- 18 Mart 2021
- 11.615
- 64.092
Profil mesajlarını emek emek emek diye yazmış ya bende ekmek diye okudumAy tartıyi tatlı okudum yemin ederim miniiiikk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profil mesajlarını emek emek emek diye yazmış ya bende ekmek diye okudumAy tartıyi tatlı okudum yemin ederim miniiiikk
Miniğim iyi uykularben gidiyorim gozlerim kaydi resmen herkese iyi geceler
Kız cemosuma laf edip durma bak celallendimBenimde 52 idealim boy en kısa ben olduğum için
152 boy mu olur ya
Çikom herkes boy kilo ve hedef kilo gırdı mı bakmadım sayfalara.Tartıyı da 8 Mayıs mi yapalım. Herkes ilk başlangıcından 1 hafta sonrasına yapsın. Ben bugün başladım mesela 8 inde bakarim
Bende bakmadım boşverÇikom herkes boy kilo ve hedef kilo gırdı mı bakmadım sayfalara.
Bende bugün tartıldım her pazar tartılayım diyorumTartıyı da 8 Mayıs mi yapalım. Herkes ilk başlangıcından 1 hafta sonrasına yapsın. Ben bugün başladım mesela 8 inde bakarim
Tamam cemoşum vira bismillahBende bakmadım boşver
Biz kilo verelim de yeter dedik
En çok biz vericez tamam mıTamam cemoşum vira bismillah
Doğrusun haklısın böyle düşününce hepsi onların yüzünden evetTabi ki olanlar evlendikten sonra oldu bekarken alsam bile verirdim al bak her türlü onlara geliyor
Hoş geldin canoTamam cemoşum vira bismillah
Dervişin fikri neyse zikri de odurProfil mesajlarını emek emek emek diye yazmış ya bende ekmek diye okudum
Daha akşam yedin ne ödülüHe bir de ödül günü yok mu haftada 1 gün
Eneeeee o ne ki ekmek yemedimDaha akşam yedin ne ödülü
Onu saymiyo heralde kocasına kızmış yemiş ya isteyerek olmamışDaha akşam yedin ne ödülü
Benimki de sürekli abur cubur getiriyor eve ama cips e dayanamıyorum hani ne alırsan al cips alma dedimBenim kocam da ben ne zaman diyete girsem extra bir şeyler alır gelir eve. Hiç huyu olmayan şeyler ya dedim ki bak şu an bana yardımcı ol çikolata alma. Ya da cantanda kalsın. Tamam irademiz var da yani bir gör irade göster iki gör göster üçüncü de Şeytan bi dürter da
Ay cok heyecanlı. Sabah ne yicenizHoş geldin cano
Evet istemeyerek o zevk alarak yemedimOnu saymiyo heralde kocasına kızmış yemiş ya isteyerek olmamış