- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Çok sevmem eşim tüketirken bi kaç tane attım bende ağzıma hay atmaz olaydımKuru üzümün tatliligidir o. Üzümde çok şeker var kız, akşam yeme sabah ye yersen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevmem eşim tüketirken bi kaç tane attım bende ağzıma hay atmaz olaydımKuru üzümün tatliligidir o. Üzümde çok şeker var kız, akşam yeme sabah ye yersen.
evet canim ramazanda kilo aldım. Bayramdan sonra dikkat etmeyr basladım ama cok ciddi bir diyet olmadı. Onumuzdeki hafta daha iyisini yapicagimi umuyorum. Islerimi bitirip oyle tartilcam kizim saolsun uyku duzenimiz kotu onun icin odem oluyorumİlk haftan dimi canım? Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Afiyet olsun. Ben de sabah sabah kahve içiyorum. Bir saate kahvaltı yaparım herhalde. Öğle yemeği gibi olacak gerçi ama olsun.Gunaydin kızlar sabah sabah pilav yiyorum
Şaka şaka basmati pirinçten haslanmış pilav gibi birşey glisemik i çok düşük rahat rahat yenilebilen birşey sporcular çok yiyor sizde bakabilirsiniz :) tabi hepsini istesemde yiyemem bi bardaktan bi dunya oldu
Ya bende istiyorum ama oldmuyor mide ameliyatlı oldugumdan yediğim içtigim seylerin arasinda süre olması lazım icemiyorum yiyorum hazirlan git spor sonra kahve öyle güzel geliyor ki spor yaparken kahve hayali kuruyorumAfiyet olsun. Ben de sabah sabah kahve içiyorum. Bir saate kahvaltı yaparım herhalde. Öğle yemeği gibi olacak gerçi ama olsun.
Spor sonrası kahve de çok iyi olur ama.Ya bende istiyorum ama oldmuyor mide ameliyatlı oldugumdan yediğim içtigim seylerin arasinda süre olması lazım icemiyorum yiyorum hazirlan git spor sonra kahve öyle güzel geliyor ki spor yaparken kahve hayali kuruyorum
Güzelde gözüküyor heeeGunaydin kızlar sabah sabah pilav yiyorum
Şaka şaka basmati pirinçten haslanmış pilav gibi birşey glisemik i çok düşük rahat rahat yenilebilen birşey sporcular çok yiyor sizde bakabilirsiniz :) tabi hepsini istesemde yiyemem bi bardaktan bi dunya oldu
Filtre kahve mi tüketiyorsunuzAfiyet olsun. Ben de sabah sabah kahve içiyorum. Bir saate kahvaltı yaparım herhalde. Öğle yemeği gibi olacak gerçi ama olsun.
Çok tadı yok ama biraz yağ köri karabiberle iyi oluyor yaninda da yoğurt bide tavuk haşladim mi misGüzelde gözüküyor heee
Filtre kahve mi tüketiyorsunuz
Denemek gerek bu ara tavukta köriye düştüm müthiş tat vermiş bi kaç kez dışarıda tüketmiştim bu şekilde görüntü de güzel hangi pilav olursa olsun karabiber varsa okeyimÇok tadı yok ama biraz yağ köri karabiberle iyi oluyor yaninda da yoğurt bide tavuk haşladim mi mis
Benim en beğenilen yemegimdir özellikle isterler yaparım körili tavuk ustasıyımDenemek gerek bu ara tavukta köriye düştüm müthiş tat vermiş bi kaç kez dışarıda tüketmiştim bu şekilde görüntü de güzel hangi pilav olursa olsun karabiber varsa okeyim
mide ameliyati sonrasinda midenin kendine gelip tamam artik iyilesti demesi ne kadar zaman aliyorYa bende istiyorum ama oldmuyor mide ameliyatlı oldugumdan yediğim içtigim seylerin arasinda süre olması lazım icemiyorum yiyorum hazirlan git spor sonra kahve öyle güzel geliyor ki spor yaparken kahve hayali kuruyorum
Ayyyyy bende çok severim hata onun için 4 5 poşet köri aldım eve hemen kavanoza da doldum çocuk yok ama eşimle bende çok seviyoruz tadınıBenim en beğenilen yemegimdir özellikle isterler yaparım körili tavuk ustasıyım
gunaydin
bugun bunla actim gozumu
Enerjik kadınım benimçok bilmis bilmis bilmis bilmis finalde kendisi kaybetmis
ama kendine hayri yokEnerjik kadınım benim
O hepimiz için geçerliama kendine hayri yok
hadi kahvalti isi tamamsa kahveler icilsinO hepimiz için geçerli
Aç karınla türk kahvesi nasıl olur denediniz mi hiç öyle bişeyhadi kahvalti isi tamamsa kahveler icilsin
valla ne cay ne kahve ac karnina icemiyorum ..su icerim ama cay midemi bulandiriyor ac karninaAç karınla türk kahvesi nasıl olur denediniz mi hiç öyle bişey