- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sıkıntı yok interneti de sıkıntı olabilir choco gecmisi falan temizle telefondan :)Sitede sorun mu var mesajlarım gitmiyor
Sitede sorun mu var mesajlarım gitmiyor
Sıkıntı yok beklerizÇocuğu okula bırakınca gün içinde açacağım minik. Dün odevlerini tam bitirmedi doğum günü diye salladı. Onu yaptirirm. Siz bozmayın yeter çünkü başladı. Sadece tablo gireceğim oraya bir de menü paylaşımı yapılacak. Egzersiz bildirimi olacak. Bunlar tamam olduktan sonra tek yazması kalacak oraya
Sence bu saate kadar beklermiyim şekersiz kahvemi bilem içtim öğle yemeği saatim geliyorİnsanlar aç aç
Ben sabah aç karnına tartilacagim diye kahvaltı etmiyorim şu an. Üşeniyorum da sofradan kalkıp tartılayim geleyim. Tartilinca yerimSence bu saate kadar beklermiyim şekersiz kahvemi bilem içtim öğle yemeği saatim geliyor
Kurallar şimdilik bu kadar. Normalde bıraksan bende rahat yürürum ama mecburi tutulduğu için keyfin olur olmaz çıkıp tamamlamak gerekecek ya, ceza kısmı o işte. Menüler ayni gün paylaşilmak zorunda. Ama mazeretin olur soylemen gerekyeni kurallar bu kadar mı?
menülerimi ertesi gün sabahtan paylaşabilir miyim?
tartıldım bugün ama resim çekmedim. 56,1 kg.geldim. 158 boy. başka ne lazım bilgi için?
eksiye düşmeyen 10bin atıyor haftanın 3 günü. ok. iyiymiş.
bu kadarsa az bile
Yok be, sizinle yarışacaktım tek başıma ama Chococum hayır dedi. Beni seviyor. ❤DIsardan tek sey edebilucegin sey kebap kunefe siparisi olur. Ye beni dusun annem
Ben uygulamadan aldığım ve yaktığım kaloriyi paylaşacağım. Aradaki kalori açığını koruyarak devam etmeyi düşünüyorum. Spor yapacağım için 1400 kalorinin altına düşmemeye ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım.Bir de arkadaşlar menü paylasirken foto atilmayacak. Kiminin tabağı zengindir kiminin değildir herkes kendisine göre hareket eder. İsteyen şunu şunu yedim gibi yazabilir, isteyen sadece diyet yemeği yedim şeklinde yazabilir. Diyet dışına çıkılmasın yeterli. Diyelim çıkıldı "diyet dışı yüksek kalorili bir şey yedim" denilsin. Diğerlerinin de canı çekmemesi için böyle bir gizlilik yapalım. Taşkınlık da ceza gerektirir.
Taşkınliklar extra egzersiz yapilmadigi müddetçe 3 gün geriye atar. Yani haber vermesek de fark edecek
En sağlıklisi. 1. Çıkacağım diye de sağlıksız yollar izlemeyelimBen uygulamadan aldığım ve yaktığım kaloriyi paylaşacağım. Aradaki kalori açığını koruyarak devam etmeyi düşünüyorum. Spor yapacağım için 1400 kalorinin altına düşmemeye ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım.
Yayiliyorum yatiyorumYok be, sizinle yarışacaktım tek başıma ama Chococum hayır dedi. Beni seviyor. ❤
Şu an yürüyorum evde. Sen ne yapıyorsun?
Uygulama ne yawBen uygulamadan aldığım ve yaktığım kaloriyi paylaşacağım. Aradaki kalori açığını koruyarak devam etmeyi düşünüyorum. Spor yapacağım için 1400 kalorinin altına düşmemeye ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım.
Yatmaya devam et. Cemos bir şey demez korkma.Yayiliyorum yatiyorum
Yarin pilatese basliyorum haftada 2 gün. Yeter mi yetmez mi sence?Yatmaya devam et. Cemos bir şey demez korkma.
Kendine bir spor saati belirle salona gitmeyip evde yapacaksan. Yoksa sikilasamazsin.
Kalori sayan uygulamalar var. Yediğin içtiğin her şeyi miktarıyla giriyorsun. Hatta ne kadar protein ne kadar karbonhidrat aldığını da gösteriyor. Yaptığın sporları da giriyorsun. Yaktığın kaloriyi de hesaplıyor. Adimsayar uygulamasını da ona bağladım.Uygulama ne yaw
Günlük yürüyüş de yap bir manin yoksa. Kilo vermek için haftada üç dört gün spor yapmalısın.Yarin pilatese basliyorum haftada 2 gün. Yeter mi yetmez mi sence?