Saç Rengi ve Saç Boyama Bitkisel Boya,Röfle Ve Balyaj Hakkindaki Yorumlarımız

gxoxzdey_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
565
2
96
Trabzon
Arkadaşlar merhaba,bu başlıkta bitkisel boya ve bitkisel röfle ,balyaj konusundaki bilgilerimizi paylaşabilir miyiz?Şahsen ben röfle düşünüyorum ama saçımın yıpranmasını istemiyorum oryale hayır diyorum ama bitkisel röfle hakkında bilgim yok,saça muhakkak zarar verir o da ama daha mı az zararlı gerçekten ve renkler kalıcı oluyor mu?Şimdiden herkese teşekkürler

kuaforler bitkisel boya kullandıklarını soyluyorlar ama hepsinin içinde oryal var aksi takdir de sac rengi acılmaz benim dogal rengim koyu kumral ama saclarım suanda platin sarıya boyalı,goldwell ve tierra kullanıyor kuaforum saclarım da hiç bir yıpranma olmadı

Gözdey'cim bende saçıma röfle yaptırdım oreyalle açıldı benimde saçım hiç bir yıpranma olmadı ayrıca ben kendim evde saçımı sarı boyayla boyadım hala saçımda bir yıpranma yanma yok.

gerçekten mi?evet goldwell ve tierra yı biliyorum ,çok teşekkürler canım o zaman neden bitkisel röfle diyorlar anlamadım

Gözdey'cim bende saçıma röfle yaptırdım oreyalle açıldı benimde saçım hiç bir yıpranma olmadı ayrıca ben kendim evde saçımı sarı boyayla boyadım hala saçımda bir yıpranma yanma yok.

senin adına sevindim cnm ama yıpranma sonradan çıkıyor galiba dikkatli ol gene de

cnm bilmiyorum ki satış politikası mıdır nedir ama ben cok iyi tanıdıgım bi kuaforle gorustum bunu, içinde acıcı olmadan saç asla acılmaz dedi o bitkisel fln lafta dedi ama benim saclarımı uzun süredir tierrayla boyuyor kuafor ve saclarım yumusacık sadece dipten cıktıkca dip boyaya gdiyorum seninde aklında bulunsun tum sacını egr actırırsan sadece diplerin cıktıkca boyattır bazı kuaforler sac boyanmış oldugu halde tekrar tüm sacı boyuyor ve bu sacı mahfeder bunu asla yaptırma cnm :)

Merhaba iki yıldır röfle kullanıyorum ben, iş nedeniyle semt değiştirdiğim için kuaförümü de değiştirmek zorunda kaldım. Buranın en ünlü kuaförüne gittim ve yaktı saçlarımı. Sözde bitkiseldi. 2 saatde açtı saçlarımı ki sadece dip boya için gitmişim. En son tonunu değiştirmek için attıkları cilayı küllü istedim.Naptı ne kullandı anlamadım ama hem döküldü hem de yıprandı. Bir ay sonra gidip saçlarımın son halini gösterdim. Röfleden değil dedi, üstüne bir 60 ytl daha verip bakım yaptırıp kestirdim saçlarımı. Şimdi entele kullanıyorum ve yağ. Uzatmak ve o röfleden kurtulmak için. Çünkü saçımı boyatmak istedim düz sarıya. Yeşerir dediler. Ya koyu renge boyatacaksın ya da bekliceksin kestire kestire röfle çıkacak saçından diyorlar. Kızıldan da aynı nedenle vazgeçmiştim. Kurtaramıyorsun saçı. Benim sana tavsiyem evde kendin boya, mümkün olan istediğin en açık tona, daha sonra koyultabilirsin ama boya boyayı açmaz. Yaptıktan sonra ben bunun açığını istiyordum dersen dönüşü pek yok gibi. Bu linki de incelemeni tavsiye ederim. İyi şanslar.
http://www.kadinlarkulubu.com/lorea...cici-dore-kahve-kesmekesi-t159888/index2.html

