ise sizde hareketlenin neşelenin..

Bu aynı benim elti
ben karşılaşmamak için elimden geleni yapıyorum. Bir araya gelince de yarışa girdiği an uzaklaşıyorum o ortamdan

Kadın size bir şey yapmıyor ki neden kadının hareketlerine cevap veresiniz? Tavırlarından hoşlanmıyorsanız daha az görüşürsünüz, ama size karşı kötülük yaptığı bir hareketi yok. Yani kadının gezmesini, istediğini giymesini nasıl engelleyebilirsiniz ki? Tayt giyiyormuş eşi bile giymesen daha iyi diyormuş ama dinlemiyormuş falan bunlar sizi ilgilendiren şeyler değil. Herkes istediğini giyer, tabi ki yerine göre giyinmeyi bilmek önemli ama bilmeyene de siz öğretecek değilsiniz. Bence konunuzun sorusu eltime nasıl davranmalımıyım değil kıskançlığımı nasıl yenebilirim olmalı

Son düzenleme:
erkeklere gelene dek daha kadınlarla alınması gereken çok yol var bu topraklarda maalesef. konu sahibi iş yaşamı, yorulmak vs sizi maskülenleştirdiyse olayı kendinizde arayın. bir sahil kasabasında yaşıyorum, annem de teyzelerim de kendim de hep bakımlı ve "etek, elbise, topuklu vs" giyinen kadınlar olduk, bir gün de aklımıza "dur açayım da şunun gözüne sokayım" gelmemiştir. hayat sizin merkeziniz etrafında dönmüyor. demek ki kadın kendini öyle güzel ve pozitif hissediyor ki kendiniz diyorsunuz ailede bile baş tacı ediliyor diye. bence haklı. siz geri plandasınız çünkü yaydığınız enerji, kıskançlık, insanları sizden soğutuyor anladığım kadarıyla. ben de bir ortamda olsam sizin elti gibi öz güvenli, hayatından mutlu, başkalarını takmayan bir insanla diyalog kurmak isterdim. istediğiniz kadar lise mezunu, etek giyiyor, pilav yapmıyor deyin, kocam eteğime karışır izin vermez diye gözlerinizden kalpler çıksın elti gibi olamayacaksınız bence.

kocanız da napsın size "ok" deyip geçiyor. o da farkında ama eltinizin değil sizin kıskançlığınızın.

Şimdi senin ilk mesajını alıntıladım ve düzenledim. Senin okumuşluğunu arabanı paragraftan çıkarıp koyu yazdığım yeri de ekleyince konu anlaşılabiliyor

Yapacağınız tek şey akşam yemeklerini evinizde yemek kv nize de en fazla haftada bir gitmek.Böyle sürekli kv ye giderseniz hırslı eltiniz sizi ezeli rakibi olarak gördüğü için o da gelir.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki böyle insanlarla uğraşamazsınız o yüzden mümkün mertebe kv lere onlar yokken gidin.

Buradan okuyunca elti sorunu değil de eltimi kıskanıyorum olsun başlık.
Eltin açsaydı konuyu seni kıskanıyor derdim çünkü.
Sen bildiğin kıskanıp, konu açacak hale getirmişsin eltini.
Madem öyle işten ayrıl sende evinde otur, eşinin aldığı arabayı konuş.

Bu kadar rahatsız olan insan evinde makarna yer yine de görüşmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…