- 11 Nisan 2018
- 1.993
- 1
- 1.861
- 133
Kuzularım merhaba öncelikle hepinizden özür diliyorum hayatta ne büyük dertler var biliyorum ama yıllardır bu durum da benim psikolojimi bozmak üzere... Biz eşimle sevgili olduğumuzu ailelere açıkladığımızdan beri (4yıl oluyor) eltim beni yarış halinde olması gereken biri haline getirdi nerdeyse. Ben üniversite mezunu güzel bi şirkette çalışan bir bayanım Eşiminde işi çok iyi bu yüzden eşim benden maddi hiçbirşey talep etmez Yani bizim halimiz çok şükür bu kadar iyiyken eltim Lise mezunu onunda eşinin durumu benim eşim gibi hemen hemen aynı yani böyle şeyler söylenmez ama onlar ford marka bir araç aldılar ehliyeti olduğu için araba onda kalıyor bizim de audimiz var sınıf olarak elbette çok çok üstü ama bir görseniz benim arabammmm benim arabamm diyip duruyor küçük dağları ben yarattım misali gezer şunu aldım bunu sattım bu çok pahalıydı ama Gökhan (Eşi) bunu al dedi hemen aldım 1 dakika evde oturduğunu görmeniz mümkün değil yani ful gezmelerde birde gezdiği görüştüğü tüm arkadaşlarının dedikodusunu yapar kayınvalideme gelip bende hepsini duyarım ama hiç katılmam sevmem ben öyle dedikodu felan zamanında benim için ve ailem içinde çok yapmıştı ama eşim kesti dilini diyeyim o zamandan beri yapmaz. Yani ben sabahtan akşama kadar çalışan bir insanım akşamda kayınvalideme yemeğe gittiğimde onun gezme alışveriş maceralarını dinlemek ister istemez beni çok geriyor yani birde ben çalıştığım için mecbur hep pantolon giyiyorum ama o evinden Çıkıp kayınvalideme gelirken etek Veya kısacık elbiseler felan giyip geliyor Eşimde orda oluyor ve patavatsızca eğilmeleri felan oluyor sürekli görüyorum eşimde farkında ben dönüp bakmam öyle bir kadına felan diyor ama tam eşimin önünde kısacık elbisesiyle lap diye eğiliyor ben ne yapsam hemen aynısını yapıyor görmeniz lazım yani kafayı yiyeceğim artık Ayrıca kayınvalidem ve kayınpederimde hareketlerinden çok şikayet ederler biz baş başa kalınca ama onu gördüklerinde başlarına taç ediyorlar herkese her lafı söyler sakınmaz ama resmen ilah gibi kimse ona bişey demez hayret ediyorum ben bu kadar sessiz pasif olmakla Acaba hata mi ediyorum diyorum çok bunalıyorum artık zaten pandemi var hiçbiryere gidip hiçbir arkadaşımı göremiyorum sabahtan akşama kadar çalışıp akşam böyle boş işler dinlemek beni deli etmek üzere gerildiğim için eşime çatıyorum geçen hafta çok ağladım kavga ettiğimizde bıktım artık bu düzenden dayanamıyorum diye eşimde hak veriyor bana ama elinden birşey gelmiyor napsın ...
Son düzenleme: