- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.861
Doğru diyet bölümündeDondurma emojisini yeni üyeler kullanmaz da ondan. KK ya hakimsiniz diyet bölümünde bulunmuş gibisiniz ondan merak ettim
napcam peki tartılırken telefonu havaya mı atıp çekeyimYok öyle dünya
Nasıl tartilirsan öyle devam et bence buraya aynısını yaznapcam peki tartılırken telefonu havaya mı atıp çekeyim
ay ben yönettim bile diyet grubunu topic açıpDondurma emojisini yeni üyeler kullanmaz da ondan. KK ya hakimsiniz diyet bölümünde bulunmuş gibisiniz ondan merak ettim
bekarım yahu evlenmem artık ben çocuk mocuk yok. genç kız gibi takılıyorum hala.Eskiler güzeldir severimyeter ki kazık atmasın evlimisin bekar mi çocuk var mı ? Kaç kilo fazla vardı belki tanırım
eskiden nickim mavisaclikizdi bi onu hatırlıyorum ama saçlarım mavi değildi tabiikiEskiler güzeldir severimyeter ki kazık atmasın evlimisin bekar mi çocuk var mı ? Kaç kilo fazla vardı belki tanırım
3 çocuklu yillardri kiloları ile boğuşan aslında onlardan nefret edip ayrilamayan biriyim evdeyim çalışmıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumbekarım yahu evlenmem artık ben çocuk mocuk yok. genç kız gibi takılıyorum hala.Almanyada mastera gelip burada kaldım 8 senedir buradayım tasarımcıyım. şimdilik böyle:) 37 yaşındayım tenceresizkaldımanne peki ya sen?
bence de kesin birbirne girer onlarNasıl tartilirsan öyle devam et bence buraya aynısını yazsonra karsitirrisin 400 Gr eksik mi yazdım doğru mu yazdım diye
Öleceğimi bilmemay ben yönettim bile diyet grubunu topic açıpteveccünüz
vericez o kiloları kim nasıl kilolar vermiyor ki sadece emek harcayıp sabretmek gerisi kesin sonuç3 çocuklu yillardri kiloları ile boğuşan aslında onlardan nefret edip ayrilamayan biriyim evdeyim çalışmıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Sen benim takım arkadaşım değil misin yawBonusss arkandayım yürü bacimsu
Telefonu tek tart sonra kendini at iki görseli eksi yapınnapcam peki tartılırken telefonu havaya mı atıp çekeyim
tartı telefonu ciddiye almayabilirTelefonu tek tart sonra kendini at iki görseli eksi yapın
Telliogullari seferogullari gibi oldukSeni tanıyalım kimsin kimlerdensin
Ee tabi sen daha durTelliogullari seferogullari gibi olduk
Bende aynı fikirdeyim gruplara kimse alınmasın takimima adapte olamıyorumbuarada kızlar benim şahsi fikrim gruplardaki insan sayısı 12de kalsın siz ne diyorsunuz? takip etmek zorlaşacak yeni insanları gruplara almaya devam edersek. en azından bugün son alım olsun. şu son mesajları okumak bile bi saatten fazla vaktimi aldıhem denetim de kolay olur böylelikle. ya da siz nasıl yapıyorsunuz bana bi tiyo verin
buarada kızlar benim şahsi fikrim gruplardaki insan sayısı 12de kalsın siz ne diyorsunuz? takip etmek zorlaşacak yeni insanları gruplara almaya devam edersek. en azından bugün son alım olsun. şu son mesajları okumak bile bi saatten fazla vaktimi aldıhem denetim de kolay olur böylelikle. ya da siz nasıl yapıyorsunuz bana bi tiyo verin
galba aynı gruptayız. grup bilgisi bile kaçıncı sayfada kaldı kim bilir: DBende aynı fikirdeyim gruplara kimse alınmasın takimima adapte olamıyorumseninlede aynı gruptayiz sanirsam