- 30 Ocak 2017
- 12.787
- 194.410
Maşallah cemosum hiçbirini atlamamis yinee seni yaramazzMısır cips diyosun dimi taze mısır da çıkmış da bugün komşum getirdi tabii diyeti unuttum yedim şimdi aklıma geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah cemosum hiçbirini atlamamis yinee seni yaramazzMısır cips diyosun dimi taze mısır da çıkmış da bugün komşum getirdi tabii diyeti unuttum yedim şimdi aklıma geldi
Ne güzel işte ben yatayım kız. Az da tavanları seyredeyim uykum gelmeyecek yoksa. Yanaktan şap diye öptümCikocum özellikle beyaz ekmeği bıraktım bu baya fark etti artık kepek yada tam buğday alıyorum hep.
Eşim kendine beyaz ekmek alıyor yeme düzenimin en gözle görünürü bu oldu
TamamdırBir bütün kabuk tarçın kullanma çeyrek kullan bari hafiflesin tadı.
Ben tam attım bildiğin tarçın oldu icemedim
Aynısını diyecektim hepsini canım çektiŞuraya da geldik diyet yapalım diye tüm yiyecekleri konuştuk şuan hepsini canım çekti
Umarım istediğimiz sonuçları alabiliriz. Listeye girmek çok isterim.Hoş geldin listeye girmek ister misin? Boy kilo ve hedef kilonu yazıyorsun düştükçe yazıyorum yanına. 1 ay da 10 kilo vermek çok sağlıklı değil tabi. Ödem modem hepsi çıksa en fazla -5 en sağlıklısı. Ben geçen ay -2 kilo verdim. Hızlı verilen hızlı alınıyor tecrübeyle sabit. Bu ay biraz daha sıkıp -4 e cekmeyi düşünüyorum. -5 olursa güzel olur sürpriz olur
Ben markete gittiğimde özellikle abur cubur reyonuna girmemek için çok zor tutuyorum kendimi hmm diyorum pahalanmış zaten yiyince sivilce çıkıyo çirkin oluyosun yeme onları zararlı yada şöyle diyorum kendime bırakta kocan seni kum saati gibi görsün gözü gönlü şenlensin başka türlü ben bu kiloları verememBeni bırak cipsi tatlıyı gömerim deli gibi. Ama durup tadı nasıldı hayal ediyorum hmm öyleydi böyleydi. Yememe gerek yok zaten biliyorum yedin say diyorum. Öyle vazgeçiriyorum kendimi. Her zaman bu kadar bilinçli olamıyorum tabi de. Çabalıyorum
Öyle stres yapma canım saglıklı beslenirsin spor yaparsın 7 li rakamlardan kurtulursun gayet iyi durur.Yaşım 26 evliyim ve 1,5 yaşında bebeğim var :) evet 10 kilo çok fazla bencede zaten 2 günde hiç kilo veremedim çokta dikkat ettim ama spor olarak karın egzersizleri ve yürüyüş yapmayı planladım. 73.8 kiloyum 70 in altına düşmekte beni mutlu edecek inşallah
Hamilelikten snra kilo aldım ve veremedim normalde m bedenden şuan 40-42 giyiyorum ve bu beni çok mutsuz ediyor inşallah eski fit vücuduma kavuşabilirim Su içmeye özen gösteriyorum 2.1 su içiyorum günlük 1 yeşilçay ve kahve içine bazen tarçın atıyorum tadı güzel oluyor. Sizede tavsiye ederim . Gecenlerde youtube shortslarda karşılaştım kahvenin içine hindistan cevizi yağı karıştırıyordu diyetisyen bu yağ yakımını destekliyormuş bakalım 1 hafta sonunda belli olur heralde
Ekledim listeye sağlık için düşünürsek işimiz çok daha kolay olur. Zayıflama odakliyiz elbette hepimiz ama sağlıklı yaşama odaklı olursak kilomuzu korumamız gerektiğinde daha rahat oluruz. Bir de eşinizin gözünü boş verin önemli olan sizin kendinizi nasıl görmek istediginizBen markete gittiğimde özellikle abur cubur reyonuna girmemek için çok zor tutuyorum kendimi hmm diyorum pahalanmış zaten yiyince sivilce çıkıyo çirkin oluyosun yeme onları zararlı yada şöyle diyorum kendime bırakta kocan seni kum saati gibi görsün gözü gönlü şenlensin başka türlü ben bu kiloları veremem
Geçmiş olsun canımBen bugün elendim 1 saat önce akşam yemeğini ancak yedim. Kızın ateşi var biraz bide kustu onla uğraşırken bugün elden gitti yanii
Sizde de mi bol yemeli ya? Merve Bilge Atalay var instagramda diyetisyen, birkaç gün önce glutensiz ve şekersiz 21 gün programı başlattı ona katıldım. Belki motivem geri gelir diye. Tam uymuyorum aslında ama %95 uyuyorum diyelim. Kilo verebildiniz geçtiğimiz hafta?Bizde aynı işte toparlamaya çalışıyoruz düne kadar bol yemeli geciyodu günler Bende sen gibi toparlıyorum sanırım
Kim vefat etti bilmiyorum canım ama başın sağolsun şimdi farkettim. Özel günlerde diyetn çokta önemi kalmamalı bence. Önemli olan ilk fırsatta toparlamak. Kızma kendine yani. Geçen 40 yılda bir apartmanca çardakta gün yaptık.Zerre kadar dikkat etmedim o zaman yediklerime. O kadarda keyifle yedim ki.. Seninki çok daha özel bir durummuş. Ay ne uzattım yaa yazasım varmış. Şu an duramıyorumDün gece hamburger söylediler eve mecbur yedim
Cenaze de hep pide yenildi 3 gün yedim.