canım geçmiş olsun üzüldüm ama evde de boyamak imkansız herhangi bir boya ile sarı tonu elde edemeyiz en fazla belki bakır sarı ama onu da istemem çünkü bana yakışacağını sanmıyorum galiba bitkiselin pek farkı yok gene saçtan saça değişiyor bu yıpranma olayı ben röfle yaptırdığımda saçım kalına yakın normal telliydi ve gürdü hemen yıpranma olmamıştı ama sonra sonra saçım çabuk elektriklenmeye başladı ama normalde de saçım kabarır bilemiyorum her neyse ünlü bir kuaför loreal platinium adlı bir açıcı kullanıyormuş ve bunla saçın en az yıprandığını söylüyor fiyat olarak da orta boy saç için 200 galiba kaliteli açıcılarla yıpranma en aza indiriliyor o zaman bitkiselliğe değil de bu marka açıcıları kullanan kuaförlere gideceğiz kızlar ben biraz kararsız kaldım hem de epey bir zamandan beri epey açık tenliyim ama kaşım gözüm siyah yani çok çok koyu kahverengi ama tenim açık olduğu için açık renkler çok absürd durmuyor kaşım da uyum sağlıyor sanki röfle istiyorum açık sarı olarak,şu an saçım koyu çikolata kahve gibi ışıltı versin diye karamel tonlarında balyaj mı yaptırsam dedim önce ya da daha sıcak sarı tonlarında gölge gibi ama pek uymuyor gibi tenim açık olduğu için önerileriniz var mııı?

cnm benim tenim de beyazdır ama pembe beyazsan sakın küllü renkleri tercih etme ama eger sarı beyazsan küllü tonlar sana gider benims ac rengim tam olarak su asagıdaki renk suanda

kuafore istedigin renk için bir resim ile gidersen daha iyi olur

bu renkte bnm sac rengim ile aynı

egr sen tam olarak nasıl bir şey istedigini söylersen ben buraya bol bol istedigin renklerin resimlerini bulup koyabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
zeynepciğim çok teşekkürler canım,ben pembe beyaz a giriyorum sanırım ama beyazlık daha ağır,bana da platin gibi renkler gidebilir ama çok açık olur şu an için diye düşünüyorum ben röfle için böyle açık canlı ama turuncuya kaçmayan sarı tonlarında röfle istiyorum ama dediğim gibi kararsızım bal rengi gibi altın sarısı gibi renkler beyaz olduğum ve kaşlarım gözlerim koyu olduğu için gitmez heralde diye düşünüyorum sence? genelde buğday ve bronz tenlere daha çok yakışıyor sanki altın dore sarısı ya da karamel fındıkkabuğu balyaj ya da röfleler kararsızımmm

Tüm saçımı boyamadı aslında, röfleden sonra attıkları cila için sanırım bir boya kullandı. Ve hangi kuaföre gittiysem geri dönüşü yok dedi. Ancak kahve dore tonları olabilir diyorlar. Benim saçım açık kumral evde kendim boyayabilirim diye düşünüyorum. Çok açık bir ton beyaz tenli olduğum için çok soluk gösteriyor beni. En son küllü sarı platin arası bir renk yaptılar. Yorgun ve yaşlı gösterdi. Altın sarısı herzaman daha canlı ve daha genç gösteriyor. Koyu sarı bir tonu yakalasam bile bana yeter. Kuaförlerle uğraşmaktansa evde kendim boyarım daha iyi. Senelerce kendim boyadım saçımı röfle yaptırana kadar, kızıl haricinde pişman olduğum ve değiştiremediğim bir renk olmadı. Bilmiyorum çok riskli ve çok masraflı. Ben açıkçası çok sıkıldım bu röfle olayından. Hiç istediğim tonu yakalayamadılar.

