- 2 Ağustos 2013
- 34.283
- 102.385
Darısı bana 65 i görsem yeter170 boyum sonuç
Eki Görüntüle 3240632
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı bana 65 i görsem yeter170 boyum sonuç
Eki Görüntüle 3240632
Bende dayanamamBen dayanamazdım ya iyi ki yakinalrda doğum günü falan yok
Hay maşallahBugün başladığım nasıl belli önceki günler bomboş
Eki Görüntüle 3240654
Ama adı aynıydıBu chonun uygulaması değil ya chocum link atarmisin sana zahmet boşuna gitti benim 1 saat
Bende bunu demiştim kiz cemosStep Counter - Pedometer - Apps on Google Play
Daily step counter, Free Pedometer & Easy ð¥Calorie Counter help Lose Weightplay.google.com
Buraya sağlık bölümünden kilonu gir canım yaktigin kalori de kiloya göre değişiyor çünkü
Henüz yapmadım ama akşam yapcam sanki yemek falan yapamadım makarnaya talim gibi görünüyorİnsallah bugün de kaçamak yapmissinizdir
Malum alışma şeyi yapıyoruz beni yalnız bırakmazsınız diye umuyorum
Nasıl ya nasıl makarnanın nasıl tadına bakıp bırakıyorsun bu işin sırrı neDemek ortak ariyosun ahahah bebeğim valla şu an makarna yapiyorum evdekilere yanına da kıymalı domatesli bir şeyler uydurdum. Umarım yapmam. Ama tadına bakıp birakma niyetindeyim
hic yapmadimİnsallah bugün de kaçamak yapmissinizdir
Tadına dediğim küçük bir porsiyon yedim canım yoksa kendime özel bir şey yapmamıştım bugün. Yapmış olsam sadece tadına bakardım.Nasıl ya nasıl makarnanın nasıl tadına bakıp bırakıyorsun bu işin sırrı ne
bulamadimhosbuldum canim bu tartımib uygulaması:)
170 boyum sonuç
Eki Görüntüle 3240632
Kızlar çok sağlıklı Bi kahvaltı üzerine mevlitte pilav ve tatlı yedim maalesef ama yola devam
Ben 106 kiloyum95 dim geçen hafta 1 haftadır dikkat ediyorum bakalım yarın kac gelcem
Bende yürüdüm aman bu kadar olmadı yaaaBugün başladığım nasıl belli önceki günler bomboş
Eki Görüntüle 3240654
Sabah kahvaltı yaptık yeşil çay türk kahvesi o kadar bugün kaçamak yok bendeİnsallah bugün de kaçamak yapmissinizdir
Yaaaaa Rabbim sana bağışlasın zamanla ev içerisinde halledersin senBebe var bende havalar ısınsa çıkarım da işte buz gibi oldu geri
kuzum benim tartım var ve onun kendi uygulaması tartım böyle tartiyor yanibulamadim
ben play store tartimib yazip durdum aramizda kalsinkuzum benim tartım var ve onun kendi uygulaması tartım böyle tartiyor yani
Bende farklı bir uygulama sanmıştım meğerse tartı uygulaması imişben play store tartimib yazip durdum aramizda kalsin
O sarı tabak tadımlık benim için maşallah sanaTadına dediğim küçük bir porsiyon yedim canım yoksa kendime özel bir şey yapmamıştım bugün. Yapmış olsam sadece tadına bakardım.
Sarı tabak benim biraz da kıyma yedim. Küçük bir kase yogurt. Birde şalgam suyu içtim diyette icilirmis. Bu kadar
Eki Görüntüle 3240682
Tartının uygulaması kııızbulamadim