• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biter mi bu dertler ?

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Merhaba kızlar, günaydın..
Değerli vaktinizi çalacağım, kusura bakmayın ama anlatabileceğim tek yer burası.
O kadar küçük sorunlar öyle büyüyor ki..
Uzun zamandır her günüm huzursuz. Ben konuya geleyim;
Pazar günü eşim ile pikniğe gitmiştik, neyse günün sonunda eşyaları arabaya bırakalım az tur atalım dedik, hava kararmıştı..
Telefonunu çıkardı ve bana " ön kamerayı açayım nasıl göründüğümüze bakarak biraz yürüyelim" dedi..
Bu tarz hareketlerden hiç hoşlanmam..
Nedir ön kamerayı açıp yürürken kendimize bakmak, amacı ne bilmiyorum.
Gerek Yok bir yere otururuz,selfi çekiniriz dedim..

Bu başladı , yok efendim bizim doğru düzgün hiç fotoğrafımız yokmuş, yok bu nasıl iş miş..
Kızlar nolur söyleyin ya, oturup çekiniriz dedim uzatılacak bir mevzu mu bu ?
Sonra bu fotoğraftan çıktı 1 yılı geçkindir evli olup çocuğumuzun olmadığına değindi.. alakaya maydonoz..
(Bu denli anlaşamadığımız evlilikte çocuk yapmak istemiyorum)
Ama çok doldum, bütün günü mahvetti.
Helal olsun bir fotoğraf yüzünden her şeyi burnumdan getirdin dedim sadece, ve döndük eve geldik.
O günün ertesi gün işten geldiğinde yemeği hazırlıyordum, güya sevimli davranmaya çalışıyor felan.
Yüz vermedim,çünkü ; önce bir kusura bakma böyle böyle hatalıydım, kalbini kırdım gereksiz yere demek yok, hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekliyor.

Ondan sonraki günlerde işten geldiğinde tek kelime etmeden yemeği yedik ve tv izlemeye koyulduk..
İnanın dün akşam 7 de eve geldi, 3 saat tv izledik ve tek kelime konuşma yok..

Böyle bir evlilik bana çok zarar veriyor, ben konuşkan gülmeyi seven, neşeli bir insandım..
Tam tersine döndüm ya şimdi.
2-3 kelime etmeden oturulur mu? Konuşmaya dertleşmeye, hoş muhabbete muhtacım ya.

Cinsel anlamda da her şey berbat zaten, hiçbir şeyden zevk almıyorum..
Resmen bahane uyduruyorum istediği çoğu zaman..

Böyle böyle hayat geçer mi ?
12 saatten fazla görmediğin bir insanla akşam olup ta iki çift güzel bi sohbetin olmadan nasıl olur?

Akşam saat 10 da yattı, az önce kalktı işe gitti.
Ben bu düşüncelerden gözüme uyku girmezken onun hiç umrunda değildi..

Önceden böyle değildi kızlar bana karşı, beni çantada keklik sayıyor ve ondan bu umursamaz davranışlar..
Ben ne yapayım, nasıl karşılık vereyim onun bu davranışlarına?
Karşımda bu kadar değişen bir insan görünce hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden, 1 yılda tahammülü bu kadar çabuk bittiyse bana karşı bunun ilerisi nasıl olur?

Bir de :( 3 aydır Doğum kontrol hapı kullanıyorum,ve bugünlerde adet olmam gerek hala olmadım onun stresini fazlasıyla yaşıyorum...
Rabbim isteyenlere versin, ben bu evliliğe çocuk istemiyorum :(

Merhaba kızlar, günaydın..
Değerli vaktinizi çalacağım, kusura bakmayın ama anlatabileceğim tek yer burası.
O kadar küçük sorunlar öyle büyüyor ki..
Uzun zamandır her günüm huzursuz. Ben konuya geleyim;
Pazar günü eşim ile pikniğe gitmiştik, neyse günün sonunda eşyaları arabaya bırakalım az tur atalım dedik, hava kararmıştı..
Telefonunu çıkardı ve bana " ön kamerayı açayım nasıl göründüğümüze bakarak biraz yürüyelim" dedi..
Bu tarz hareketlerden hiç hoşlanmam..
Nedir ön kamerayı açıp yürürken kendimize bakmak, amacı ne bilmiyorum.
Gerek Yok bir yere otururuz,selfi çekiniriz dedim..

