Bitmeyen çilem

İmza atılır atılmaz dayak yediğiniz kocanız ile birlikte olup sonra dayakla aldatmalar devam ederken cinsel münasebete devam.korunma da yok malesef konuyu hamilelik kısmına kadar okudum yüreğim kaldırmadı. Neden evli kalıyorsunuz diye de sorasım yok herkes kendi değerini belirler, herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar bunu unutmayın. Layığınız buysa devam edin.

Keşke son yazdıklarımı da okusaydiniz kendime layık gördüğum hayatı mesela bazen kırıcı olmasak herşey daha güzel olur sanki...

Boşandım mücadeleye devam ediyor um oğlumla ,çalışıyorum boş yere borç ödüyorum.cok şükür huzurluyum
Allah yardımcın olsun inşallah bende bir çocukla bosanip mücadele eden annelerdenim hayat şartları zor ama eminim güzel günler göreceğiz. Kırdıysam özür dilerim sevgiler

Allah yardımcın olsun inşallah bende bir çocukla bosanip mücadele eden annelerdenim hayat şartları zor ama eminim güzel günler göreceğiz. Kırdıysam özür dilerim sevgiler
Yok estağfurullah ne demek canim sorun yok alışığız biz Allahım seninde evladınin da yar ve yardımcısi olsun inşallah

Şaka mı yapiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…