Ay atsana guzumListe atayım mi sana
Senin kilon azdı galiba öğlen benim diyetisyen 1 bardak kefir bi avuc meyve ve çiğ kuruyemis 10 tane kadarBen bakliyat ve salata yiycemoglen yemek yiyebiliyo muyuz?
Suna bı bak sweet çok gönderdi istersen hepsini özelden atarımAy atsana guzum
Tamam. Öyle yapayım. Teşekkürler.Bugün diyete basla bence sabah tartil.
Valla bunla 25 günde 8 kilo veren olduSuna bı bak sweet çok gönderdi istersen hepsini özelden atarım
Bende de var listeler ona göre kendine uyarla listeyi.
Eki Görüntüle 3303124
Senin boyun uzun aslında zayifsin sus oturma kalk kilo ver
Ben 1 aya tüm kilomu veririm bunla o zamanValla bunla 25 günde 8 kilo veren oldubenim veremediğime bakmayın
Valla değilim şu an 70 de falan eh işte oluyor. Ama en idealim 60-65 arasıSenin boyun uzun aslında zayifsin sus oturma kalk kilo ver
Ve dikkat ettin mi doyurucu şeyler dondurma bile varBen 1 aya tüm kilomu veririm bunla o zaman
Yaa birde detoks çayları falan yazmış ya onların da çok etkisi oluyor.Ve dikkat ettin mi doyurucu şeyler dondurma bile var
Cemos delfinia da sizin grupta. Sonradan sayımız 6 oldu. İnternetim o kadar kotu ki. Menü bildirimlerinizi unutmamak için yaziyorsaniz yazın ama oraya tekrar gecicez. Ev internetini eşim iptal etmiş. Mobil veriden giriyorum oda zor çekiyor. Tam günü yaniLotus
Access
Ben
Minik (tenceresiz)
Sweet
Bizim grup bu
Sen acele etme biz oraya da buluruz yazacak şeyleriyiitee sen 2. Gruptasin benim grupta. Diğer topigi hazırlıyorum
Kiz bu iyiymis. Esim gelsin ciktisini alayim ben yapcam bunu. Ay cok mutluyum tesekkur ederimSuna bı bak sweet çok gönderdi istersen hepsini özelden atarım
Bende de var listeler ona göre kendine uyarla listeyi.
Eki Görüntüle 3303124
Evet baya faydalı demişti onlar için. Hay maşallahYaa birde detoks çayları falan yazmış ya onların da çok etkisi oluyor.
Benim arkadaşım da öyle öyle verdi 10 kilodan fazlasını.