Bu başladı , yok efendim bizim doğru düzgün hiç fotoğrafımız yokmuş, yok bu nasıl iş miş..
Kızlar nolur söyleyin ya, oturup çekiniriz dedim uzatılacak bir mevzu mu bu ?
Sonra bu fotoğraftan çıktı 1 yılı geçkindir evli olup çocuğumuzun olmadığına değindi.. alakaya maydonoz..
(Bu denli anlaşamadığımız evlilikte çocuk yapmak istemiyorum)
Ama çok doldum, bütün günü mahvetti.
Helal olsun bir fotoğraf yüzünden her şeyi burnumdan getirdin dedim sadece, ve döndük eve geldik.
O günün ertesi gün işten geldiğinde yemeği hazırlıyordum, güya sevimli davranmaya çalışıyor felan.
Yüz vermedim,çünkü ; önce bir kusura bakma böyle böyle hatalıydım, kalbini kırdım gereksiz yere demek yok, hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekliyor.

Ondan sonraki günlerde işten geldiğinde tek kelime etmeden yemeği yedik ve tv izlemeye koyulduk..
İnanın dün akşam 7 de eve geldi, 3 saat tv izledik ve tek kelime konuşma yok..

Böyle bir evlilik bana çok zarar veriyor, ben konuşkan gülmeyi seven, neşeli bir insandım..
Tam tersine döndüm ya şimdi.
2-3 kelime etmeden oturulur mu? Konuşmaya dertleşmeye, hoş muhabbete muhtacım ya.

Cinsel anlamda da her şey berbat zaten, hiçbir şeyden zevk almıyorum..
Resmen bahane uyduruyorum istediği çoğu zaman..

Böyle böyle hayat geçer mi ?
12 saatten fazla görmediğin bir insanla akşam olup ta iki çift güzel bi sohbetin olmadan nasıl olur?

Akşam saat 10 da yattı, az önce kalktı işe gitti.
Ben bu düşüncelerden gözüme uyku girmezken onun hiç umrunda değildi..

Önceden böyle değildi kızlar bana karşı, beni çantada keklik sayıyor ve ondan bu umursamaz davranışlar..
Ben ne yapayım, nasıl karşılık vereyim onun bu davranışlarına?
Karşımda bu kadar değişen bir insan görünce hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden, 1 yılda tahammülü bu kadar çabuk bittiyse bana karşı bunun ilerisi nasıl olur?

Bir de :KK43: 3 aydır Doğum kontrol hapı kullanıyorum,ve bugünlerde adet olmam gerek hala olmadım onun stresini fazlasıyla yaşıyorum...
Rabbim isteyenlere versin, ben bu evliliğe çocuk istemiyorum :KK43:

ön kameranın açılmasına neden bu kadar tepki gösterdiğini anlamadım, eğlenmeye çalışıyor adam, hem eğlenmeyi severim diyorsun hem bu tarz hareketlerden hiç hoşlanmam diyorsun, ne var ki bunda
yani bi kaç olayla kesin yargıya varılacak bi mevzu değil gibi durumunuz, düzelmeyecek bişey göremedim ben sadece şu yazdıklarına bakarak, sadece biraz iletişim problemi var gibi

Bize anlattığın gibi onada anlattınmı böyle.kavga etmeden sakince bi konusun ne diyor ozaman bakalım

ön kameranın açılmasına neden bu kadar tepki gösterdiğini anlamadım, eğlenmeye çalışıyor adam, hem eğlenmeyi severim diyorsun hem bu tarz hareketlerden hiç hoşlanmam diyorsun, ne var ki bunda
yani bi kaç olayla kesin yargıya varılacak bi mevzu değil gibi durumunuz, düzelmeyecek bişey göremedim ben sadece şu yazdıklarına bakarak, sadece biraz iletişim problemi var gibi

Yolda yürürken gereksiz geldi bu isteği.. ona düzgünce oturunca çekiliriz birlikte resim dedim.

Yolda yürürken gereksiz geldi bu isteği.. ona düzgünce oturunca çekiliriz birlikte resim dedim.

keşke açmasına izin verip eğlenip gülseydiniz, zaten çoğu eğlencelik şey gereksiz, belki video çekip atmak istemiştir sosyal medyaya
ayrıca eşin foto konusunda diğerlerinden biraz farklı, çoğu erkek foto çekilmeyi falan sevmez, bu senin için bi şans aslında
birbirinizin iyi taraflarına odaklanmalısınız karşılıklı

Bize anlattığın gibi onada anlattınmı böyle.kavga etmeden sakince bi konusun ne diyor ozaman bakalım

