Bitmeyen çilem

Canım konunu yeni gördüm ama zaten seni tanıyorum ve detaylı konuşalım. Ama burda değil bu yaşadığın nedir ya. Canım Kıyamam ya aynı şehirde olsaydık seni bulup kurtarırdım

-Mihrimah merhaba. Lütfen boşandığınızı daha iyi bir hayatınız olduğunu söyleyin

Konu sahibi çok şükür aklı başına gelmiş boşanmış ama genel olarak bile isteye dayak yiyen, dayağı kabullenen insanlara üzülmüyorum ben. Mesela anneler gününde bir kadın hem oğlundan hem kocasından balkonda dayak yemişti, polisler gelince de "şikayetçi değilim" demişti ona da üzülemedim, demek ki bu kendisi dayağı hakettiğini düşünüyor ve şikayetçi olmuyor. Keşke polisler bu durumlarda kamu davası falan açsa kişinin şikayetine falan bakılmasa.
Nikah sonrası bahçede yumruk atan adamın dayağına "yeni evliyiz ya kıskandı herhalde" diye bahane bulmak nasıl bir pozitiflik anlamadım. Hele "bedduanız geri geldi" diyip alttan alttan beddua ettiği için anne babayı suçlamak.. Ne bileyim garip ve üzücü. Konu sahibinin o anki duygu durumuna veriyorum bunları yoksa bunların kabul edilebilir bir tarafı yok. İyiki kurtulmuşsunuz bu ruh hastasından darısı dayak yiyip şikayetçi olmayan, bile isteye çocuk yapan kadınların başına.

Cok sukur kurtuldum gecmisi desmenin manasi yok.o anki psikoloji baski ve bakis acisi kisaca ozetlersek...Suan yerden goge kadar sukurler olsun.Rabbimiz cesaret versin o durumda olanlara zor ama imkansiz degil...

Ben okuyamadim. Basini okudum sadece. Sinirlerim bozuldu. Dehsete dustum. Adam resmen ruh hastasi.
Iyiki okumamissin bosver bende dun okurken ben.Bunlari ne ara yasadim.Bu kadar net hatirlayip yazdim neden bu kadarcektim diye dusundum cok sukur bin sukur rabbime o gunler gecti geride kaldi oyleki unutmusum cok mutluyum cok sukurdarisi zulum gorup cesareti olmayan caresiz olanlarin basina..

İyi olmana çok sevindim. Şimdi nasıl hayatın ? Neler yapıyorsun? Bebeğin iyi mi ?

Cocugumun babasi diye dusunmeyin be size koca be bebeginize baba olur bu adamdan... size de bebeginize de bela... hemen ayrilin bi sure devlete siginin. Allah yardimciniz olsun

İyi olmana çok sevindim. Şimdi nasıl hayatın ? Neler yapıyorsun? Bebeğin iyi mi ?
Tesekkur ederim canim.Cok sukur cok daha iyi her ne kadar koca denen adamdan kalan borclarla ugrasiyo olsamda her durumda daha iyiyim.Oglumla oglumda buyudu zamanla daha da iyi olacagiz InsaAllah

Mutlu sonlara bayilirim. Mutlu olmana cok sevindim. Hersey gonlunce olsun.

Tesekkur ederim canim.Cok sukur cok daha iyi her ne kadar koca denen adamdan kalan borclarla ugrasiyo olsamda her durumda daha iyiyim.Oglumla oglumda buyudu zamanla daha da iyi olacagiz InsaAllah
Oğlunu kocaman öpüyorum, seni de tebrik ediyorum
Bu pisliğin borcu sana nasıl kaldı ki bazı kötü insanlardan uzak kalsakta , etkisi hala devam ediyor hayatımızda .

Sizi profilinizden mesajlarınızdan görüyordum konunuzu yeni okudum ne kadar acı şeyler yasamissiniz ve şükür ki bosanmissiniz nasıl sevindim sizin adınıza eski konuları hep merak ederdim yazıp gidip bir daha haber alamıyoruz ama siz buradasınız ve mutlu olduğunuzu soyluyosunuz Allah size çok daha mutluluklar versin -Mihrimah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…