Bitmeyen çilem

Nasıl aileni dinlemeyip hata yaptıysan şu anda onları dinleme ve en büyük iyiliği yap kendine , Allah yardımcın olsun keşke okumasaydım girmeseydim keşke yazılanlar gerçek olmasa. Fake olmanı o kadar çok isterdim ki şu an :KK43:(
Fake değilim hayatı umutları mutluluğu çalinmis bir caninin tuzağına düşmüş bir zavallı yim ne yazık ki:KK43:

Maaşın seni geçindirmeye yeterse bi süre para biriktirdikten sonra kendine hayat kurarsın.
Uzaklaştırma kararı çıkarmayı unutma pislik için
Uzaklaştırma kararı var maaş yeter bebeğim küçük benim biraz buyusun .uzaklaştırma yi yenileyecegim bitmeye yakin

Ya yanlış anlamayın sakın ama nikah günü yumruk atıyor eve geliyor tokat sonra eski sevgilinin resmini gösteriyor. Sürekli şiddet. Sen onun için aileni karşına almışsin. Bu adam seni hiç mi sevmedi
Sevmediğini bile bile mi evlendiniz!
Daha nikah günü yumruk atılıyor kısa süre sonra eski sevgili çıkıyor size göstere göstere onunla görüşüyor. Bu adam eski sevgiliyi seviyorsa size neden bu kötülüğü yaptı? Kafam da deli sorular :110::KK64:
Kotu zalim ahlaksız pisliğin teki olduğu için. ÇAlişan bir kadın olduğum için paramı yemek için daha sayayım mi

Uzaklaştırma kararı var maaş yeter bebeğim küçük benim biraz buyusun .uzaklaştırma yi yenileyecegim bitmeye yakin
Kreşe verirsin kaç yaşında ki?
Her türlü bakacak biri bulunur zaman çabuk geçiyor el kadar bebeğin doğduğu hayata bak.
Sakın kararından cayıp çocuğu psikopatın ellerine bırakma.

Kreşe verirsin kaç yaşında ki?
Her türlü bakacak biri bulunur zaman çabuk geçiyor el kadar bebeğin doğduğu hayata bak.
Sakın kararından cayıp çocuğu psikopatın ellerine bırakma.
9 aylık şimdi biraz buyusun annem bakaçagim diyir

Bugüne kadar çok hata yapmışsın. Lütfen bundan sonra yapma. Çocuğun da böyle bir evde böyle bir babayla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi bu konuyu kafana takma hiç.
Ailen de hem onların rızası olmadan evlendim diye beddua etsinler hem de şimdi geri gelince boşanma işini erteliyorlar. Amaçları ne anlamadım.
Bu adamdan kurtulmaya bak. Geri dönmeyi aklına bile getirme. En az zararla nasıl kurtulurum ona bak
Öyle yapacağım canım benim .ailemin mantığı kafa yapısı beni deli ediyor zaten kit kafalı lar resmen bu kadar dayak yememe üzülüyorlar üzüntüden uyuyamıyorlar ama hala bosanma ya karşı lar bu ne perhiz ne lahana turşusu

9 aylık şimdi biraz buyusun annem bakaçagim diyir
Şimdi sen işe giderken kim bakıyor ?
Mesleğin ne evden yürütemez misin?

Aklım almıyor ilk gün bırakmadın akıl tutulması yaşadın gözünde perde vardı ama eve kadın getirdiğini bilip neden aynı yatağa girdin? Hiç mi kendine acımadın, bu kadar değersiz görebilir mi insan kendini :KK43:

Yaşın genç anladığım kadarıyla, kalan hayatını zehir etme kendi ellerinle. İnşallah mutlu olursun artık, daha akıllıca kararlar alırsın.

Bu kadar dayakla nasil bas ettin, insan katil olur. Umarim fakesindir yoksa yazik senin omrune, gencligine
Fake olmayı bende çok isterdim .
Ama bunları birer birer fazlasıyla yaşadım buraya yazmadığım da çok detay var ömrümün 5 yılı çöplükte şuan hayatımın en güzel yillari

Şimdi sen işe giderken kim bakıyor ?
Mesleğin ne evden yürütemez misin?

