Bitmeyen çilem

Sakın dönmeyin çocuğunuz babasından dayak yiyen bir anne görerek büyümesi babasız büyümesinden daha kötü değil. Hala dön diyenlerin aklına şaşıyorum. Babanızın iznini beklemek niye gidip açın davanızı ve gerçekten mümkünse şuan olmasada daha sonra kendinize çocuğunuzla bir yuva kurun ve yaşayın. Anladığım kadarıyla kişilik olarakta sessiz ve boyun eğen birisiniz. Bir evladınız var annesiniz çocuk değilsiniz başkalarının iznini beklemeyin gerekeni yapın bir an önce.

Hatalar bizler için hata yapabiliriz de hatayı devam ettirmek de nedir..evlendiğiniz ilk gün bırakmalıydıniz..umarım tekrar dönüp bu hayatı kendinize reva görmezsiniz..evliliğinde dinlemediğin gibi şimdi de dinleme babanı ve aç davani..

Öyle yapacağım canım

Yapacağım hiç bir i kusura bakmasın

O kocanın Allah bin belasını versin o ne öyle ya nasil bir insanlık insan bile değil dövmek nedir kim ki o sana öyle yapıyo sende insansin oda onun senden ne üstünlüğü varda sana öyle yapıyo Allahim elini kolunu felç edip sana muhtaç eder inşallah ayy sinirim bozuldu hemen bosan

Canım bebeğim küçük henüz süt emiyor birz büyümesi lazım üzerime de borçlar var

Gittikçe daha da zararlı oluyor du canım

Gece gece sinirlerim oynadı gene , mutluluğa doğru değil böyle gidersen ölüme doğru gidiyorsun baban da artık mahkeme sonucunu ahirette getirir

Burası da olmasa insan kafayı yer zaten

Sabrettim düzelir diye bekledim ve seviyordum da başta yuvam yıkılmasın dedim .sonra aileme anlatınca onlar hep engel oldu bana

İşin mesleğin varsa kimsenin eline bakma.. bi ev bul kendine ..
niyeyse bana yine affedicen gbi geldi bebeği bahane edip.. yarın birgün o adam bebeğine vurduğunda ve masum çocuğun yanında sana vurduğunda “ keşke en baştan biti

Köpekler gibi sürüneçek ben bosaninca mumla arayacak beni beklesin ve görsün

gelde anlat geri kafali bizimkiler ne yazik ki
Nasıl aileni dinlemeyip hata yaptıysan şu anda onları dinleme ve en büyük iyiliği yap kendine , Allah yardımcın olsun keşke okumasaydım girmeseydim keşke yazılanlar gerçek olmasa. Fake olmanı o kadar çok isterdim ki şu an (

Adam hobi olarak dayak atıyor, aldatıyor,
sende ses çıkarmıyorsun.
Sakın dönme bu herife, 3. Sayfa haberi olursun Allah korusun. Annen baban ne derse desin sen git aç davanı.

Bosanacagim insan görünümlü caniden

Adam hobi olarak dayak atıyor, aldatıyor,
sende ses çıkarmıyorsun.
Sakın dönme bu herife, 3. Sayfa haberi olursun Allah korusun. Annen baban ne derse desin sen git aç davanı.
Açacam bundan sonra hiç kimse kusura bakmasın çok konuşurlar sa sığınma evine geri döneceğim bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…