Bitmeyen çilem

Canim sakin uzulme sen onu istesende istemesende yasiycaktin zaten kaderimiz yazilmis.. sen sukret kurtulduguna Allah sana kac kez kavis yolu bulms en sonnda degerlendirmissin... mutsuz buyyycegine babasiz buyusun bisey olmaz onun sana ihtiyaci var babaya degill

Okurken psikolojim bozuldu, siz bilfiil yaşamışsınız nasıl dayandınız nasıl?
Anne ve babanızı asıl şimdi dinlememeniz gerekiyor, dava açmak için beklemeyin.

Teşekkür ederim canım benim Allah acını dindirsin bana da yardım etsin sen nasıl kurtuldun ?
Bana tehdit mesajları atıyor hala .
Sanıyor ki korkup geri döneceğim
Ben evi terkettim cocukla, ayri sehirlerde yasiyoduk zaten..ilk etapda huzursuzluk yapti ama oyle tehdit yagdirma pozisyonunda degildi. Yapacak olsam ben yapardim kotulugu, elimdeki kozlarla.. Ama asla boyle bise yapmadim, sonucta bir cocugumuz var ve huzursuz olmak istemiyodum...

Defalarca eline fırsat vermiş aslında bi darp raporundan fazlası olurdu elinde. Ben seni suçlamıyorum bu da senin imtihanin insanın bazen gözüne perde iniyor şu saatten sonra ailenin yanından ayrılıp sığınma evine gitsen yine tepki göreceksin. Boşanmak evlenmekten daha zor benim kuzenim kaç senedir ayrıydı aldatma vardı. Yine aile ısrar edip barıştırdı. Çocuk olunca insanlar ölsen de yuvanın başında dur ister. Şartlarının en iyi sen biliyorsun bu beş yılı da. Kimsen seni sen kadar anlayamaz şu beladan tez vakitte kurtulursun inşallah. Evladın için dik dur bırakma kendini onun sana ihtiyacı var

Defalarca eline fırsat vermiş aslında bi darp raporundan fazlası olurdu elinde. Ben seni suçlamıyorum bu da senin imtihanin insanın bazen gözüne perde iniyor şu saatten sonra ailenin yanından ayrılıp sığınma evine gitsen yine tepki göreceksin. Boşanmak evlenmekten daha zor benim kuzenim kaç senedir ayrıydı aldatma vardı. Yine aile ısrar edip barıştırdı. Çocuk olunca insanlar ölsen de yuvanın başında dur ister. Şartlarının en iyi sen biliyorsun bu beş yılı da. Kimsen seni sen kadar anlayamaz şu beladan tez vakitte kurtulursun inşallah. Evladın için dik dur bırakma kendini onun sana ihtiyacı var

Teşekkür ederim canım benim uyanma vakti geldi diyorum artık ya da Rabbim in yazdığı çile bu kadar di buraya kadar artık kimse ezemez beni bu kadar zulüm yeter

Kesinlikle katılıyorum sana canım her günüm zehir di evde yiyecek her şey vardı ama ağlamaktan moral bozukluğu nedeniyle yemek bile istemiyordum. Akşam eve gelince başlıyordu bağırıp çağırıp küfürler hakaretler etmeye canı isterse dövmeye o evin içinde ne yaşadığımı her gün ölmek istediğimi bir tek Rabbim biliyor o karanlık ta her gün ağlayıp ne kadar dayak yedigimi sadece Rabbim biliyor çok şükür gözümde ki o perde kalktı artık.

En doğrusu nu yapmış kimse mutlu olduğu yuvayı binbir hayalle kurduğu evi terk etme gitme meraklısı değil zaten mutlu olsan terkeder miydin ki hayır?

Okurken psikolojim bozuldu, siz bilfiil yaşamışsınız nasıl dayandınız nasıl?
Anne ve babanızı asıl şimdi dinlememeniz gerekiyor, dava açmak için beklemeyin.
Nasıl dayandım bende bilmiyorum canım. O kadar yoruldüm ki anlatamam kaç gün dur hep yediğim dayak lar canlanıyor gözümde Rabbim kimseye yaşatmasın.
Avukattan randevu aldım perşembe günü gideceğim bizimkiler hala bekle diyorlar beni deli ediyor lar hala gidecekmişim gibi konuşuyorlar

Bir konunuzda eşinizi övmek degilde,sanki bir tutar dalını gormek istemissiniz,yaşadıklariniz gerçekten zormuş ama bitti,Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin inşallah.
İşte konuyu doğru düzgün okuyup anlayan bir arkadaş teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun aynen öyle düşündüm

Canınızı sokakta mı buldunuz? elin ruh hastası herifine 5yılınızı verdiniz üstüne bir de çocuk, gerçekten şaka gibi

Normalde bu tarz konulara yorum yapmam da "ailemi karşıma alıp evlendim o yuzden sustum"diyenlere çok üzülüyorum elin itinin kahrını cekeceginize bırakın ananız babanız kızsın ya başınıza kalksın gerekiyorsa.en azından acır bu ş.sizlerin acimasina kalacağınız ananız babanız acısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…