- 15 Şubat 2013
- 24.343
- 91.557
Oha atin bunu burdanO yüzden yeni topik açacağız.
Ben yerimde sayıyorum. Aranızda hep en az ben verip cezaları ben alacağım gibi görünüyor.
Boy 168 cm. Hedef kilo 50 yazalım yine.
Chocolita
Eki Görüntüle 3302957
Beyinin kilosu mu bu. GülmeyinBenim beyim 153 kilo 58.25 hedef 52
Katil kiz niye hayirli olsun katilmamanMerhabaChocolita
Dün gece 10 saat süren bir gece yolculuğu yaptım ve sabah otogardan işe geldim. Mesaj yazmışsın ve kesin gruba katılmak isteyip istemediğimi sormuşsun. Sabah işyerimde görebildim. Gece telefonuma bakmadım ertesi gün işe gideceğim için uyumaya çalıştım otobüste.
3 haftadır yıĺlık izindeydim, yaşadığım şehre bugün döndüm.
Mesajlara bakamadığım süreçte (dün gece) çekiliş yapıp grupları oluşturmuşsunuz. 10 kişi sanırım.
Katılmayı istiyordum; ama kısmet değil sanırım.
Yaş 48, kilom 100 üstü, insülin direnci, haşimato, vs. derken yarışmaya katılmamam belki benim adıma daha hayırlıdır. Kim bilir?
Mesajlarıma ilgiyle cevap yazdınız sağolun. Sizden haber bekliyorum.
Manimden dolayı (gece otobüs yolculuğunda olduğum için) takip edemedim yazışmaları, mesajınıza cevap yazmadığımı düşünmenizi istemem.
Herkese başarılar diliyorum.
Tüm arkadaşlara teker teker Sevgiler.
AY bxhxjxj Hayir boyum 153 demeye calismisim bxbxhxhBeyinin kilosu mu bu. Gülmeyin
Yani normalde anlamam lazım da uykusuzum birazAY bxhxjxj Hayir boyum 153 demeye calismisim bxbxhxh
Şimdi 5 er gruplar olduk ya şu an gelse 6. Kişi oluyor. Olur derseniz alalim. Ama girdiği grup 1. Çıkarma açısından daha avantajlı olacakKatil kiz niye hayirli olsun katilmaman
Ay o zaman 12. kisiyi bekleyelimŞimdi 5 er gruplar olduk ya şu an gelse 6. Kişi oluyor. Olur derseniz alalim. Ama girdiği grup 1. Çıkarma açısından daha avantajlı olacak
Tamam, anlaştık.Canım şu an bir gruba dahil değilsin. Ama sonradan gruba girmek isteyen bir kişi daha çıkacaktır. Sen ve onu da alır gruba ekleriz. Sen yine topikte ol. Oksi de topikte olacak zayıflamaya çalışacak. Sende boy kilo hedef kilo beni etiketleyerek yaz gönder
Teşekkür ederimKatil kiz niye hayirli olsun katilmaman
Merhabalar. Katılabilir miyim? Fazla 5 kg mım var. kim isterse ona vereyimŞimdi 5 er gruplar olduk ya şu an gelse 6. Kişi oluyor. Olur derseniz alalim. Ama girdiği grup 1. Çıkarma açısından daha avantajlı olacak
Adimsayar kurulu zaten googlein kendi uygulaması. Evde yürürüm ben.Adım sayar indirincezalar adım sayar üstünden olacak. Küçük bebisi olanlar sağlık sorunu olanlar egzersiz yapacak. Onu da anlamak lazım egzersiz programı indirin kızlar. Ceza olarak egzersiz yapan arkadaş onun ekranını göndersin
Teşekkür ederimaccessdenied Desteğiniz mutlu etti.
Yeni bir kişi daha gelince, sayımız 12 olursa katılmak dileğiyle inşallah.
Aranan kan bulundu kızlar yite. Yitecim eski.mesajlari okudun mu yeni bir topik açılıp daha ağır kurallar olacakMerhabalar. Katılabilir miyim? Fazla 5 kg mım var. kim isterse ona vereyim
Hayır
kabul. yeterki zayıflayayım.Aranan kan bulundu kızlar yite. Yitecim eski.mesajlari okudun mu yeni bir topik açılıp daha ağır kurallar olacak
Hayır
yeni kurallar bu kadar mı?Şimdi gama bebeğim şöyle, yeni topik kuralları biraz kanlı. 5 gün menü paylaşmayan diskalifiye. Tartı koymayan diskalifiye. Hafta başı eksiye düşmeyen ceza alıyor 10.000 atıyor. Haftanın 3 günü atsın diyorum ben. Ay sonunda da genelde bakılıyor hiç verememiş ya da -2 nin altında vermiş, 1 hafta boyunca aralıksız 10.000 atıyor. Ya da belki o kişi kilo vermek istemiyordur ayrılır.
İki grup oluştu şu an. İki grubunda hafta 1. Si bir sonraki hafta yarışacak. En çok veren 1. Olacak. Amacımız bu 1. Nin kendi grubumuzdan çıkması. Şimdi senden önce 5-5 olduk biz. Senin yanına birini daha koymamız lazım ki 6-6 olsun. Tabi gruba girmek istiyorsan
89.600 Gr ilk hedef 75 olsun muKızlar herkes tartilsin. Bilgileri buradan alayım oraya direkt tablo yazayım. Kaç kilosunuz bütün gramı küsuratiyla yazın bana. Beni etiket yapın. Boy ve hedef kilonuzu da yazın isterseniz. Liste de var da ugrasmayayim şimdi
Ben tabloya 1. Grup 2. Grup şeklinde yazacağım isterseniz grubunuza vahşi bir isim bulun ben konuya ekleyeyim. Eğlenceli olsun
Ben çoktan kayıt yaptırdim ama komşum kayıt için gittiğinde ona yaş sıralamasına göre alıyoruz demişler doğru mu bilmem gençlere öncelik veriyorlarmış 25-40 yaş arası oncelikliymis falan ben aslı yoktu onun dedimMinik dikiş kursu kayıtları başlamış gittim önümde 1500 kişi var sıra bekledim tabii dolmuş
Yine yedeklerdeyim örgü iğne oyası hepsi dolmuş