Aklım almıyor ilk gün bırakmadın akıl tutulması yaşadın gözünde perde vardı ama eve kadın getirdiğini bilip neden aynı yatağa girdin? Hiç mi kendine acımadın, bu kadar değersiz görebilir mi insan kendini :KK43:

Yaşın genç anladığım kadarıyla, kalan hayatını zehir etme kendi ellerinle. İnşallah mutlu olursun artık, daha akıllıca kararlar alırsın.
Şuan çalışmıyorum canım. İsim evden yürütmek zor .
29 a gireceğim yazın. Allah in izniyle bebeğimi de kendimi de kurtaracağim

Cok uzucu okuduklarim bazi benzeri seyler yasamisiz. Gecmis gecmistz kaldi. Bebegin kucuk sanirim. Bende ayrildigimda 6aylikti. Ozamanlar kk bilmiyodum ama kac kez geceyi sabah ettim aglamaktan gozlerim sisti. Bende ailemin istemedigi evlilik yaptim. Ama hep dua ettim cok dua ettim bu aciyi unutim diye. Un utuluyo be canim inan bana hersey unutuluyo Allah bundan sonraki gunlerinde kotu seyler yasatmasin bebeginede saglik versin. Sen yoksan bebeginde yok ona verimli olamazsin. Cok zor olacak ayakta kalmak. Beni herkes sert yapili diye goruyo ama bilmiyolarki ben geceleri gozyaslariyla uyuyorum' kizim bana anne sen agliyabiliyomusun hic gormedim diyo. Cunku kizimin karsisinda dik durmaliyim. Cok duygusal ve hassas benim birkez agladimi gorse panik yapar cok kotu bise oldu sanip mutsuz olur. Annelik bu iste..
Allah yardimcin olsun canim

Canım yarın sabah erkenden çık evden git davanı aç.
Kimsenin engellemesine izin verme.
Sakın sakın o hasta adama dönme.
Biz sana şimdilik bu kadar destek olabiliriz.Lütfen sen de git ayrıl şu adamdan devamı inşallah çok iyi gelecek.
Güzel günler göreceksin buna inan.
Yapacağım canım benim babamin psikoloji si iyi değil geçen sene askerde kardeşim vefat etti o da sağlıklı düşünemiyor

Cok uzucu okuduklarim bazi benzeri seyler yasamisiz. Gecmis gecmistz kaldi. Bebegin kucuk sanirim. Bende ayrildigimda 6aylikti. Ozamanlar kk bilmiyodum ama kac kez geceyi sabah ettim aglamaktan gozlerim sisti. Bende ailemin istemedigi evlilik yaptim. Ama hep dua ettim cok dua ettim bu aciyi unutim diye. Un utuluyo be canim inan bana hersey unutuluyo Allah bundan sonraki gunlerinde kotu seyler yasatmasin bebeginede saglik versin. Sen yoksan bebeginde yok ona verimli olamazsin. Cok zor olacak ayakta kalmak. Beni herkes sert yapili diye goruyo ama bilmiyolarki ben geceleri gozyaslariyla uyuyorum' kizim bana anne sen agliyabiliyomusun hic gormedim diyo. Cunku kizimin karsisinda dik durmaliyim. Cok duygusal ve hassas benim birkez agladimi gorse panik yapar cok kotu bise oldu sanip mutsuz olur. Annelik bu iste..
Allah yardimcin olsun canim
Teşekkür ederim canım benim Allah acını dindirsin bana da yardım etsin sen nasıl kurtuldun ?
Bana tehdit mesajları atıyor hala .
Sanıyor ki korkup geri döneceğim

Kardeşiniz şehitse devlet size direkt memurluk verir bunu bi araştırın ayrıca bu dava için yanılmıyorsam şahitlerde gerekir anlattıklarınızı desteklemek için buna da hazırlıklı olun ortada bebek var birde nafaka ödemek zorunda size bir şekilde idare edersiniz bence kesinlikle dönmeyin gerekirse şehir değiştirin hatta yapabiliyorsanı tazminat davasıda açın herşeyi yapın bu insan müsveddesine hayvanlarda bile merhamet vardır bu adam adam değil canavar gibi

X