Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğu okula bırakınca gün içinde açacağım minik. Dün odevlerini tam bitirmedi doğum günü diye salladı. Onu yaptirirm. Siz bozmayın yeter çünkü başladı. Sadece tablo gireceğim oraya bir de menü paylaşımı yapılacak. Egzersiz bildirimi olacak. Bunlar tamam olduktan sonra tek yazması kalacak oraya
Sıkıntı yok bekleriz :rolleyes:

yeni kurallar bu kadar mı?
menülerimi ertesi gün sabahtan paylaşabilir miyim?
tartıldım bugün ama resim çekmedim. 56,1 kg.geldim. 158 boy. başka ne lazım bilgi için?
eksiye düşmeyen 10bin atıyor haftanın 3 günü. ok. iyiymiş.
bu kadarsa az bile :KK70:
Kurallar şimdilik bu kadar. Normalde bıraksan bende rahat yürürum ama mecburi tutulduğu için keyfin olur olmaz çıkıp tamamlamak gerekecek ya, ceza kısmı o işte. Menüler ayni gün paylaşilmak zorunda. Ama mazeretin olur soylemen gerek

Çok ayıp. 😒
Fit olmak istemek de suç olmuş. Bütün cezaları ben yiyeceğim işte daha ne istiyorsunuz?
Şimdi yazarken aklıma geldi. Chocolita Chocolita istersen beni atıp @delfinia yi al yerime.
Ben dışarıdan şey edeyim.
DIsardan tek sey edebilucegin sey kebap kunefe siparisi olur. Ye beni dusun annem 😆

Bir de arkadaşlar menü paylasirken foto atilmayacak. Kiminin tabağı zengindir kiminin değildir herkes kendisine göre hareket eder. İsteyen şunu şunu yedim gibi yazabilir, isteyen sadece diyet yemeği yedim şeklinde yazabilir. Diyet dışına çıkılmasın yeterli. Diyelim çıkıldı "diyet dışı yüksek kalorili bir şey yedim" denilsin. Diğerlerinin de canı çekmemesi için böyle bir gizlilik yapalım. Taşkınlık da ceza gerektirir.
Taşkınliklar extra egzersiz yapilmadigi müddetçe 3 gün geriye atar. Yani haber vermesek de fark edecek

Bir de arkadaşlar menü paylasirken foto atilmayacak. Kiminin tabağı zengindir kiminin değildir herkes kendisine göre hareket eder. İsteyen şunu şunu yedim gibi yazabilir, isteyen sadece diyet yemeği yedim şeklinde yazabilir. Diyet dışına çıkılmasın yeterli. Diyelim çıkıldı "diyet dışı yüksek kalorili bir şey yedim" denilsin. Diğerlerinin de canı çekmemesi için böyle bir gizlilik yapalım. Taşkınlık da ceza gerektirir.
Taşkınliklar extra egzersiz yapilmadigi müddetçe 3 gün geriye atar. Yani haber vermesek de fark edecek
Ben uygulamadan aldığım ve yaktığım kaloriyi paylaşacağım. Aradaki kalori açığını koruyarak devam etmeyi düşünüyorum. Spor yapacağım için 1400 kalorinin altına düşmemeye ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım.

Ben uygulamadan aldığım ve yaktığım kaloriyi paylaşacağım. Aradaki kalori açığını koruyarak devam etmeyi düşünüyorum. Spor yapacağım için 1400 kalorinin altına düşmemeye ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım.
En sağlıklisi. 1. Çıkacağım diye de sağlıksız yollar izlemeyelim

Kalori sayan uygulamalar var. Yediğin içtiğin her şeyi miktarıyla giriyorsun. Hatta ne kadar protein ne kadar karbonhidrat aldığını da gösteriyor. Yaptığın sporları da giriyorsun. Yaktığın kaloriyi de hesaplıyor. Adimsayar uygulamasını da ona bağladım.

Yarin pilatese basliyorum haftada 2 gün. Yeter mi yetmez mi sence?🤔
Günlük yürüyüş de yap bir manin yoksa. Kilo vermek için haftada üç dört gün spor yapmalısın.
Ben mesela günlük en az on bin adım şart koydum kendime. Ceza alırsam 20 bin yapacağım o gün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X