Biter mi? Gidilir mi?

Ben beklemiyorum aslında
Üstelik günlerce üst üste git diye baskı da yaptım
Akıllı makul mantıklı da konuştum yeri geldi dik ve sert de konuştum
Ama bırakamıyorum diyor ısrarla seni seviyorum ama yoruldum
Uzun uzun beklemeyeceğim bende
Benim de kendi ruh sağlığımı hayatımı düşünmem gerekiyor elbette fazla bile sabrettim aslında
Böyle elektrik devresinde trmassızlık olur ya aynen öyle gidip gidip geliyor
Bu şekilde aynı evde yaşamak en azımdan doğru değil bunun farkındayım
Bi sınırım var benim de o noktaya kadar bekliyorum sadece

Ben senle mi uğraşacağım deyin , yumruğunuzu masaya vurun . Kocaysan kocalığını yap hemen yoksa beni eyleme deyin . Sana 10 günlük mühlet veriyorum, kararını ver. Ben de yoluma bakayım deyin .
Bu ne be . Evlat olsa ağzına terlikle çarpılır . Mıy mıy
Muhtemelen öyle olacak zaten benim evde olmayacağım bir eğitim sürecim var önümde 10 günlük o süreç içerisinde belli olur sanıyorum

Ben böyle insanların ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünürüm ve korkarım . Ya bir anda hayat yaşamaya değmez deyip size de kendine de zarar verirse . Allah korusun. Bence çok ciddiye alın bu sorunu . İçine bir şey kaçmış gibi hareketler tövbe tövbe.

Bu zaten var bence de daha önce de söyledim dozunu bilmem ama narsist kişilik bozukluğu var bence
Mesela ben hep onay almak seni mutlu ediyor akraba ilişkilerini de sırf bı yüzden yanlışları hataları görmeyip devam ettiriyorsun dediğimde yok filan diyordu bu durumu şimdi kabulleniyor ben hep başkaları için kendimi feda ettim çocukken herşeyim eleştirildi hiç birley beğenilmedi diye
Bu durum da onda narsistliğe yol açmış bence

Mantıklı açıklama bulmaya çalışma . Uzman desteği al yoksa ben gidiyorum deyin .

Mantıklı açıklama bulmaya çalışma . Uzman desteği al yoksa ben gidiyorum deyin .
Psikiyatrla görüştürdüm zaten adam yani benim sana yardımcı olacağım bir hastalığın yok demiş
İnanmadım ondan habersiz mail de attım bana da öyle dedi doktor
İlginç
Oysa ben,ailem kendi ailesi de dahil herkes psikolojik bir sorun yaşadığından emindik
Çünkğ bayramlarda gittiğimiz ziyaret ettiğimiz aile büyüklerinde 2 saatten az oturmak kavga meselesiydi bizim için ama bu bayramda duramadı yerinde sıkılıp durdu 5 dk oturduk kalktık herkes şaşırdı onun yapacağı şeyler değildi
Ailesi bile endişelendi oturup saatlerce konuştuk o yokken

Şööyyle birr süre alıp başınızı gidin bırakın kendi haline oturup hayatını sorgulasın. Ne saçma dini inancm azaldı hayatımı sorguluyorum eeee? Eee yani ne demek sorgula nereye varacaksın öldür o zaman kendini. Bayılıyorum kendi kendini depresyona sokmaya çalışan tiplere herhlde iş yoğunluğu azz bu tavırları ağır işsizler sergiler hayat koşturmasndan depresyona girecek vaktimiz yok bizim.
Bırakın yaa çekin gidin oturup sorgulasın uzunca zaman bakalım nereye varacak

ne güzel dünya hem pastam dursun hem karnım doysun karım evde olsun ama ben hayatımı yaşayım. siz niye çabalıyorsunuz bu adam için bırakın istediği hayatı yaşasın nasıl olsa bi yerden sonra anlar aile olmanın önemli olduğunu

sporunu yapıyor yürüyüşe gidiyor hayatında asla kitap okunmazken her gün kitap okuyor filan
Bense salak gibi ne oldu neden böyle diyip duruyorum
sizde kendinize iyi gelen şeyleri yapın bırakın ne yapıyosa yapsın siz üstüne düşmekten neden böyle oldu demekten vazgeçip kendiniz olduğunuzda o diyecek ne oluyor eşime böyle diye ordan sonra sizin lehinize döner gibi çünkü erkekler umursanmadıkları zaman anlıyorlar karşılarındaki kadının bir hayatı olduğunu

