- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
Merhaba kızlar, günaydın..
Değerli vaktinizi çalacağım, kusura bakmayın ama anlatabileceğim tek yer burası.
O kadar küçük sorunlar öyle büyüyor ki..
Uzun zamandır her günüm huzursuz. Ben konuya geleyim;
Pazar günü eşim ile pikniğe gitmiştik, neyse günün sonunda eşyaları arabaya bırakalım az tur atalım dedik, hava kararmıştı..
Telefonunu çıkardı ve bana " ön kamerayı açayım nasıl göründüğümüze bakarak biraz yürüyelim" dedi..
Bu tarz hareketlerden hiç hoşlanmam..
Nedir ön kamerayı açıp yürürken kendimize bakmak, amacı ne bilmiyorum.
Gerek Yok bir yere otururuz,selfi çekiniriz dedim..
Bu başladı , yok efendim bizim doğru düzgün hiç fotoğrafımız yokmuş, yok bu nasıl iş miş..
Kızlar nolur söyleyin ya, oturup çekiniriz dedim uzatılacak bir mevzu mu bu ?
Sonra bu fotoğraftan çıktı 1 yılı geçkindir evli olup çocuğumuzun olmadığına değindi.. alakaya maydonoz..
(Bu denli anlaşamadığımız evlilikte çocuk yapmak istemiyorum)
Ama çok doldum, bütün günü mahvetti.
Helal olsun bir fotoğraf yüzünden her şeyi burnumdan getirdin dedim sadece, ve döndük eve geldik.
O günün ertesi gün işten geldiğinde yemeği hazırlıyordum, güya sevimli davranmaya çalışıyor felan.
Yüz vermedim,çünkü ; önce bir kusura bakma böyle böyle hatalıydım, kalbini kırdım gereksiz yere demek yok, hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekliyor.
Ondan sonraki günlerde işten geldiğinde tek kelime etmeden yemeği yedik ve tv izlemeye koyulduk..
İnanın dün akşam 7 de eve geldi, 3 saat tv izledik ve tek kelime konuşma yok..
Böyle bir evlilik bana çok zarar veriyor, ben konuşkan gülmeyi seven, neşeli bir insandım..
Tam tersine döndüm ya şimdi.
2-3 kelime etmeden oturulur mu? Konuşmaya dertleşmeye, hoş muhabbete muhtacım ya.
Cinsel anlamda da her şey berbat zaten, hiçbir şeyden zevk almıyorum..
Resmen bahane uyduruyorum istediği çoğu zaman..
Böyle böyle hayat geçer mi ?
12 saatten fazla görmediğin bir insanla akşam olup ta iki çift güzel bi sohbetin olmadan nasıl olur?
Akşam saat 10 da yattı, az önce kalktı işe gitti.
Ben bu düşüncelerden gözüme uyku girmezken onun hiç umrunda değildi..
Önceden böyle değildi kızlar bana karşı, beni çantada keklik sayıyor ve ondan bu umursamaz davranışlar..
Ben ne yapayım, nasıl karşılık vereyim onun bu davranışlarına?
Karşımda bu kadar değişen bir insan görünce hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden, 1 yılda tahammülü bu kadar çabuk bittiyse bana karşı bunun ilerisi nasıl olur?
Bir de 3 aydır Doğum kontrol hapı kullanıyorum,ve bugünlerde adet olmam gerek hala olmadım onun stresini fazlasıyla yaşıyorum...
Rabbim isteyenlere versin, ben bu evliliğe çocuk istemiyorum
Değerli vaktinizi çalacağım, kusura bakmayın ama anlatabileceğim tek yer burası.
O kadar küçük sorunlar öyle büyüyor ki..
Uzun zamandır her günüm huzursuz. Ben konuya geleyim;
Pazar günü eşim ile pikniğe gitmiştik, neyse günün sonunda eşyaları arabaya bırakalım az tur atalım dedik, hava kararmıştı..
Telefonunu çıkardı ve bana " ön kamerayı açayım nasıl göründüğümüze bakarak biraz yürüyelim" dedi..
Bu tarz hareketlerden hiç hoşlanmam..
Nedir ön kamerayı açıp yürürken kendimize bakmak, amacı ne bilmiyorum.
Gerek Yok bir yere otururuz,selfi çekiniriz dedim..
Bu başladı , yok efendim bizim doğru düzgün hiç fotoğrafımız yokmuş, yok bu nasıl iş miş..
Kızlar nolur söyleyin ya, oturup çekiniriz dedim uzatılacak bir mevzu mu bu ?
Sonra bu fotoğraftan çıktı 1 yılı geçkindir evli olup çocuğumuzun olmadığına değindi.. alakaya maydonoz..
(Bu denli anlaşamadığımız evlilikte çocuk yapmak istemiyorum)
Ama çok doldum, bütün günü mahvetti.
Helal olsun bir fotoğraf yüzünden her şeyi burnumdan getirdin dedim sadece, ve döndük eve geldik.
O günün ertesi gün işten geldiğinde yemeği hazırlıyordum, güya sevimli davranmaya çalışıyor felan.
Yüz vermedim,çünkü ; önce bir kusura bakma böyle böyle hatalıydım, kalbini kırdım gereksiz yere demek yok, hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekliyor.
Ondan sonraki günlerde işten geldiğinde tek kelime etmeden yemeği yedik ve tv izlemeye koyulduk..
İnanın dün akşam 7 de eve geldi, 3 saat tv izledik ve tek kelime konuşma yok..
Böyle bir evlilik bana çok zarar veriyor, ben konuşkan gülmeyi seven, neşeli bir insandım..
Tam tersine döndüm ya şimdi.
2-3 kelime etmeden oturulur mu? Konuşmaya dertleşmeye, hoş muhabbete muhtacım ya.
Cinsel anlamda da her şey berbat zaten, hiçbir şeyden zevk almıyorum..
Resmen bahane uyduruyorum istediği çoğu zaman..
Böyle böyle hayat geçer mi ?
12 saatten fazla görmediğin bir insanla akşam olup ta iki çift güzel bi sohbetin olmadan nasıl olur?
Akşam saat 10 da yattı, az önce kalktı işe gitti.
Ben bu düşüncelerden gözüme uyku girmezken onun hiç umrunda değildi..
Önceden böyle değildi kızlar bana karşı, beni çantada keklik sayıyor ve ondan bu umursamaz davranışlar..
Ben ne yapayım, nasıl karşılık vereyim onun bu davranışlarına?
Karşımda bu kadar değişen bir insan görünce hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden, 1 yılda tahammülü bu kadar çabuk bittiyse bana karşı bunun ilerisi nasıl olur?
Bir de 3 aydır Doğum kontrol hapı kullanıyorum,ve bugünlerde adet olmam gerek hala olmadım onun stresini fazlasıyla yaşıyorum...
Rabbim isteyenlere versin, ben bu evliliğe çocuk istemiyorum