Bitmeyen çilem

Aminnn aminn canım teşekkür ederim çok şükür bin şükür:)

Anlık olarak hem sinirlendim hem çok mutlu oldum bi oh çektim... okurken boğuldum resmen böyle bir adama nasıl katlandınız Allah yardımcınız olsun boşandığınız için de tebrik ederim insallah bundan sonraki hayatınızda o karakter ve şeref yoksunu adam yanınıza dahi yaklaşamaz, umarım çok güzel musmutlu bir hayat gecirirsiniz oğlunuzla

Çok çok teşekkür ederim evet yıllarca katlanmak zorunda kaldım maalesef ama şükür uyandım ve kurtuldum maalesef çocuk var.ve muhatap olmak zorundayım çocuk dan dolayı Rabbime havale dualarınızı bekliyor olacağım cok sukur bugünume

Herkes menfaatleri ve çıkarları kadar iyi ailemle görüşüyorum ama oğlumla ayrı yaşıyoruz maddi manevi destekleri yok
Rabbim sana hayırlı kapılarını açsın evine bereket bolluk yağdırsın biran önce oğluna kavuştursun
Boşanmışsın kurtulmuşsun tebrik ederim canım

Bu adamla barısırsanız evladınızın da sizin de katledilme ihtimalinizi göze alırsınız. Kusura bakmayın ama görünen köy kılavuz istemez. Çalışmıyorsanız işe girin satış elemanlıklarına, büyük mağazalara (kasiyerlik vs) başvuruda bulunun. Çalışıyorsanız da anneniz bakar çocuğunuza maaşınızın bir kısmını anne-babanıza verip bir kısmını biriktirin. Boşanma davanızı açın, uzaklaştırma talebinde bulunun kurtulun. Adam sizi aldatmış, dövmüş yine affetmişsiniz çocuk babasız kalmasın diye yani böyle bir adamla çocuğu aynı evde yasatmak evladınıza yapacağınız en büyük kötülük. Mümkünse bir süre de ilişki vs yaşamayın kimseyle. Hayatınıza girecek insanları da iyi seçin.Duygusal boşluğunuzu doldurmak adına hata üzerine hatalar yapmayın.

Son yazdıklarımı okumamissiniz sanırım .mesleğim var çalışıyorum oğlum kreşe gidiyor ailem den destek yok ama rabbim benimle :) bosanali iki sene oldu hayatımda kimse yok ihtiyacim da yok kimseye mutlu mutlu yaşıyorum oğlumla .ex kocadan kalan borçları ödememe rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…