Mevlid okutuldu pilav et bir tek baklava yedim.
Bugün yorgunluktan sızdım kaldım eşim gelirken dürüm almış 22:00 de onu da yedim.
Regl oldum diye tatlı da yedim bir kez açıldı duramadim ama kendime çok kızdım.
Yarın sabah normalime donucem inşallah
Çok geçmiş olsun kuzuyaBen bugün elendim 1 saat önce akşam yemeğini ancak yedim. Kızın ateşi var biraz bide kustu onla uğraşırken bugün elden gitti yanii
Geçenlerde bi su bahsi geçmişti kaçırmıştım ben. O su mu? Tarifi var mı canım?Ya kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim benimle aynı diyestisyene giden arkadaşlarım bir hafta 3-4 kilo vermişler.
Listelerimiz neredeyse aynı domates yok ve metabolizma hızlandıran suyu günde 2.5 litre icmisler en az.
Ben Su icemedim o yüzden kilo kaybı olmadı diye düşünüyorum.
Su içmeye çalışacam artık en az 2.5 litre.
Geçenlerde bi su bahsi geçmişti kaçırmıştım ben. O su mu? Tarifi var mı canım?
Çoookkk sağolasın
Geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canlarımÇok geçmiş olsun kuzuya
Öncelikle allah bağışlasın sağlıklı iseniz sıkıntı yok aslında mesele aynaya baktığımızda kendimizi mutlu görebilmemiz mesela bir arkadaşım var ( 95 kilo) kilolarıyla çok mutlu spora başladı ama mutsuzum ben dedi ve bıraktı ben de kilo aldıkça mutlu olmadım aksine üzüldüm çünkü kendime aşıktım ben aynaya baktığımda ne güzelim be maşaalllah diyodum çocuktan sonra hem yorgunluk hem evin düzeni derken kendimi unutmuşum aynalara bakmaz olmuşum neyseki artık kendimi düşünme vakti geldi ve geçiyo diye düşünüyorum inşallah olacak inanıyorumÖyle stres yapma canım saglıklı beslenirsin spor yaparsın 7 li rakamlardan kurtulursun gayet iyi durur.
Bi yerden başlamak lazım.
Bizim de dügün var Agustosta ama inşallah bu sefer saglıklı beslenmek istiyorum. Ben ikiz dogum umu yatarak geçirdim 40 kilo aldım.
Teşekkür ederim Elbette öncelikle benim duygularım önemli ama eşimin bana bakarken gözlerinin parıldamasını es geçemem o beni daha çok mutlu ediyor ❤Ekledim listeye sağlık için düşünürsek işimiz çok daha kolay olur. Zayıflama odakliyiz elbette hepimiz ama sağlıklı yaşama odaklı olursak kilomuzu korumamız gerektiğinde daha rahat oluruz. Bir de eşinizin gözünü boş verin önemli olan sizin kendinizi nasıl görmek istediginiz
Cok geçmiş olsun sağlık olsun da hepsi olurBen bugün elendim 1 saat önce akşam yemeğini ancak yedim. Kızın ateşi var biraz bide kustu onla uğraşırken bugün elden gitti yanii