Bitmeyen çilem

Baştan sona kadar okudum
Sana daha uyguladığı ilk şiddette ,
Evi başına yıkıp gidecektin,
Sen bi insanla,bi adamla değil,
Bi canavarla evli kalmışsın
Şükür ki ana babanın evi var kızın da yanında
Girer bi işte de çalışırsın
O adamın sizden alacağı bi canınız kalmış
VERMEYİİİİNNNN
BOŞNINıNNNNNNN

Nikah kıyıldıktan sonra yumruk atmış,eve gittin eve girerken tokat atmış? Peki sen böyle bir adamı terk edeceğine ne diye çocuk yapıyorsun?
Şimdi diyeceksin ki süpriz oldu,nasıl böyle bir adamla aynı yatağı paylaştın bunca şeye rağmen? Şaşınım şuan.

Burada ona kapiyi gosterecektin. Yazik.

Onlar bazen beddua ediyor ama iclerinden ederek etmiyorlardir. Adam adam degilmis. Tabi ki beddua etmeselerdi iyiydi. Bundan sonra en iyisi ailenle kalman.
Yazık hemde ne yazık geçen yıllarıma
Ailemin yanındayım pek kabullenmek istemiyorlar bu durumu

Baban cenazenin gelmesini bekliyor olabilir mi ?
Ne demek izin vericem öyle dava aç !!!

Yazık kendinizi heba etmişsiniz.

Biran önce bu yaratıktan kurtulun.
Galiba cenazemı bekliyor anlamadım o da zamanında ona karşı çıktığım için kin tuttu yillarca

Okuyup, çalışan, parası olan kadın bile kafasına ofis koltuğu yiyor be.

Ne diyek bacım sana.

Ailen de ölmeni bekliyor herhalde.
Zaten bugüne kadar ailem sahip çıkmadığı için azdı iyice karşınızda ki canavar sa master da yapsan dayak yiyorsun bu dünyada walla

Ya yanlış anlamayın sakın ama nikah günü yumruk atıyor eve geliyor tokat sonra eski sevgilinin resmini gösteriyor. Sürekli şiddet. Sen onun için aileni karşına almışsin. Bu adam seni hiç mi sevmedi
Sevmediğini bile bile mi evlendiniz!
Daha nikah günü yumruk atılıyor kısa süre sonra eski sevgili çıkıyor size göstere göstere onunla görüşüyor. Bu adam eski sevgiliyi seviyorsa size neden bu kötülüğü yaptı? Kafam da deli sorular

keske diyorum... söyle bi kac kisi bulsamda agzini gözü dagilana kadar dövdürsem...

bunun gibiler laftanda anlamaz, su an nasil nefret doldu yüregim, sakin geri dönme. o pislik ablasi ne yüzle ariyo.

Allah yol gösterir böyle pismanlik yasayip da kendini parcalama, olan olmus artik ders al yoluna devam et.

Bugüne kadar çok hata yapmışsın. Lütfen bundan sonra yapma. Çocuğun da böyle bir evde böyle bir babayla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi bu konuyu kafana takma hiç.
Ailen de hem onların rızası olmadan evlendim diye beddua etsinler hem de şimdi geri gelince boşanma işini erteliyorlar. Amaçları ne anlamadım.
Bu adamdan kurtulmaya bak. Geri dönmeyi aklına bile getirme. En az zararla nasıl kurtulurum ona bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…