Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan 15 kg hatta daha fazla almış oldum geri. 67ye kadar düşmüştüm aslında. 6 ay kadar 70-72 bandında durdum. Ama ağustostan sonra koruyamadim üzerine ekledim 😞
İşin işine hamilelik girince zaten işin rengi değişiyor
Yaa bende öyleydim hamile kaldım 108 e kadar çıktım lohusa döneminde 🙈 o gün bugündür veremedim bu sefer gitsinn😬 boyum 170 senin kac
167 benim boyum da
Kızlar daha yemek yiyemedim ya 🥺
Kombi tamir edildi mutfak alt üst oldu o arada mantarlarda azıcık dibine tuttu 🙈
Az sonra inşallah yeriz salata da yapamadım da bakicaz artık.
Sağlık olsun Cemoos Cemoos canını sıkma 🤭

Sabah
1 haş yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek
1 bu bardağı siyah çay

Arada sadece yeşil çay

1 ara daha yaptım 1 tane türk kahvesi orta şekerli

Öğlen yemedim

Akşam
Bol salata
Yoğurt
Çorba

Araya da yine sadece ananaslı yeşil çay 🤣🤣

Yürüyüşte 6bin küsür atmıştım en son 💃💃💃

Hani iri yapılı ve kemiklerim iri kelimesi var ya tam çuk üstüme oturuyor ve daha daha kilolu gösteriyorum her yer heryerden yani
Bende öyle diyordum ama zayıflayınca öyle olmadığını gördüm. Belki senin yapın gerçekten öyledir ama yağ ölçümü yaptirip o şekilde diyete başlayabilirsin. Ayak numaram 40ti mesela zayıflayınca 38 bile giyebilmeye başladim. Göğüslerim hiç küçülmez gibi gelmişti 85e kadar düştüm

Bende öyle diyordum ama zayıflayınca öyle olmadığını gördüm. Belki senin yapın gerçekten öyledir ama yağ ölçümü yaptirip o şekilde diyete başlayabilirsin. Ayak numaram 40ti mesela zayıflayınca 38 bile giyebilmeye başladim. Göğüslerim hiç küçülmez gibi gelmişti 85e kadar düştüm
Bende 38 giyerdim 70 li kilolarda simdi 40 giyiyorum 😏 eskiden giydiğim ayakkabıların hicbiri olmuyo sanki benim değilmiş gibi. Takamadigim alyansim var bide🥺 heryerimden kilo almışım tirnagimdan başıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X