Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de illaki verilmiştir kilo ama fark edilmesi için 3 hafta geçer diye düşünüyorum 🥺
Maalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim 🤦🏼‍♀️ 88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda 😭 yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlü 😂

Maalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim 🤦🏼‍♀️ 88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda 😭 yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlü 😂
Silsem giderdi sweet ama olsun bişey olmaz 🤭
Hazirandaydi dimi doğum günü en az 4 haftan var fark edilir bence kilo vermen.
Birde korse giyersin biraz etki eder.
Bak benim fikrim yüksek kilolarda daha çabuk kilo kaybi olacak ben 1 veriyorsan sen 2 verirsin eminim 😍

Silsem giderdi sweet ama olsun bişey olmaz 🤭
Hazirandaydi dimi doğum günü en az 4 haftan var fark edilir bence kilo vermen.
Birde korse giyersin biraz etki eder.
Bak benim fikrim yüksek kilolarda daha çabuk kilo kaybi olacak ben 1 veriyorsan sen 2 verirsin eminim 😍
Bende öyle umut ediyordum ama 1.3 ü görünce Bi modum düşmedi değil 😂 spora başladım akşamları üşenmeden tepineyim de hızlanır belki

Benim yolumda uzun 93 kiloyum Bende ama ilk haftalar kilo fazla olunca daha çok gidiyor bende öyle oluyo. 85 iniyorum sonra kendimi manken sanıyorum 🤣bi salıyorum hoop 95 oluyorum 😬 ama bu sefer şeytanın bacağını kircam azimliyim bakalım 😌

Benim yolumda uzun 93 kiloyum Bende ama ilk haftalar kilo fazla olunca daha çok gidiyor bende öyle oluyo. 85 iniyorum sonra kendimi manken sanıyorum 🤣bi salıyorum hoop 95 oluyorum 😬 ama bu sefer şeytanın bacağını kircam azimliyim bakalım 😌
Ay bende öyle olur diyordum neden gitmedi anlamadım zaten sezaryen göbeğim var mankenlik benden geçti artık 😂

10 kiloyu verebilirsek inşallah haziran'a kadar 😂 badiyiz biz zaten yakın kilolar

Esim sıcakta çok terlesiniz daha çok kilo verirsiniz yaz gelsin de diyor 😂
Kac yazdır terliyorum gram gitmedi daha ama😂😂 kışın aslında kilo vermek için daha uygunmus vücut kendini ısıtmak için daha fazla kalori yakiyomus. Ben yazın kendimi daha bingil bingil hissederim hep montu çıkarıyoruz ondan mı nedense😂😂😂

Senin doğum üzerinden kaç yıl geçti hiç gitmiyor mu bu göbek
16 yaşına girdi kızım 🤭
Doğumdan sonra hep minik de olsa göbeğim vardı ama kilo alınca aşırı göbek oldu.
Hiç gitmedi ama zayıf olunca çok dikkat cekmiyordu.
Kardeşim 4 yıl önce sezeryanla doğum yaptı onunda minik göbeği var ama şişko gibi durmuyor işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X