Bitmeyen çilem

gercek mi bu okuduklarim?
siz aklinizi peynir ekmekle mi yediniz?
ben oyle babanin da kocanin da.... devamini getirsem banlanmaya degmez
oksijen israfi resmen
akillanin artik , aileniz istemiyorsa isiniz gucunuz varmis gidin bi siginma evinde jalin para biriktirene kadar

neden bir kadin bir insan kendine bunlari reva gorur benim bunu anlayabilmem mumkun degil

Ben bu kadar şeyi yaşamış bi kadin olarak sabrına alkış tutuyorum. Sakin babanı bekleme. Sana beddualar etmiş o ailen varya. Neyseee..... Bana düşmez.

Sen git davani aç. Biran önce de çek git oralardan. Ne anandan ne babandan hayır yok sana. Inan ki Allah'ım sana ne kapılar Acar. Sakin geri dönme.

Bu kişiyi kusura bakma ama insan niteliğinde sınıflandırmak çok zor canım allah'tan da mı korkmamis hamile halinle bile eziyet çektirmiş o da senin sesin çıkmadıkça daha da dozunu arttırmış allah yardımcın olsun.

İnanamıyorum size siddeti onleme merkeziyle iletisime gecerseniz size avukat psikolog veriyorlar, siginma evinde de kalabilirsiniz. Hic vakit kaybetmeden danisin ve davayi acin derim.

Lutfen lutfen lutfen aileni dinleme,o bosanma davasini acmazsan kocani surundurmezsen(uzaklastirma da iste) eger bu adamin elinde olecek,bebegin anasiz kalicak...yedigin dayagin haddi hesabi yok,nasil bir ailen var orasida mechul?benim ailem olsa esimden dayak yedigimi soylesem dort cocugumla sahip cikarlar.bu kadar siddete,hakarete nasil sessiz kaliyorlar aklim almiyor

Ay rabbi yardım etsin sana şuan o pislik sana zarar vericek diye ben korktum gerçi yeterince zarar vermiş mikrop aman canım dikkatli ol o şuan kudurmuştur

Benim bile dövesim geldi seni. Ses çıkarma, dayak yemeye devam et! Hatta yapabiliyorsan arada kendi kendini de döv. Kocana bu kadar yüklenme!

Açacam babam bu defa çok bekler asla dönmem asla

Bu adam insan değil, ne biçim bı yaratık. Asla geri donmeyi düşünme, nafaka alırsın , çalışırsın bebeğine yaşar gidersin . Boşver böyle insan kafayı oynatır.

Cahillik hala dön diyenler var bana Allaha sığınıyorum uzaklaştırma var aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…