- 30 Ocak 2017
- 12.787
- 194.410
Cemosa bak biz de bozduk deyip deyip çaktırmadan diyet yapmışlar bence sinsileeerrrOnlar senden gizli başka diyet yapmış olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cemosa bak biz de bozduk deyip deyip çaktırmadan diyet yapmışlar bence sinsileeerrrOnlar senden gizli başka diyet yapmış olmasın
Evde kıymetli çikolatam vardı ama yemedim. Gittim fındıklı meyveli bar yedim yeni kahve makinemi deniyorum bu aralar sütlü köpüklü bir kahveyle kendimi simartayim napim. Akşamı da hafif geçirmedim dün çok hafif sayılırdi bugün abarttimBende bugün yedim ondan. Adını söylemek istemiyorum kokusu geliyor Ama akşamı hafif geçirdim ayy dağlara taşlara
Baklava sayılmaz mı. Onu yok sayarsak çok üzülürBaklava sayiliyo mu
Yediklerimi demiyorum kalanlara yazık olmasın
Diyet konusunda kardeşe bile güvenmemek lazım bir sinsilik var bence. Kimse beni suyla ikna edemezCemosa bak biz de bozduk deyip deyip çaktırmadan diyet yapmışlar bence sinsileeerrr
Kahve iyidir ya. Sütlü yapınca şeker koyuyor musun?Evde kıymetli çikolatam vardı ama yemedim. Gittim fındıklı meyveli bar yedim yeni kahve makinemi deniyorum bu aralar sütlü köpüklü bir kahveyle kendimi simartayim napim. Akşamı da hafif geçirmedim dün çok hafif sayılırdi bugün abarttim
Sadece Türk kahvesine bir çay kaşığı şeker katarim onun dışında diğer kahvelere şeker koymam hiç. Ama süt yağlıydı sağlam kalori almışımdır bu yaptığım latteye benzer bir şeydi. Pofuduk pofuduk güzel köpük yaptı. Aslında kilo versem çikolatalı karamelli sos denemek istiyorum. Sırf bunun icin motive olmam gerekKahve iyidir ya. Sütlü yapınca şeker koyuyor musun?
Karamelli sos dedin beni kaybettin soğuk kahveyle yapıyorlar çok güzel oluyor çok güzelSadece Türk kahvesine bir çay kaşığı şeker katarim onun dışında diğer kahvelere şeker koymam hiç. Ama süt yağlıydı sağlam kalori almışımdır bu yaptığım latteye benzer bir şeydi. Pofuduk pofuduk güzel köpük yaptı. Aslında kilo versem çikolatalı karamelli sos denemek istiyorum. Sırf bunun icin motive olmam gerek
Ben de içmiyorum zaten öyle geçen yaz Nutellali soğuk kahve yapıyordum çok güzel olurdu. Ama sonu güzel olmadi. Şimdiki eziyetimin sebebi işte anlatmama gerek yokKaramelli sos dedin beni kaybettin soğuk kahveyle yapıyorlar çok güzel oluyor çok güzel
Şekeri bırakmak da çok zor he. Ben önceden de az atardım öyle çok düşkünlüğüm yoktu. Madem öyle hiç atmayayim dedim öyle öyle bıraktım da beni yakan çayın kahvenin yanında yediklerim olduBen şeker bagimlisi olduğum için Türk kahvesine 1 küp şeker koyuyorum.
Çayı zaten şekersiz içemiyorum ama büyük bardağa az şeker stiyorum artık 1 küp şeker bile eksik olsun kârdır diyorum.
Beni bırak cipsi tatlıyı gömerim deli gibi. Ama durup tadı nasıldı hayal ediyorum hmm öyleydi böyleydi. Yememe gerek yok zaten biliyorum yedin say diyorum. Öyle vazgeçiriyorum kendimi. Her zaman bu kadar bilinçli olamıyorum tabi de. ÇabalıyorumŞekeri bırakmak da çok zor he. Ben önceden de az atardım öyle çok düşkünlüğüm yoktu. Madem öyle hiç atmayayim dedim öyle öyle bıraktım da beni yakan çayın kahvenin yanında yediklerim oldu
Çayda boş gitmiyo kiŞekeri bırakmak da çok zor he. Ben önceden de az atardım öyle çok düşkünlüğüm yoktu. Madem öyle hiç atmayayim dedim öyle öyle bıraktım da beni yakan çayın kahvenin yanında yediklerim oldu
Geçen benim kız da 10 paket cips almış gelip gidip anne yesene diyor yemedimBeni bırak cipsi tatlıyı gömerim deli gibi. Ama durup tadı nasıldı hayal ediyorum hmm öyleydi böyleydi. Yememe gerek yok zaten biliyorum yedin say diyorum. Öyle vazgeçiriyorum kendimi. Her zaman bu kadar bilinçli olamıyorum tabi de. Çabalıyorum
Valla bu da bir başarı cemosum sürekli ye ye diye cips uzatılacak ve yemeyeceksin sen şu an suyu arttircan bacım azıcık da dikkat edicenGeçen benim kız da 10 paket cips almış gelip gidip anne yesene diyor yemedim
Tadını da unuttum vallahi nasıl biseydi ki diyorum gazlı içecek de hiç içmiyorum artık ama diğerlerini daha bırakamadım
Hayır hayır unutuyoruz hemen yaza hazırlanıyorduk bak yaz geldi. Bu ay ne yaptık yaptık. Yaparız bee niye yapamayalim kiŞuraya da geldik diyet yapalım diye tüm yiyecekleri konuştuk şuan hepsini canım çekti
Sözde benim kızda diyetteValla bu da bir başarı cemosum sürekli ye ye diye cips uzatılacak ve yemeyeceksin sen şu an suyu arttircan bacım azıcık da dikkat edicen
Oda bir şey bana mısırı koklat hepsini bitirirdim Tazmanya canavarı gibi. Şimdi biraz yiyip burnumu kırıyorum ki kokusu gelmesin diye iyiyim yani şaka Maka cidden yeme düzenimi değiştirdim. Sende değiştirdin aslında. Bir şeyler girdi araya sadeceSözde benim kızda diyette
Yemediği bişey kalmadı sadece dışarıdan ekmek arası 2 tane yiyordu 1 e düşürdü
Mısır cips diyosun dimi taze mısır da çıkmış da bugün komşum getirdi tabii diyeti unuttum yedim şimdi aklıma geldiOda bir şey bana mısırı koklat hepsini bitirirdim Tazmanya canavarı gibi. Şimdi biraz yiyip burnumu kırıyorum ki kokusu gelmesin diye iyiyim yani şaka Maka cidden yeme düzenimi değiştirdim. Sende değiştirdin aslında. Bir şeyler girdi araya sadece
Cikocum özellikle beyaz ekmeği bıraktım bu baya fark etti artık kepek yada tam buğday alıyorum hep.Oda bir şey bana mısırı koklat hepsini bitirirdim Tazmanya canavarı gibi. Şimdi biraz yiyip burnumu kırıyorum ki kokusu gelmesin diye iyiyim yani şaka Maka cidden yeme düzenimi değiştirdim. Sende değiştirdin aslında. Bir şeyler girdi araya sadece