Son düzenleme:
canım üzüldüm ama saçın neden yeşersin ki sarı boya ile onu anlamadım ? şu an saçın koyu sarı tonlarındadır zaten eğer kendi saçın açık kumralsa çok şanslısın evde sarıya boyayabilirsin tabi ki direkt renk tutar çünkü sarı renklerde saçlarınız açık kumral veya sarı ise kullanın diye bir ibre yok mu? bence diplerin iyice uzayıp röfleli yerler en azından çok uçlarda kalınca sarı bir boya ile boya recital in hollywood sarı rengini çok beğeniorlarmış bi bak istersen katalog rengine uçlarda olunca röfle renk farkı olsa bile uç renginin farklı olması hoş bile durabilir röfleyi çok mu yeni yaptırdın

heelcim aynı sehirdeyiz hem de:) sen hangi kuaforlere gidiyorsun cnm,egr istersen sana birkaç kuafor onerebilirim kuafore gittigin zmn mutlaka hangi markayla sacını boyadıklarını sor cnm ben sacımın renginden gayet memnunum ama kuaforden kuafore fark var mesela bnm birkaç arkadasım bana sacımı nerede boyadıgımı sormustu hatta bana sen sarısınsın herhalde ki sacların bu kdr acık renk ve cok parlak gorunuyor demiştiler hayır ben de koyu kumralım ama her nedense onların kuaforleri asla bu tonlarda sac sana olmaz fln gibi seyler demişler bazı kuaforler kendi yapamadıkları sey için aa olmaz bu kadar acık ton senin sacını acmaz fln gibi şeyler soyluyorlar ki bu o kuaforun elindeki malzemeyle ilgili bence her neyse senin dogal sac rengin nedir ve tam olarak kimin sac rengi gibi istiyorsun???

gozdecim sana gelince sen daha cok düz degil de röfle istiyorsun anladıgım kdrıyla
cameron diazın sac rengini cok bgnirim ben bir de jessica simpsonun röfleleri de cok dogal ben ilk boyattıgımda cameron diaz gibiydi saclarım snra daha actım rengini:)

gözdecim kaşlarını da gittigin kuaforde sacların acılırken actırabilirsin,bnm bir cok arkadasım oyle yapıyor,tenin beyaz oldugu için sarı sac asla sırıtmaz korkma

cnm teşekkürler ama ben kaşlarımı seviyorum rengini açtırmak istemiyorum:)
sanırım bana açık ve küllü bir sarı ile yapılacak röfle daha çok uyar resim yükleyemiyorum çok mu kötü durur ama gülben ergen in bir fotosunu gördüm demin kaşı koyu ve küllü gibi platin röfle saçı bence kötü değildi çünkü bana altın renkleri gitmiyor tenim açık olduğundan uymuyor ama buğday tenliler kaldırıyor bence kaşımı açmaktansa röfle yaptırmam:)

peki cnm cok cok acık renk yaptırmıyacagına gore kaşların abes durmaz scarlett johansonun bazı resimlerine bakarsan sacları sapsarı oldugu halde kaşları bayagı bi kapkara:)röfleli sacta da abes durmaz cnm

arkadaşlar burda bitkisel boyalarla ilgili de düşüncelerimizi de paylaşabiliriz,böylece hem bilgileniriz hem de yaptırmak isteyen arkadaşlar için ön bilgi olur.Benim bildiğim kadarıyla bitkisel boyanın içinde amonyak olmadığından saçları kimyasal boya kadar yıpratmıyor ve alerjisi astımı olanlar için kullanışlı.Renk kalıcıllığı nasıl ve sadece doğal saçlara mı uygulanıyor,beyazları tam kapatıyor mu ve sonuçta bitkisel de olsa kimyasal değil mi? ALLAH korusun ama kimyasal sonuçta bizim için zararlı acaba bitkisel boyalarda ve genel olarak da bitkisel açıcılarda zararlı kimyasallar daha mı az?şimdiden teşekkürler:)

Selam Kizlar Bu Bitkisel Boyalar Natural Colors,silky Fln Kullanan Var Mi Renkleri Nasil Kalicimi ?

zeynepcm meraba.bnm saclrmda sarı ama seın su yolladgn 2. resimdeki gbi istiyrm o kdr acık deıl bnmkı su anda.snde demssnkı bnm sacım tam olarak böyle.sen röfleylemi böyle yptrdn yoksa direkt platin boyamı komple.bunu ögrenmek istydmda ben.yada bu 2. rsmdekı sac röflemi ,boyamı.röfleyse kuafore ne demem lzm bunun için sık ve kalınmı. yardmcı olrsan swnrm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…