Bitmeyen çilem

Defalarca boşanmaya kalkıştım ailem geri gönderdi çaresizce kabul ettim

Bu dediklerinin hepsini yapmaya kararlıyım. Kardeşim intihar vakası olarak geldi
Ama benim mesleğime memurlar bile gıpta ile bakıyor zaten kuzu. Çok şükür iyi bir mesleğim var bebeğim biraz buyusun Allah in izniyle sırtım yere gelmez

Teşekkür ederim canım benim Allah acını dindirsin bana da yardım etsin sen nasıl kurtuldun ?
Bana tehdit mesajları atıyor hala .
Sanıyor ki korkup geri döneceğim
O tehdit mesajlarının fotoğrafını çekin kaydedin bir şekilde boşanma davasında çok işinize yarar zaten hakim direkt sizi haklı bulur bence inşallah Allah daha güzel günlerle bu kötü günlerinizi unuttursun. Sabır diliyorum çok zor durumunuz

Anlattım yaraları gösterdim ona rağmen gönderdiler 29 a gireceğim yazın

Aynı yaştayız
Bu yaşta neler yaşıyorsun. Kendine yazık etme dava aç en kısa zamanda. Ailen destek olmuyorsa kadın sığınma evlerine git derim. Zamanla bir iş bulur hayatını kurarsın.
Zor olur ama o insan kılıklı ile yaşamaktan emin ol daha kolay olucaktır.

Sağol canım benim
Allah güzel bir intikam alacak ondan bekliyorum. Ablasi da ayrı bir kafa ilk başta bana hak verdi aradı o haklı diyor;

Anladı im canım Allah rahmet eylesin kardeşin için. İşinin iyi olması çok iyi, ben işsizsin sanmıştım bu güzel haber en azından senin için bir adım öndesin işte

Ailem kabullenmek istemiyor el ne der diyor lar du şimdi biraz daha ılımlı anladılar adam olmayacağını

Anladı im canım Allah rahmet eylesin kardeşin için. İşinin iyi olması çok iyi, ben işsizsin sanmıştım bu güzel haber en azından senin için bir adım öndesin işte
Teşekkür ederim canım benim işim gücüm var hatta şimdi istesemde çalışacağım şirket bile var da işte bebiş ufak biraz daha buyusun

İnşallah canım ya inşallah.
Mesaj lar watsapta avukatla görüşeyim bir sürü fotoğraf var yüzüm gözüm morluklar içinde

Boyle bi adamdan cocuk yaptiginiz icin ben size kizdim balik bastan kokmus siz goz ardi etmissiniz ne bekliyodunuz cocuk olunca duzelecegini falanmi? Sadece cocguna uzuldm!

Aynen öyle canım benim ezildikçe ezdi

Yapacağım canım yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…