Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay cok heyecanlı. Sabah ne yiceniz😁😁
Domates salatalık az peynir yumurta. Ben ekmek yemiyorum. Kepekli ekmek yiyen arkadaşlar var bir iki dilim. Akşam herkes kendi kafasina göre takılıyor 😂 ama sınırlar içinde tabi yarım porsiyon şeklinde. Mümkünse çorba salata ağırlıklı

Kahvaltı

1 adet haşlanmış yumurta
3 tane siyah zeytin
3 tane yeşil zeytin
1 parça süzme peynir

Akşam

Noodle 🙊

Ara öğün falan yok bam bam bam :KK59: (kızdan fırsat bulamadım 😂)
Bende ara öğün yapmıyorum. Ama kefir icicem yarın. Ay kızlar kefir için 😍 hem bağırsaklara çok faydalı her şeyi düzene koyuyor hemde doyurucu

Merhaba hanımlar, sanırım aktif bir zayıflama topiği belki ben de gaza gelirim diye yazmak istedim. Evlilikte kilo alma efsanesinin gerçekten başıma gelmesi ve kariyer hayatına mecburi ara vermem ile birlikte ideal kilomu 6 kilo aşmış durumdayım. Yemek yemeyi aşırı seviyorum, özellikle tatlı ve hamur işi yiyince dünyanın en mutlu insanı oluyorum ama gel gör ki aynaya bakınca da eski halimi hatırlayıp aşırı mutsuz oluyorum. Akşam yemeğine kadar sağlıklı beslenme ya da diyete uyma konusunda sorunum yok ama ne zaman yemek yiyoruz sonrası bir işkence. Çay kuru kuru gitmiyor yanına bir şey yiyeyim, bi meyve mi yesek derken bir yeme maratonu başlıyor. Akşam yemeğinden uyumaya kadar olan süreci aşabilirsem zayıflayabilirim gibi geliyor 😂
O akşam çayı eşlikçileri yüzünden deli gibi kilo aldım 😂

Domates salatalık az peynir yumurta. Ben ekmek yemiyorum. Kepekli ekmek yiyen arkadaşlar var bir iki dilim. Akşam herkes kendi kafasina göre takılıyor 😂 ama sınırlar içinde tabi yarım porsiyon şeklinde. Mümkünse çorba salata ağırlıklı
Cok iyi cikom. İnşallah buna yürüyüş plates leslie falan da eklensin

Cemos 3 cok değil mi yaw? Biri noodle yer biri 3 dilim ehmük 😳😳 var bi gariplik dur bakalım 😁
Yavrum ben normalde en az yarım ekmek yerdim kahvaltıda benim için mucizler oluyor şuan 🙈
Biraz alisayim 2 ye dusururum diye şey ettim 😂
Birde diyestisyen liste verdi bana ona uyuyorum 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X