Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende öyle diyordum ama zayıflayınca öyle olmadığını gördüm. Belki senin yapın gerçekten öyledir ama yağ ölçümü yaptirip o şekilde diyete başlayabilirsin. Ayak numaram 40ti mesela zayıflayınca 38 bile giyebilmeye başladim. Göğüslerim hiç küçülmez gibi gelmişti 85e kadar düştüm
Daha önceki diyetisyen eşliğinde 95den 70 e düşmüştüm aslında çok mük bir kadındı kendisi 🧿 sonra benim sürecim tüp bebekle yeniden başlayınca herşey başa sardı 😢 şimdi yeniden başlamak için bişiler bulmaya çalışıyordum burası denk geldi bakalım hayırlısı

Daha önceki diyetisyen eşliğinde 95den 70 e düşmüştüm aslında çok mük bir kadındı kendisi 🧿 sonra benim sürecim tüp bebekle yeniden başlayınca herşey başa sardı 😢 şimdi yeniden başlamak için bişiler bulmaya çalışıyordum burası denk geldi bakalım hayırlısı
Umarım hersey istediğin gibi olur🙏

1 tabak noodle gömdüm🙈
Mutlu muyum
Evet
Pişman mıyım
Evet
Kocama sinirli miyim
Eveeeet. Hepsi onun yüzünden 😅
Ahhh o kocalar benimki de şuan çay çerez ve çikolata yiyor ben yokmuşum gibi 😂😂😂😂 ben garibim de yeşil çay içiyorum ah hayat ahhh

Ahhh o kocalar benimki de şuan çay çerez ve çikolata yiyor ben yokmuşum gibi 😂😂😂😂 ben garibim de yeşil çay içiyorum ah hayat ahhh
Benim ki ortada yok 😂 pazar günü sabahın köründe gitti iş diye hala bitiremedi. O gelemediği için yemek yapamadım sinirimden çatladım 😂 boğacan bunları 😂😂

Kızlar bugün buraya giremedim pek eşimin doğum günüydü misafir vardı, gündüz de biz misafirlikteydik
Kahvaltı
Marul, maydanoz, dereotu, haşlanmış yumurta ve peynirli sandviç
Öğle
Bir tabak etli pilav, bir tane tulumba tatlısı
Akşam
Yoğurtlu ıspanak ve biraz önce bir dilim pasta 😭 bugün misafirliğe gitmem ve bize misafir gelmesi diyeti bozdu ama yarın bugünü telafi edeceğim inşallah

1 tabak noodle gömdüm🙈
Mutlu muyum
Evet
Pişman mıyım
Evet
Kocama sinirli miyim
Eveeeet. Hepsi onun yüzünden 😅
Benim kocam da ben ne zaman diyete girsem extra bir şeyler alır gelir eve. Hiç huyu olmayan şeyler ya 🥴 dedim ki bak şu an bana yardımcı ol çikolata alma. Ya da cantanda kalsın. Tamam irademiz var da yani bir gör irade göster iki gör göster üçüncü de Şeytan bi dürter da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X