Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kac yazdır terliyorum gram gitmedi daha ama😂😂 kışın aslında kilo vermek için daha uygunmus vücut kendini ısıtmak için daha fazla kalori yakiyomus. Ben yazın kendimi daha bingil bingil hissederim hep montu çıkarıyoruz ondan mı nedense😂😂😂
Bende öyle löp löp hissederim yazın, hep üstü uzun seçmeye çalışıyorum az kilom kapanır belki diye 🤦🏼‍♀️

16 yaşına girdi kızım 🤭
Doğumdan sonra hep minik de olsa göbeğim vardı ama kilo alınca aşırı göbek oldu.
Hiç gitmedi ama zayıf olunca çok dikkat cekmiyordu.
Kardeşim 4 yıl önce sezeryanla doğum yaptı onunda minik göbeği var ama şişko gibi durmuyor işte.
O kadarlık göbek önceden de vardı bende o sorun değil şu hamile göbeği giderse inşallah 😂😂

iste biz kiloya odakli oldugumuzdan saniyoruz ki 15-20 kilo vermeye gelecekler :deli:
ben senelerdir 10 verdim 5 aldim 15 verdim 20 aldim derken iste yuvarlanmaya devam ediyorum 3-5 kiloyu dert etsem 30 kilo fazlam olmazdi :KK70:
Kemik yapisi acayip farkediyor işte. Özellikle @Oksijensizsu ve Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne ye anlatamadım iki gündür senin ne işin var burada 58 kiloyla deyip duruyorlar. Bir işim var işte iki bedenlik 😂
o

Maalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim 🤦🏼‍♀️ 88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda 😭 yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlü 😂
Bizimkinin doğum gününe de 23 gün kaldı 🙊

Kızlar şimdi garip bir soru olacak ama dün bu konuda sorun yaşadığım için tavsiyede ihtiyacım var 😂 spor yaparken özellikle hoplayıp zıplarken göğüsler alıp başını gidiyor sporcu sütyeni olarak öneriniz var mı acaba
Tavsiye edemiyorum ben kendime adima çünkü yine aynı oranda zıplıyor benimkiler 😅 belki sana yarar tabi

Günaydın canımlar hayırlı cumalar 🌾

ben bugün sanki akşamdan baklava yemişim ve ağzımda aşırı derecede tatlı hissi var neden acaba akşam sadece yeşil çay ve siyah kuru üzüm tükettim 😕😕😕😕
Kuru üzümün tatliligidir o. Üzümde çok şeker var kız, akşam yeme sabah ye yersen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X