Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 dilim t.b ekmeği
1 kepçe çorba
2-3 kaşık mantar sote
2 dilim karpuz
1 kaşık yoğurt 🥺
ben senden daha az yiyip doydum :63: aci da olsa kahvr ic bak canin bisey istemez ilk yudumda ogurdum aci geldi ama aclik hic hissetmiyorum 😌

Erik,yenidünya gibi neyler kilo aldırır mı yesem olur mu 🙈
bildigim kadariyla tatli meyvelerin sekee orani yuksek oldugindan tehlikeli cok yememen lazim

suan cok acsan secenek olarak bir avuc fistik-findik- yiyebilitsin yada leblebi

ama saat de cok gec oldu 🙄 bir tane salatalik ye bari ben ara ogunde salatalik yedim onu yazmayi unuttim bak

oglen
1 dilim ekmek 1 tane salatalik 1 parca beyaz peynir

Merhaba hanımlar, sanırım aktif bir zayıflama topiği belki ben de gaza gelirim diye yazmak istedim. Evlilikte kilo alma efsanesinin gerçekten başıma gelmesi ve kariyer hayatına mecburi ara vermem ile birlikte ideal kilomu 6 kilo aşmış durumdayım. Yemek yemeyi aşırı seviyorum, özellikle tatlı ve hamur işi yiyince dünyanın en mutlu insanı oluyorum ama gel gör ki aynaya bakınca da eski halimi hatırlayıp aşırı mutsuz oluyorum. Akşam yemeğine kadar sağlıklı beslenme ya da diyete uyma konusunda sorunum yok ama ne zaman yemek yiyoruz sonrası bir işkence. Çay kuru kuru gitmiyor yanına bir şey yiyeyim, bi meyve mi yesek derken bir yeme maratonu başlıyor. Akşam yemeğinden uyumaya kadar olan süreci aşabilirsem zayıflayabilirim gibi geliyor 😂
Merhaba hoş geldin 🤗 hepimiz burada yemek bağımlıları olarak toplandık. Ben mesela şeker bağımlısı sigara tiryakisi gibi arıyorum. Bir sinir gelecek bana biliyorum ozellikle okullar başlayıp evde yalnız kalınca. Es işte çocuk okulda gider marketten abur cuburlari toplayıp film seyrederken yerdim. Şimdi kocaman bir boşluk olacak o alanda. Sinirli olucam. Ama buna hazırladım kendimi. Yani seni çok iyi anlıyorum, anlıyoruz. Sonra da sinir kızgınlık geçip yerini özgüvenden gelen mutluluğa bırakacak

Bana diyetisyen aralıklı oruç için çok uygundu dedi ama ben istemedim 😂
18 saat aç kalamam ya gerçi cougunda uyurum ama olmaz.
mesela ben bugun aksam ueemgini erken yemis olsaydim aralikli oruca col uygun olacakti 🙄 oglen 1 de yedim yemegi aksam 6 gibi yeseydim aksami cok guzrl olurdu

Bana diyetisyen aralıklı oruç için çok uygundu dedi ama ben istemedim 😂
18 saat aç kalamam ya gerçi cougunda uyurum ama olmaz.
Kendim bu süreci denemek istiyorum bi nasıl olur diye
Merhaba hoş geldin 🤗 hepimiz burada yemek bağımlıları olarak toplandık. Ben mesela şeker bağımlısıyım sigara tiryakisi gibi arıyorum. Bir sinir gelecek bana biliyorum ozellikle okullar başlayıp evde yalnız kalınca. Es yok çocuk okulda gider marketten abur cubur toplayıp film seyrederken yerdim. Şimdi kocaman bir boşluk olacak o alanda. Sinirli olucam. Ama buna hazırladım kendimi. Yani seni çok iyi anlıyorum, anlıyoruz. Sonra da sinir kızgınlık geçip yerini özgüvenden gelen mutluluğa bırakacak
💝
ben onu da yaptim ama bana yaramadi 😌
Nasıl başladın tam net bilgi nereden bulabilirim

Kendim bu süreci denemek istiyorum bi nasıl olur diye

💝

Nasıl başladın tam net bilgi nereden bulabilirim
cok video var hakkinda :) 18-6 diye adlandiriliyordu sanki en idelai

6 saat yiyorsun sonrasinda yemiyorsun

mesela saat 12 yada 1 de kahvalti 6 saat sonra aksam yemegi ile kapatiyorsun gunu

aksam 6 dan sonra hic bisey yemiyorsun meyvede dahil yemiyorsun

sadece su, kahve sekerisz hersey cay

cok video var hakkinda :) 18-6 diye adlandiriliyordu sanki en idelai

6 saat yiyorsun sonrasinda yemiyorsun

mesela saat 12 yada 1 de kahvalti 6 saat sonra aksam yemegi ile kapatiyorsun gunu

aksam 6 dan sonra hic bisey yemiyorsun meyvede dahil yemiyorsun

sadece su, kahve sekerisz hersey cay
Aslında mantıklı ki bu. Şu an ben bunu yapıyormusum bilmeden. Kısaca akşam yemeğini 6 da bitirmiş olacaksın ki çok faydalı

Benim kocam da ben ne zaman diyete girsem extra bir şeyler alır gelir eve. Hiç huyu olmayan şeyler ya 🥴 dedim ki bak şu an bana yardımcı ol çikolata alma. Ya da cantanda kalsın. Tamam irademiz var da yani bir gör irade göster iki gör göster üçüncü de Şeytan bi dürter da
Bende irade de yok😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X