Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bugün yedim ondan. Adını söylemek istemiyorum kokusu geliyor 😂 Ama akşamı hafif geçirdim ayy dağlara taşlara
Evde kıymetli çikolatam vardı ama yemedim. Gittim fındıklı meyveli bar yedim 🥺 yeni kahve makinemi deniyorum bu aralar sütlü köpüklü bir kahveyle kendimi simartayim napim. Akşamı da hafif geçirmedim 🤦🏻‍♀️ dün çok hafif sayılırdi bugün abarttim 🥺

Kahve iyidir ya. Sütlü yapınca şeker koyuyor musun?
Sadece Türk kahvesine bir çay kaşığı şeker katarim onun dışında diğer kahvelere şeker koymam hiç. Ama süt yağlıydı sağlam kalori almışımdır 🥺 bu yaptığım latteye benzer bir şeydi. Pofuduk pofuduk güzel köpük yaptı. Aslında kilo versem çikolatalı karamelli sos denemek istiyorum. Sırf bunun icin motive olmam gerek 🥺

Sadece Türk kahvesine bir çay kaşığı şeker katarim onun dışında diğer kahvelere şeker koymam hiç. Ama süt yağlıydı sağlam kalori almışımdır 🥺 bu yaptığım latteye benzer bir şeydi. Pofuduk pofuduk güzel köpük yaptı. Aslında kilo versem çikolatalı karamelli sos denemek istiyorum. Sırf bunun icin motive olmam gerek 🥺
Karamelli sos dedin beni kaybettin 🥺 soğuk kahveyle yapıyorlar çok güzel oluyor çok güzel

Ben şeker bagimlisi olduğum için Türk kahvesine 1 küp şeker koyuyorum.
Çayı zaten şekersiz içemiyorum ama büyük bardağa az şeker stiyorum artık 1 küp şeker bile eksik olsun kârdır diyorum.
Şekeri bırakmak da çok zor he. Ben önceden de az atardım öyle çok düşkünlüğüm yoktu. Madem öyle hiç atmayayim dedim öyle öyle bıraktım da beni yakan çayın kahvenin yanında yediklerim oldu😅

Şekeri bırakmak da çok zor he. Ben önceden de az atardım öyle çok düşkünlüğüm yoktu. Madem öyle hiç atmayayim dedim öyle öyle bıraktım da beni yakan çayın kahvenin yanında yediklerim oldu😅
Beni bırak cipsi tatlıyı gömerim deli gibi. Ama durup tadı nasıldı hayal ediyorum hmm öyleydi böyleydi. Yememe gerek yok zaten biliyorum yedin say diyorum. Öyle vazgeçiriyorum kendimi. Her zaman bu kadar bilinçli olamıyorum tabi de. Çabalıyorum

Çayda boş gitmiyo ki 🥺
Kuru pasta aldık dün çayla 1-2 derken kendini koyverdim 🙈
Aldıklarım bitsin yazık olmasın diye şey ediyorum bende 😂

Beni bırak cipsi tatlıyı gömerim deli gibi. Ama durup tadı nasıldı hayal ediyorum hmm öyleydi böyleydi. Yememe gerek yok zaten biliyorum yedin say diyorum. Öyle vazgeçiriyorum kendimi. Her zaman bu kadar bilinçli olamıyorum tabi de. Çabalıyorum
Geçen benim kız da 10 paket cips almış gelip gidip anne yesene diyor yemedim 💪
Tadını da unuttum vallahi nasıl biseydi ki diyorum gazlı içecek de hiç içmiyorum artık ama diğerlerini daha bırakamadım 🥺

Geçen benim kız da 10 paket cips almış gelip gidip anne yesene diyor yemedim 💪
Tadını da unuttum vallahi nasıl biseydi ki diyorum gazlı içecek de hiç içmiyorum artık ama diğerlerini daha bırakamadım 🥺
Valla bu da bir başarı cemosum sürekli ye ye diye cips uzatılacak ve yemeyeceksin 👏 sen şu an suyu arttircan bacım azıcık da dikkat edicen

Valla bu da bir başarı cemosum sürekli ye ye diye cips uzatılacak ve yemeyeceksin 👏 sen şu an suyu arttircan bacım azıcık da dikkat edicen
Sözde benim kızda diyette 😂
Yemediği bişey kalmadı sadece dışarıdan ekmek arası 2 tane yiyordu 1 e düşürdü 🤣

Sözde benim kızda diyette 😂
Yemediği bişey kalmadı sadece dışarıdan ekmek arası 2 tane yiyordu 1 e düşürdü 🤣
Oda bir şey 😂 bana mısırı koklat hepsini bitirirdim Tazmanya canavarı gibi. Şimdi biraz yiyip burnumu kırıyorum ki kokusu gelmesin diye iyiyim yani 🤪😂 şaka Maka cidden yeme düzenimi değiştirdim. Sende değiştirdin aslında. Bir şeyler girdi araya sadece

Oda bir şey 😂 bana mısırı koklat hepsini bitirirdim Tazmanya canavarı gibi. Şimdi biraz yiyip burnumu kırıyorum ki kokusu gelmesin diye iyiyim yani 🤪😂 şaka Maka cidden yeme düzenimi değiştirdim. Sende değiştirdin aslında. Bir şeyler girdi araya sadece
Mısır cips diyosun dimi taze mısır da çıkmış da bugün komşum getirdi tabii diyeti unuttum yedim şimdi aklıma geldi 🙈

Cikocum özellikle beyaz ekmeği bıraktım bu baya fark etti artık kepek yada tam buğday alıyorum hep.
Eşim kendine beyaz ekmek alıyor yeme düzenimin en gözle görünürü bu oldu 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X