Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk haftan dimi canım? Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın
evet canim ramazanda kilo aldım. Bayramdan sonra dikkat etmeyr basladım ama cok ciddi bir diyet olmadı. Onumuzdeki hafta daha iyisini yapicagimi umuyorum. Islerimi bitirip oyle tartilcam kizim saolsun uyku duzenimiz kotu onun icin odem oluyorum 😁

Gunaydin kızlar sabah sabah pilav yiyorum 🤪
Şaka şaka basmati pirinçten haslanmış pilav gibi birşey glisemik i çok düşük rahat rahat yenilebilen birşey sporcular çok yiyor sizde bakabilirsiniz :) tabi hepsini istesemde yiyemem bi bardaktan bi dunya oldu :KK53:

Eklentiler

• 20230505_100556.jpg
    20230505_100556.jpg
    154,2 KB · Görüntüleme: 27
Şaka şaka basmati pirinçten haslanmış pilav gibi birşey glisemik i çok düşük rahat rahat yenilebilen birşey sporcular çok yiyor sizde bakabilirsiniz :) tabi hepsini istesemde yiyemem bi bardaktan bi dunya oldu :KK53:
Afiyet olsun. Ben de sabah sabah kahve içiyorum. 😂 Bir saate kahvaltı yaparım herhalde. Öğle yemeği gibi olacak gerçi ama olsun.

Afiyet olsun. Ben de sabah sabah kahve içiyorum. 😂 Bir saate kahvaltı yaparım herhalde. Öğle yemeği gibi olacak gerçi ama olsun.
Ya bende istiyorum ama oldmuyor mide ameliyatlı oldugumdan yediğim içtigim seylerin arasinda süre olması lazım icemiyorum 😏 yiyorum hazirlan git spor sonra kahve öyle güzel geliyor ki 🤤🤤 spor yaparken kahve hayali kuruyorum 🤣

Ya bende istiyorum ama oldmuyor mide ameliyatlı oldugumdan yediğim içtigim seylerin arasinda süre olması lazım icemiyorum 😏 yiyorum hazirlan git spor sonra kahve öyle güzel geliyor ki 🤤🤤 spor yaparken kahve hayali kuruyorum 🤣
Spor sonrası kahve de çok iyi olur ama. 😍

Güzelde gözüküyor heee 🥴
Filtre kahve mi tüketiyorsunuz

Çok tadı yok ama biraz yağ köri karabiberle iyi oluyor yaninda da yoğurt bide tavuk haşladim mi mis
Denemek gerek bu ara tavukta köriye düştüm müthiş tat vermiş bi kaç kez dışarıda tüketmiştim bu şekilde görüntü de güzel hangi pilav olursa olsun karabiber varsa okeyim 😅😅😅

Denemek gerek bu ara tavukta köriye düştüm müthiş tat vermiş bi kaç kez dışarıda tüketmiştim bu şekilde görüntü de güzel hangi pilav olursa olsun karabiber varsa okeyim 😅😅😅
Benim en beğenilen yemegimdir özellikle isterler yaparım körili tavuk ustasıyım :KK53:

mide ameliyati sonrasinda midenin kendine gelip tamam artik iyilesti demesi ne kadar zaman aliyor 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X