Bitmeyen çilem

Bile Bile lades ((
Aferin ne diyeyim insan yedisinde neyse yetmisinde odur degismez kimse hayr is guc imkaninda var madem attigi ilk yumrukta ayakkabini paralicaktin kafasinda basicaktin tekmeyi bide yeni evlisiniz olur boyle seyler demisler asil yeni evliyken olmaz adam adam degik canavar resmen ruh hastasi

Devam etmede zaten birgün bebeginde dayak yerse babasından o zaman görürsün anyayi konyayi.. Sakın geri dönme.. niye harcadin kendini yazık değil mi... İlk geceden neden kaçıp kurtulmadin... Yazık çok yazık. .. insan Kendine bunu neden yapar

Allahım bir an önce yardım etsin sana.
Madem çalışıyosun dinleme babanı kurtul o adamdan gerekirse bi oda bi ev tut bide yardımcı yaşa bir şekilde. Ama kurtar kendini yazık canına ya.

5 sene nasıl dayandınız

Önceki sayfaları okumadım belki önceden yazmışlardır ama çocuğunuza bakın ve bir düşünün. Ben bu çocuğa acaba ne hata yaparsa beddua ederim deyin. Bir anne ya da baba kendi evladına neden beddua eder? Ailemiz bize kızsa da sövse de içlerinden güzel dualar ederler hep. Sizi üzmek istemiyorum ama bu yolda evladınızla tek başınasınız. Aileniz sizin iyiliğinizi umursamıyor.

5 sene dayanılır mı yahu? Bazı kadınlar gerçekten çok güçlü. Siz bu kadar sene bu işkenceye dayandıysanız eğer çocuğunuzla birlikte hiç destek almadan boşanıp yeni bir hayat kuracak kadar da güçlüsünüz demektir bence. Umarım gelecek aylarda sizin yeni hayatınızdan umut dolu konular okuruz

Kit kafalı geri kafalı dediğiniz anne ve babanız gayet de ileri görüşlülermis ama siz onları dinlemeyerek baştan hata yapmışsınız. Şimdi onlara geri kafalı demek biraz haksızlık olmuyor mu.

Haklısınız canım benim yapacağım Allah in izniyle

Kit kafalı geri kafalı dediğiniz anne ve babanız gayet de ileri görüşlülermis ama siz onları dinlemeyerek baştan hata yapmışsınız. Şimdi onlara geri kafalı demek biraz haksızlık olmuyor mu.
Onlar başta memleket ayrımı yapıp ettikleri beddua ile hayatımı karartmış olmadılar mi 5 yıl boyunca yediğim dayağı bildikleri halde hiç bir şey yapmadılar el ne der diye .az önce bile annem gençsin şimdi bosansam bir sürü dedikodu çıkar diyor .beni başlık parası ile başkasına vermeye kalkıştı babam bende kabul etmedim ileri görüş örneği sayayım mi daha .....

Haklısınız canım benim. Gerçekten tek başımayım çok şükür mesleğim var.
Annem babam tüm bunlara rağmen hala el ne der .gençsin dedikodu çıkar diyor. Bende hiç bir şey canımdan değerli değil dedim .
Maalesef babamın böyle bir yapısı var .kızlarını sevmedi hiç ve bütün kızlarına hep beddua etti yani.sorun hepimizle de uğraştı ettiği beddualar neticesinde .
Bende bebeğimi tek başıma okutacak ev bakacak potansiyel ve meslek var benim ailem ihtiyacım yok zaten şimdilik bebeğim küçük biraz buyusun kreşe verir çalışirim .
Allah büyük inşallah güzel şeyler de yazacağım burda bu zor süreci kötü günleri atlatırsam hayırlısıyla bitecek. Az önce durdum düşündüm yedigim dayak lar gözümün önünden gitmiyor neden durdum diyorum bende cevap bulamiyorum
Herhalde delirmişim ki bu canavara dayanmisim sadece dayak değil ki ihanet sabahtan akşama kadar iftira küfürler

Kesinlikle dönmek gibi bir niyetim yok bebeğime yazık onun için terketüm zatn

Öyle canım benim öyle şükür şuan sakat değilim ölmeden kurtuldum elunden

Ailene bir türlü anlatamadım ki hala sorun çıkarıyor lar baştan bana sahip çıksaydın bu kadarr çile çeker miydim

Ben bu konuda caresiz bir kadin goremedim,
Bazen 18-20 yasinda kızlar konu aciyor, ailem zorla evlendirdi, kaynanamla yasiyorum, kocam dovuyor, ailem istemiyor, meslegim yok diye, onlar bile polisi aramayi, siginma evine basvurmayi dusunuyor da, 29 yasinda, egitimli, meslek sahibi bir kadin her dayaktan sonra ailem kabul etmez diyip eve dönüyor...
Zaten o yaşta, ekonomik olarak kimseye bagimli olmayan genc bir kadın artik kendine yeni bir hayat kurmali, annem kabul etmedi babam kovdu diyip siddet ve ihanete maruz kaldigi eve donerek ustune bir de cocuk yapmamali.
Ilk gunden beri dayak yedigi adamla yine de cinsel yasamini devam ettirmek, alternatif bir yasam arayisina girmemek, sehir hatta ulke degistirmek dururken yerinde kök salmak bana hic normal gelmedi.

Allahım bir an önce yardım etsin sana.
Madem çalışıyosun dinleme babanı kurtul o adamdan gerekirse bi oda bi ev tut bide yardımcı yaşa bir şekilde. Ama kurtar kendini yazık canına ya.
Amin canım Allah razı olsun. Allah büyük hiç sıkıntı değil kurtulacam bü çileden sona doğru gidiyorum emin adımlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…