- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
S shinelikeadiamond boy kilo ve hedef kilo bilgisi verilmemiş
@delfinia son kilo bilgisi? Listedeki başlangıç 102.5 degisim oldu mu
Yeni konuya yapistirirsin burdanEtiketi unutmuşumChocolita
Hemen vereyim boy 165 kilo 61,0 yaş 37 hedef kilo 51 :):):)S shinelikeadiamond boy kilo ve hedef kilo bilgisi verilmemiş
@delfinia son kilo bilgisi? Listedeki başlangıç 102.5 degisim oldu mu
Etiketle alırım dedi ya ondan şaaptımYeni konuya yapistirirsin burdanchoco yeni konu düzenliyor
benim de telefon 400 gram o yüzden foto çektim ama foto yalan yani 61,4 gösteriyor ama telefonsuz kilom 61,0Şimdi tartıldım ama tartı foto çekemedim tartidan inerken yuk veriyorum ya pili azalmış heralde 88.88 yazıyor ama .
Kilo :89.600 GrChocolita
allah korusunHep gazlayin beniben mezun olup gidiyormuşum 3-5 kilo verecek olanlar veremiyormus
Ee tartilip niye çekmedin normalde ben tartiliyorim bir süre tartıda yazıyor rakam o sürede foto cekiyordim ..ama pili azaldığı için inerken silindi kilo o yüzden çekemedimbenim de telefon 400 gram o yüzden foto çektim ama foto yalan yani 61,4 gösteriyor ama telefonsuz kilom 61,0
ya benim tartıda anlık gösteriyor telefonu aldığım an elime rakam değişiyor: DEe tartilip niye çekmedin normalde ben tartiliyorim bir süre tartıda yazıyor rakam o sürede foto cekiyordim ..ama pili azaldığı için inerken silindi kilo o yüzden çekemedim
ben ozaman çektiğim rkamı yollayım ama 400 eksik yazılsınya benim tartıda anlık gösteriyor telefonu aldığım an elime rakam değişiyor: D
Yok öyle dünyaben ozaman çektiğim rkamı yollayım ama 400 eksik yazılsın
yaşları da yazalım plsKızlar herkes tartilsin. Bilgileri buradan alayım oraya direkt tablo yazayım. Kaç kilosunuz bütün gramı küsuratiyla yazın bana. Beni etiket yapın. Boy ve hedef kilonuzu da yazın isterseniz. Liste de var da ugrasmayayim şimdi
Ben tabloya 1. Grup 2. Grup şeklinde yazacağım isterseniz grubunuza vahşi bir isim bulun ben konuya ekleyeyim. Eğlenceli olsun
Seni tanıyalım kimsin kimlerdensinyaşları da yazalım pls
hahaha cho sana çok gülüyorum hep iyiki varsınBeyinin kilosu mu bu. Gülmeyin
aynı kiloyuzyeni kurallar bu kadar mı?
menülerimi ertesi gün sabahtan paylaşabilir miyim?
tartıldım bugün ama resim çekmedim. 56,1 kg.geldim. 158 boy. başka ne lazım bilgi için?
eksiye düşmeyen 10bin atıyor haftanın 3 günü. ok. iyiymiş.
bu kadarsa az bile
Eskiden üyeliğiniz var mıydı?hahaha cho sana çok gülüyorum hep iyiki varsın
Bonusss arkandayım yürü bacimsusweetgirlcandy ne gülüyon kardeşim
çok eskiden vardı 10 sene önce falan ama bilgilerimi hatırlayamadığım için yeni hesap açtım neden sordunuz?=)Eskiden üyeliğiniz var mıydı?
çok eskiden vardı 10 sene önce falan ama bilgilerimi hatırlayamadığım için yeni hesap açtım neden sordunuz?=)
Eskiler güzeldir severimçok eskiden vardı 10 sene önce falan ama bilgilerimi hatırlayamadığım için yeni hesap açtım neden sordunuz?=)