Şöyle söyleyeyim; yoğun çalışıyor ve gün içinde beni acil bir durum yoksa 1 kere aramaz.
3-4 mesaj, o kadar..
İletişimimiz zaten yok, bunun ben farkında isem o da farkındadır..
Evde tek başımayım tüm gün, sıkıldığımı bunaldığımı biliyor. Konuşmaya ihtiyacım var vs diyemem ki, bu benim dememle olacak bir şey değil ki

Şöyle söyleyeyim; yoğun çalışıyor ve gün içinde beni acil bir durum yoksa 1 kere aramaz.
3-4 mesaj, o kadar..
Evde tek başımayım tüm gün, sıkıldığımı bunaldığımı biliyor. Konuşmaya ihtiyacım var vs diyemem ki, bu benim dememle olacak bir şey değil ki
Konuşmaya ihtiyacım var demeyeceksin, bunları sorun ettğini üzüldüğünü söyleyeceksin ondaki değişimin seni ne etkilediğini böyle yaparak ondan soğudunu düzeltmek için çabalamanız gerektiğini konuşacaksın

aslında ortada aşılamayacak sorunlar yok..ufak tefek alınganlıklar işte..onlarda iki taarafın hoş görmesiyle aşılır..

aslında ortada aşılamayacak sorunlar yok..ufak tefek alınganlıklar işte..onlarda iki taarafın hoş görmesiyle aşılır..

Bizde en ufak bir alınganlık vs günlerce konuşmamaya küslüğe sebep..
O kadar özeniyorum ki hani tartışma her evlilikte olur, ama tartışınca birkaç saat sonra hiçbir şey olmamış gibi davrananlara..

Bizde en ufak bir alınganlık vs günlerce konuşmamaya küslüğe sebep..
O kadar özeniyorum ki hani tartışma her evlilikte olur, ama tartışınca birkaç saat sonra hiçbir şey olmamış gibi davrananlara..

bu inadınızı zamanla kıracaksınız..önce sen adım at..sonra nolcak..sonra emin ol oda böyle davranmamaya başlayacaktır..

3-4 mesaj, o kadar..

Kendinize bi uğraş bulun bence. Sıkıntıdan küçük küçük şeyler de size batmaya başlamış olabilir. Sonuç olarak evlendiğinize göre bu adamı sevmişsiniz, bi potansiyel görmüşsünüz.

Yürürken kendimize bakalım,nasıl gorunuyoruz,,(art niyet yok sanırım tamamen meraktan söylemiş olsa gerek)hayir.
Fotoğraf cekinelim.
Bı yerde oturur cekiniriz(ne alaka o an cekinseniz nolurdu?)Sevimli hareketler yaptı ama siz sevimli hareket değil kusura bakmayın desin istediniz.. Oy gülüm oy..Esiniz haklı kusura bakmayin.

1. Erkeklerin çoğu yaptığı hatanın sorumluluğunu alıp Özür dilemez. Onların Özür dileme yöntemi hicbirsey yokmuş yaşanmamış gibi devam etmektir.

2. Esiniz kendince arayı düzeltmek istemiş siz onun bakış açısına göre reddetmissiniz. Beni reddeden ben de görmezden gelirim diyerek konuşmama yoluna gitmissiniz. Kadın ve erkeğin bakış açısı sorunu. ..

3. Aslına bakarsanız hiç uzatılacak bir mevzu değil. Evlilik uzun bir süreç ve pek çok dert sorun problem oluyor bu kadar önemsiz mevzularda büyük tepkiler verirseniz iliskiniz çabuk yipranir.

4. Cinsellik konusunda esinizle konuşmalı ve gerekirse bir psikologdan veya dr dan yardım almalısınız. Tr de çoğu kadin yasadigi cinsellikten haz etmez. Çoğu ya arkadaşına ya bursa olduğu gibi paylaşım sitelerine dert yanar. Bir kısmı sorunu görmezden gelir zevk aliyormus gibi yapar. Çok azı eşi ile konuşup soruna care bulur. Tercih sizin...

Evliliğin ilk yıllarında zaman zaman böyle şeyler düşünebilirsiniz evdesiniz bunalıyorsunuz çok düşünüyorsunuz eşinize sarıyorsunuz,bunların hepsi geçici çünki sorun yok siz büyütüyorsunuz.Nasıl olmasını isterseniz hayatınız öyle olur,renklendirmek hayatınızı sizin eliniz de..Bir gülümseme bile çoğu şeyi değiştirebilir hayatınız da..

Back