- 11 Nisan 2007
- 83.233
- 483.146
Allah affetsin gülmüşümLan 57.5 dum rejime baslayinca 58.25 olmusum bxjxhx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah affetsin gülmüşümLan 57.5 dum rejime baslayinca 58.25 olmusum bxjxhx
Bende 80 dim 81.5 olmuşumLan 57.5 dum rejime baslayinca 58.25 olmusum bxjxhx
Off Bende de artış var ben tartı fotomu yeni topige saklıyorumBende 80 dim 81.5 olmuşum
Ahahahah herkeste varsa iyiOff Bende de artış var ben tartı fotomu yeni topige saklıyorum
Ben dedim bu topik kilo aldırıyor diyeLan 57.5 dum rejime baslayinca 58.25 olmusum bxjxhx
Minik dikiş kursu kayıtları başlamış gittim önümde 1500 kişi var sıra bekledim tabii dolmuşBen dedim bu topik kilo aldırıyor diye
Sende niye öyle acaba. Bende ikisi de aynı çıkıyor arka arkaya çıkıyorum durmadanEki Görüntüle 3302949
Uygulamadan 60.65 kilo çıktım.
Ama uygulamasiz 61.65 çıktım
Bir kilo fark ediyor bence 61.65 doğru onu baz alalım uygulama olmadan tartilirim.
O yüzden yeni topik açacağız.Ben dedim bu topik kilo aldırıyor diye
Hemen kalori sayacı indiriyorum tekrar. Çok heyecanlandım.Kafa olarak diyettesiniz bak topik açılmadı diye hissetmiyorum sanmayın. Hislerim çok kuvvetlidir. Bugün çocuğu okula bırakayım hemen açacağım
Merhaba ChocolitaVe delfinia
Bu isimler kesin gruba katılmak istiyor mu? Etiket yapılan kişiler bana ulaşılabilir mi çünkü kura cekecegim @LADY VEGA @Pembe Lotus kesin misiniz kızlar? Çok aktif değiller Çünkü
Adım sayar indirin cezalar adım sayar üstünden olacak. Küçük bebisi olanlar sağlık sorunu olanlar egzersiz yapacak. Onu da anlamak lazım egzersiz programı indirin kızlar. Ceza olarak egzersiz yapan arkadaş onun ekranını göndersinHemen kalori sayacı indiriyorum tekrar. Çok heyecanlandım.
Canım şu an bir gruba dahil değilsin. Ama sonradan gruba girmek isteyen bir kişi daha çıkacaktır. Sen ve onu da alır gruba ekleriz. Sen yine topikte ol. Oksi de topikte olacak zayıflamaya çalışacak. Sende boy kilo hedef kilo beni etiketleyerek yaz gönderMerhaba Chocolita
Dün gece 10 saat süren bir gece yolculuğu yaptım ve sabah otogardan işe geldim. Mesaj yazmışsın ve kesin gruba katılmak isteyip istemediğimi sormuşsun. Sabah işyerimde görebildim. Gece telefonuma bakmadım ertesi gün işe gideceğim için uyumaya çalıştım otobüste.
3 haftadır yıĺlık izindeydim, yaşadığım şehre bugün döndüm.
Mesajlara bakamadığım süreçte (dün gece) çekiliş yapıp grupları oluşturmuşsunuz. 10 kişi sanırım.
Katılmayı istiyordum; ama kısmet değil sanırım.
Senden haber bekliyorum.
Yaş 48, kilom 100 üstü, insülin direnci, haşimato, vs. derken yarışmaya katılmamam belki benim adıma daha hayırlıdır. Kim bilir?
Herkese başarılar diliyorum.
Sevgiler.
Uygulama ne? Nerden yapiyosunuzSende niye öyle acaba. Bende ikisi de aynı çıkıyor arka arkaya çıkıyorum durmadan
Benim beyim 153 kilo 58.25 hedef 52Kızlar herkes tartilsin. Bilgileri buradan alayım oraya direkt tablo yazayım. Kaç kilosunuz bütün gramı küsuratiyla yazın bana. Beni etiket yapın. Boy ve hedef kilonuzu da yazın isterseniz. Liste de var da ugrasmayayim şimdi
Ben tabloya 1. Grup 2. Grup şeklinde yazacağım isterseniz grubunuza vahşi bir isim bulun ben konuya ekleyeyim. Eğlenceli olsun