- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Evet bi ara iyi gaza gelmiştik yazımda iyidi ben pes ederim derken buradayım halaBen malum hâlâ devam
Ama 2-3 gündür kimse yok ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bi ara iyi gaza gelmiştik yazımda iyidi ben pes ederim derken buradayım halaBen malum hâlâ devam
Yooo bak ben şimdi 20 gr badem ve bir bardak ayran içiyorum kocamı gelene kadar olmim diye pirincinde haslaniyor aslinda kıvırcık ve yesil sogani bi ayıklaya bilsem ton salata yapıcam da az dinlenim dedimKızlar nerdesiniz hiç kimseden ses yok herkes pesss mi etti yola başlamadan ses verin sayımızı bilelim azmimiz düşmesin kimse bizi pes ettiremesin yaaaa
Ben hep burdayım hepinize yeterim bebeklerimBen malum hâlâ devam
Seni saymadım zaten sen burdasın diyeBurdayız burdayııız akşam kekikli tavuk, spagetti ve ayran varmış menüde. Birazdan yaparım onu.
Uygulamadan bi de aralıklı orucu inceledim. Bi gün 1500 kalori bi gün 500 kalori olarak düzenlenmiş. Böyle mi oluyor bu saçma geldi azcıık
Seni saymadım zaten sen burdasın diye
Ya benim diyetisyen aralıklı oruç için çok uygundu dedi ama üzerine düşmedik kalori hakkında bilgim yok ama bence öyle değildir.
sabah kahvaltisi 2 dilim tb ekmekChocolita
Berrfeelinda
sweetgirlcandy
Oksijensizsu
Tenceresiz kaldim anne
Artemissisipi
H Himal_
aypare ackerman
Wilma11
H M
Incredible incredible
TheDandelion
Valentinus_Ceren
E Eylul9921
Kizlarrrr nerelerdesiniz
Pes ettim demeyin yaaaa şurada bibi ben iron ve orange kaldık
Ne yediniz ne yaptınız hiç haber yok
aralikli orucda kalori hesabinim oldugunu bilmiyordum
Galiba 2 günde bir vücudu şaşırtıyoruz burada.
oglen bir kase yogurt 1 tane salatalik icimde cacik oldu
Seniii yirimmmm bırakmadın dimi kız diyetisabah kahvaltisi 2 dilim tb ekmek
2 tane patlatmali yumurta karabiberli
domates ,biberli lor
sekersiz cay
oglen bir kase yogurt 1 tane salatalik icimde cacik oldu
aksama biber dolmasi yaptim ama sadece 1 tane yemeyi dusunuyorum
4-5 seçenek var, biri dengeli beslenme sanırım en çok yaptığımız bu, biri akdeniz diyeti şu an denediğim, protein ağırlıklı var ben asla yapamam herhalde, aralıklı oruç var, keto var. Hepsinde de kalori yazıyor ama ben de bilmiyordum kalorili ilerlediklerini, belki sistem öyle diye yazmışlardır. Akdenizden sonra ketoyu denerim belkiaralikli orucda kalori hesabinim oldugunu bilmiyordum
yok yok birakmadim ama şu odem icin bosey yapamadim cemoosSeniii yirimmmm bırakmadın dimi kız diyeti
Ben surahiye limon, maydanoz,tarçın atıp suyu beklettim geceden.yok yok birakmadim ama şu odem icin bosey yapamadim cemoos
mesela limonlj su icsem yada yesilcay falan tuketsem arada boyle seyleri yapmiyorum nedense :/ firsat olmuyor aslinda bunlara oglen yiyip gidiyorim
kursta anca siyah cay iciyoruz
Her sabah kahvaltıdan önce bir bardak su içiyorum ama limonlu bugün başladım.Limonlu suyu her sabah içiyor musunuz? İlk denediğimde midemi bulandırmıştı ama bu sabah içtiğimde sevdim ferah ferah iyi geldi.
1 2 parca taze nane at icine icerken onu da cigne cok guzel oluyor :)Limonlu suyu her sabah içiyor musunuz? İlk denediğimde midemi bulandırmıştı ama bu sabah içtiğimde sevdim ferah ferah iyi geldi.
Bak aklıma gelmemişti de taze nane almadım bu hafta alayım bari.1 2 parca taze nane at icine icerken onu da cigne cok guzel oluyor :)