Bitmeyen çilem

Aynen öyle annem babam bağırıp çağırsın çok doğru bu saatten sonra çok beklerler artık görecekler artık

Allah yardımcın olsun

1. Şaka gibisin nasıl babasız büyütmeyeyim diye boşanmayı erteledin??? O adam baba mı allah aşkına o adam insan mı???
2. Si nikah günü yumruk ve Tokat yedin hadi neyse mi dedin? Psikolojin iyi mi gerçekten

Cok üzüldüm okurken ayrı misiniz hala bence kurtar kendini bi adamdan sakin bakma arkana

Cok uzuldum. Sakin ama sakin o eve donme. Donersen yasadiklarini kabul etmis olucaksin ayni seyleri misliyle yasarsin. Kizinin gozlerinin onunde dayak yemek istemezsin sanirim o pislik yarin o cocugada aynisini yapicak buna dayanabilrmisin peki? Ailenin yaninda bi muddet idare et calissan annen bakar mi kres icin cokmu kucuk? Sık disini Parani biriktir ailenle sorun yasarsan cocugunla kendi duzenini kurarsin insallah

Dehşetle okudum resmen yazdıklarını Allah'ım sen bunlara nasıl dayandın ya En büyük hatayı da öyle bir adamdan bebek doğurarak yapmışsın sana kızamıyorum belki bebek olursa Bazı şeylerin değiştiğini düşünmüş olabilirsin ama bu düşünce çok yanlış bir İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur asla değişmez..

Bir an önce bu lanet adamdan kurtulmanın çaresini bulmalısın sana yazık çekmiş olduğun eziyetleri sineye çekme artık..Bebeğini düşün sürekli şiddet olan bir ortamda nasıl büyüyecek psikolojisini düşün Allah o adami kahretsin yazikk sana vurdugu o yumruklarin dayaklarin bin beterini yaşasın

Geç kalmış sayilmazsin bence hemen bosanmalisin okumussun anladığım kadarıyla güzelde bir iş bulursun kendine inan çektiklerine değmez

Böyle bir ortamda çocuk büyütmek aldırmaktan daha günah bence. Çocuğumun psikolojisi bozulmasın demişsiniz, bozulmaması imksansız. Bazı psikolojik durumlar da genetiktir, babasından gelen şiddet eğilimi onda da olabilir. Ne demeye çocuk yapıyorsunuz anlamıyorum.
Sürekli kurban rolündesiniz. Sizden de bir cacık olmaz. Çocuğa yazık.

Böyle bir adam dan ne die çocuk yaparsınız hiç anlamıyorum bari çocuğun günahına girmeyin.çocuğum babasız büyümesin.böyle bir karaktersizle büyücekse hiç büyümesin daha iyi emin olun çocuğunuz daha sağlıklı olur. Aklı ermeye başladığında yediğiniz dayak hakaretlerri görüp duyduğunda onda açacağı tramvayı hayal bile edemezsiniz. Çünkü bende öle bir ortamda büyüdüm bugün 35 yaşındayım asla unutmam başımı yastığa koyduğumda aklıma gelir içim acır . Demem o ki asla dönmeyin sonuna kadar savaşın allah yar ve yardımcınız olsun

Ayy şoklardan şoklara girdim ofis koltuğu nikahtan sonra bahcede yumruk devrelerim yandı.. kıyamam size ya bu yaşadıklarınız gercekse Allahından bulsun psikopat ruh hastası..

DaHa sonra bir gün işten geldim eski sevgilisinin resimlerini gösterdi ki benn o gün oruçluyum iftara 10 dk kalmış hayır bakamam dedim tepki gösterdim yine dövdü beni

valla her şeyi anlarım da bunu anlamadım. afedersin de hangi poposuna güvenerek sana eski sevgilisini göstermeye cesaret edebiliyor. bu nasıl bi yüzsüzlük gamsızlık.

İnsan ne diyeceğini şaşırıyor
Aldatmasına rağmen çocuğunuz var die devam etmişsiniz çok yanlış çok
Allah sabır versin demicem sabretmeyin
Aldattığını görürseniz kanıt bulup öyle ayrılın Allah’a havale ediyorum eşinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…