- 18 Mart 2021
- 11.634
- 64.199
Var hiç sevmiyorumVarsa sade madensuyu iç. Mineral alırsın en azından sıfır kaloriyle.
Dün içtim zorla sıfır kalorili ne varsa tuketeyim diyorum su,maden suyu,yeşilçay,kayısı çayı öyle devam ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var hiç sevmiyorumVarsa sade madensuyu iç. Mineral alırsın en azından sıfır kaloriyle.
Maalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim 88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlüBence de illaki verilmiştir kilo ama fark edilmesi için 3 hafta geçer diye düşünüyorum
Silsem giderdi sweet ama olsun bişey olmazMaalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim 88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlü
Bende farklı değilim40 dk zumba yaptım kızlar yaptım dediğime de bakmayın tepindim yani
Bende öyle umut ediyordum ama 1.3 ü görünce Bi modum düşmedi değil spora başladım akşamları üşenmeden tepineyim de hızlanır belkiSilsem giderdi sweet ama olsun bişey olmaz
Hazirandaydi dimi doğum günü en az 4 haftan var fark edilir bence kilo vermen.
Birde korse giyersin biraz etki eder.
Bak benim fikrim yüksek kilolarda daha çabuk kilo kaybi olacak ben 1 veriyorsan sen 2 verirsin eminim
Zumba çok eğlenceli ama yapabileneBende farklı değilim
Benim yolumda uzun 93 kiloyum Bende ama ilk haftalar kilo fazla olunca daha çok gidiyor bende öyle oluyo. 85 iniyorum sonra kendimi manken sanıyorum bi salıyorum hoop 95 oluyorum ama bu sefer şeytanın bacağını kircam azimliyim bakalımMaalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim 88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlü
Ay bende öyle olur diyordum neden gitmedi anlamadım zaten sezaryen göbeğim var mankenlik benden geçti artıkBenim yolumda uzun 93 kiloyum Bende ama ilk haftalar kilo fazla olunca daha çok gidiyor bende öyle oluyo. 85 iniyorum sonra kendimi manken sanıyorum bi salıyorum hoop 95 oluyorum ama bu sefer şeytanın bacağını kircam azimliyim bakalım
Bende de normal doğum göbeği var inan o doğum sonrası göbek çoğu kadının derdiAy bende öyle olur diyordum neden gitmedi anlamadım zaten sezaryen göbeğim var mankenlik benden geçti artık
10 kiloyu verebilirsek inşallah haziran'a kadar badiyiz biz zaten yakın kilolarBenim yolumda uzun 93 kiloyum Bende ama ilk haftalar kilo fazla olunca daha çok gidiyor bende öyle oluyo. 85 iniyorum sonra kendimi manken sanıyorum bi salıyorum hoop 95 oluyorum ama bu sefer şeytanın bacağını kircam azimliyim bakalım
korse kullanmayı doktorum önermedi keşke kullansaydım diyorum şimdi belki bu kadar kalmazdı şuan resmen 7 aylık hamile gibiyim benBende de normal doğum göbeği var inan o doğum sonrası göbek çoğu kadının derdi
Benimde hedefim öyle bu yaz da tombik gezmek istemiyorum hele sıcakta kilo hic cekilmiyo işkence gibi10 kiloyu verebilirsek inşallah haziran'a kadar badiyiz biz zaten yakın kilolar
Aynen bende ya bu göbek resmen hamile gibi gösteriyor.korse kullanmayı doktorum önermedi keşke kullansaydım diyorum şimdi belki bu kadar kalmazdı şuan resmen 7 aylık hamile gibiyim ben
Evet geçen sene hamileliğimin son aylarıydı ölüyordum resmen sıcaktan deli danalar gibi yuvarlanıyordum evin içinde bu sene de öyle olmasınBenimde hedefim öyle bu yaz da tombik gezmek istemiyorum hele sıcakta kilo hic cekilmiyo işkence gibi
Esim sıcakta çok terlesiniz daha çok kilo verirsiniz yaz gelsin de diyorBenimde hedefim öyle bu yaz da tombik gezmek istemiyorum hele sıcakta kilo hic cekilmiyo işkence gibi
Senin doğum üzerinden kaç yıl geçti hiç gitmiyor mu bu göbekAynen bende ya bu göbek resmen hamile gibi gösteriyor.
Ben açıkçası canım çok yandığı için korse giymedim ama çok pişmanım
Kac yazdır terliyorum gram gitmedi daha ama kışın aslında kilo vermek için daha uygunmus vücut kendini ısıtmak için daha fazla kalori yakiyomus. Ben yazın kendimi daha bingil bingil hissederim hep montu çıkarıyoruz ondan mı nedenseEsim sıcakta çok terlesiniz daha çok kilo verirsiniz yaz gelsin de diyor
16 yaşına girdi kızımSenin doğum üzerinden kaç yıl geçti hiç gitmiyor mu bu göbek