Bitmeyen çilem

Yorumun için teşekkür ederim. Olmadı olmadı 50 keree geldim beni geri gönderdiler. Sığınma evine gideceğim dediğim zaman bizi rezil mi edeceksin diyen bir aile karşısında ne yapayım sizce ?
Bu saatten sonra görecekler giden benim ömrümden gitti çektiğim çile de benim yanımda bana kaldı

Yok nerde bide cocuk yapmış ve hala sağ olması mucize okadar dayağı yiyen hala sağsa zeyna olsa gerek..
Zeyna değilim ama sağ im ve sakat değilim her dayaktan sonra pestilim çıkıyordu zaten kaburga kemiklerimi sırtıma attığı tekme ve yumrukları da yazmamisim

Ama her bosanan kadin ailesinin evine donmuyor ki, farzedin anneniz babaniz yoklar. Ne yapacaktiniz?
Mesela darp raporu alip uzaklastirma karari cikartirabilir, kendinize kucuk bir esyali ev tutup, tek celsede bosanip, yeni bir hayat kurabilirdiniz,
Olmazdi demeyin ne hayatlar var, insanlar ilkokul diplomasina bilr sahip degilken kendilerine bir hayat kuruyor.

Malesef senin ailende cocugunu kacirip babasina gizlice verecek kafa yapisini görüyorum ben. Aman diyim dikkat. O evden de bir an evvel cikma lazim. Allah yardimcin olsun.

Canım Allah aşkına git sığınma evinde kalmaya devam et. Bu neymiş ya o kadar dayağa daha evliliğini devam ettir diyen anne babaya yazıklar olsun!

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. (gündem konuları) Aman canım dikkat et kendine git sığınma evinde kal. Bu adam senin canını bile alır boşanma davası açsan. Ailende mum tutar gibi duruyor. Allah yardımcın olsun

Aman Allahım bu nasıl bir canavar bu nasıl evlilik nasıl senin ailen hala bekletiyo nasıl hala yuvanın kocan diyolar senin ailede çok sıkıntı var sakin onları dinleme bu adam bu aile seni öldürür kacmissin canini kurtarmissin devlettende koruma işte aman çok dikkat et zira sağlıklı bı insan bütün bunları yapamaz tamamen rahatsız bu adam hatta aile aman dikkat et ve sakin sakin kimseye inanipta gitme bi eline geçirirse bu sefer daha kötü yapar seni

Hatan nerde basliyor biliyor musun nikahtan sonra siddet görüp bir sey olmadan eve gitmenle...Belki el alem ne der diye düşündün belki o heyecanla o gunu toparlamak istedin .Evladina iyi sahip cik güçlü ol babanin evinde durursan sana psikolojik siddete devam eder .Bir an evvel bosan ama yerini yurdunu bilmesin bence

Evet canım doğru söylüyorsun bende biraz aileci yim .ailem kırılmasın üzülmesin dedim son bir buçuk yıldır da kardeşim vefat etti diye onlar üzülmesin diye hiç bir şey söylemedim onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…