Defalarca boşanmaya kalkıştım ailem geri gönderdi çaresizce kabul ettimNikah kıyıldıktan sonra yumruk atmış,eve gittin eve girerken tokat atmış? Peki sen böyle bir adamı terk edeceğine ne diye çocuk yapıyorsun?
Şimdi diyeceksin ki süpriz oldu,nasıl böyle bir adamla aynı yatağı paylaştın bunca şeye rağmen? Şaşınım şuan.
Burda yazdığın gibi anlattın mı herşeyi? Ona rağmen mı gönderdi?Defalarca boşanmaya kalkıştım ailem geri gönderdi çaresizce kabul ettim
Bu dediklerinin hepsini yapmaya kararlıyım. Kardeşim intihar vakası olarak geldiKardeşiniz şehitse devlet size direkt memurluk verir bunu bi araştırın ayrıca bu dava için yanılmıyorsam şahitlerde gerekir anlattıklarınızı desteklemek için buna da hazırlıklı olun ortada bebek var birde nafaka ödemek zorunda size bir şekilde idare edersiniz bence kesinlikle dönmeyin gerekirse şehir değiştirin hatta yapabiliyorsanı tazminat davasıda açın herşeyi yapın bu insan müsveddesine hayvanlarda bile merhamet vardır bu adam adam değil canavar gibi
Anlattım yaraları gösterdim ona rağmen gönderdiler 29 a gireceğim yazınBurda yazdığın gibi anlattın mı herşeyi? Ona rağmen mı gönderdi?
Kaç yaşındasın bu arada?
O tehdit mesajlarının fotoğrafını çekin kaydedin bir şekilde boşanma davasında çok işinize yarar zaten hakim direkt sizi haklı bulur bence inşallah Allah daha güzel günlerle bu kötü günlerinizi unuttursun. Sabır diliyorum çok zor durumunuzTeşekkür ederim canım benim Allah acını dindirsin bana da yardım etsin sen nasıl kurtuldun ?
Bana tehdit mesajları atıyor hala .
Sanıyor ki korkup geri döneceğim
Anlattım yaraları gösterdim ona rağmen gönderdiler 29 a gireceğim yazın
Sağol canım benimkeske diyorum... söyle bi kac kisi bulsamda agzini gözü dagilana kadar dövdürsem...
bunun gibiler laftanda anlamaz, su an nasil nefret doldu yüregim, sakin geri dönme. o pislik ablasi ne yüzle ariyo.
Allah yol gösterir böyle pismanlik yasayip da kendini parcalama, olan olmus artik ders al yoluna devam et.
Anladı im canım Allah rahmet eylesin kardeşin için.Bu dediklerinin hepsini yapmaya kararlıyım. Kardeşim intihar vakası olarak geldi
Ama benim mesleğime memurlar bile gıpta ile bakıyor zaten kuzu. Çok şükür iyi bir mesleğim var bebeğim biraz buyusun Allah in izniyle sırtım yere gelmez
Ailem kabullenmek istemiyor el ne der diyor lar du şimdi biraz daha ılımlı anladılar adam olmayacağınıAynı yaştayız
Bu yaşta neler yaşıyorsun. Kendine yazık etme dava aç en kısa zamanda. Ailen destek olmuyorsa kadın sığınma evlerine git derim. Zamanla bir iş bulur hayatını kurarsın.
Zor olur ama o insan kılıklı ile yaşamaktan emin ol daha kolay olucaktır.
Teşekkür ederim canım benim işim gücüm var hatta şimdi istesemde çalışacağım şirket bile var da işte bebiş ufak biraz daha buyusunAnladı im canım Allah rahmet eylesin kardeşin için.İşinin iyi olması çok iyi, ben işsizsin sanmıştım bu güzel haber en azından senin için bir adım öndesin işte
İnşallah canım ya inşallah.O tehdit mesajlarının fotoğrafını çekin kaydedin bir şekilde boşanma davasında çok işinize yarar zaten hakim direkt sizi haklı bulur bence inşallah Allah daha güzel günlerle bu kötü günlerinizi unuttursun. Sabır diliyorum çok zor durumunuz
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz, bu arada dikkatli ol canım bu adamın sağı solu belli olmaz birine benziyorİnşallah canım ya inşallah.
Mesaj lar watsapta avukatla görüşeyim bir sürü fotoğraf var yüzüm gözüm morluklar içinde
1 etmedim1 . Evlenmeden önce bu canlının insan olmadığını fark etmedin mi ??
2. İlk gün belli etmiş zaten neden gitmedin ?
3 . Neden çocuk yaptın ??
Bile Bile ladesBoyle bi adamdan cocuk yaptiginiz icin ben size kizdim balik bastan kokmus siz goz ardi etmissiniz ne bekliyodunuz cocuk olunca duzelecegini falanmi? Sadece cocguna uzuldm!
Aynen öyle canım benim ezildikçe ezdiBu kişiyi kusura bakma ama insan niteliğinde sınıflandırmak çok zor canım allah'tan da mı korkmamis hamile halinle bile eziyet çektirmiş o da senin sesin çıkmadıkça daha da dozunu arttırmış allah yardımcın olsun.
Sağol canım benimBes gün bile cekilmiycek bi insani nasil bes yil cektin?
Allah yardimcin olsun.
Şimdi tabiki çocuğun û çok sevdiğini biliyorum ...Ama eğer geleceği gorebilsen yinede yapar miydin1 etmedim
2 yeni evliyim düzelir diye sabrettim
3 çocuğumu istedim iyi ki var o
Yapacağım canım yapacağımBen bu kadar şeyi yaşamış bi kadin olarak sabrına alkış tutuyorum. Sakin babanı bekleme. Sana beddualar etmiş o ailen varya. Neyseee..... Bana düşmez.
Sen git davani aç. Biran önce de çek git oralardan. Ne anandan ne babandan hayır yok sana. Inan ki Allah'ım sana ne kapılar Acar. Sakin geri dönme.
Asla tabi kiŞimdi tabiki çocuğun û çok sevdiğini biliyorum ...Ama eğer geleceği gorebilsen yinede yapar miydin