en çok kendime acıdım dediğiniz mesaja üzüldüm
sizi çok iyi anlıyorum ne umuyordunuz da ne buldunuz
ama bunun böyle olacağının sinyalleri çok uzun zamandır veriliyormuş
ya bebek haberini verdiğinizde böyle bir tepkiyle karşılaşsaydınız?
ya çocuk doğduktan sonra böyle değişseydi?
bir kere adam ne istediğini bilmiyor, ne karakteri oturmuş ne hayat görüşü.
Tam tanımlamayla kendini tamamlayamamış.
Böyle bir adamdan çocuk yapmayın.

Valla bende aynı şeyi söyledim
Sana rahat battı sanırım diye
İkimiz de çalışan insanlarız maddi sıkıntımız yok
Borcumuz yok
Adam takıntılı bildiğiniz
Yani normalde de takıntılıydı hep ama ben umursamıyordum artık geçiştiriyordum hep

ne güzel dünya hem pastam dursun hem karnım doysun karım evde olsun ama ben hayatımı yaşayım. siz niye çabalıyorsunuz bu adam için bırakın istediği hayatı yaşasın nasıl olsa bi yerden sonra anlar aile olmanın önemli olduğunu

çabaladım çünkü o da bende az bir çabayla herşeyin yoluna girdiğini gördüm
Şimdi de olayın şokunu atıp toparlanmaya çalışıyorum ekstra bir çaba göstermiyorum yoksa halim de yok zaten
Normal evlilik düzenimiz içinde zaten böyle bir insandım rahat kendimle ilgilenen onu asla sıkmayan kendi kendime gezen bundan keyif alan
Yani ayrılma durumu olursa kendime gelmem zor olmaz zaten inşallah çünkü evliyken de zaten öyleydim
Sadece hani doğal afetler bir anda gelir ve birden herşey değişir ya Allah korusun,onun gibi hissediyorum
Bir kasırga çarptı ve sendeliyorum
Ama geçecek ben yine müzik dinleyip bağıra çağıra şarkı söyleyeceğim
Yine evimi toplayıp çıkıp kahvemi içeceğim
Sabah uyanınca bugün güneş harika denize gireyim diyip denize gideceğim
Kendimi iyileştirmenin yollarını biliyorum
Toparlandıkça hepsi olacak

Bir umut yaşatan insanı sinyaller hep vardı tabi ki
Dediğinizde de haklısınız her şerde bir hayır vardır ben tekrar deneyip çocuğumuz olmuyor diye üzülürken arkasından böyle bir şey geleceğimi tahmin etmezdim asla
Vardır bunda da bir hayır diyip önüme bakmak yolumu çizmek en güzeli zaten

Birkac ay once sizin konunuza cok benzer bir konu vardi burada ve konuda bu tip adamlarla ilgili cok guzel tecrubeler de yazlimisti, su an konuyu hatirlayamadim.

Boyle birinden kacip kendinizi kurtarin derim. Okurken icim sisti, siz yasiyorsunuz dusunmesi bile kotu. Allah yardimciniz olsun.

yaşlar kaç bu arada

şu yazdıklarınızı yapabilecek olmanız harika anlıyorum bir anda gelince olayın şokundasınız şu an geçecek eminim sadece ondan daha değerli olduğunuzu ve hayatınızı onun için harcamayacağınız unutmayın

Ha bu arada çok mu genç evlendiniz ? Erkekler de bu daha fazla oluyor çünkü. Yaşayamadıkları akıllarına gelip gitmek istiyorlar çok afedersiniz tasması salınmış köpek gibi.

onca şey ne eşinin altına sığındığı?

Tamam ayıralım evleri diyorum kabul etmiyor
Seviyorum ama onca seneyi bir çırpıda atamam diyor
E ne istiyor o zaman??? Hem karnım doysun hem pastam dursun mu?
Bu saatten sonra onun kararlarını hayatınızı yönlendirmesini beklemeyin bence, koskoca adam daha kişiliği oturmamış ergen gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…