Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
en iyisi ben mutfaktaki işimi bitirip geliyim aklım burda kalıyo yemeği yakcam yoksa

biz seninle artık hiç sohbet edemiyoruz :dilcikar:

canım benim oğlan dershaneye başladı 3hafta oluyo
oraya git gel yaptım sonra okul o yüzden pek giremiyorum
haftada 1-2 gün işe gelmiyorum v.s.vs. :)
seninde gönlündeki olmuş çok sevindim. Iki kız 1erkek. En güzeli.
Rahminin dikilmesindende korkma arkdşımada yaptılar ikizlere
hamile o da.. Hiç bişi olmaz okişşş

anammm saat altı buçuğa geliyor ve evde yemek yok :))) kocam yarım saat sonra gelcem diye telefon etti şimdi ve saatten ölelikle haberim oldu :)) benim acilen yemek yapmam lazım kızlar...vınnnnn diye kaçtım bennn

Kızlar okulda giremedim hiçÜşimdi eve geldim.Çıkmam gereken bir yer var;iki satır yazıp öyle gideyim dedim......

Yazdıklarınızı da okudum ama detaylı olarak yeniden okuyacağım.İçime su serpen şeyler yazanlarınız olmuş teşekkür ederim.
Kan sonucunu aldım 1278 çıkmış.20 Eylülde olmam gerekiyordu.5 haftaya uygun çıkıyor değer.BHcgde sıkıntı yok gibi ama bilemiyorum tabi.İki gün sonra tekrarlarım.Doktor konuusnda kararsız kaldım.Kafam karma karışık;ama bugün kendimi düne göre çok daha iyi hissediyorum;hatta bir ara okulda bişey oldu.Onunla dedikodu yaptığımı fark ettim ve sustum!akannehir
Salak eczacıya folik plus with calsium C ithal olanından dedim.Derse geç kalıyordum;gerizekalı bana folic vermiş ama balık omega..dan bahsediyor içeriğinde;sanırım bu o değil :)
Daha kimseye söylemedim eşim de dahil;bu sizinle benim aramda ufak bir sır olarak kalsın şimdilik Kendimi tam anlamıyla hazır hissettiğimde toparladığımda söyleyebilrim ancak.Eşim de arayıp regl oldun mu testi yaptın mı derse oldum desseeemm bi derrrtt olmadım desem bi dert!O da sıkıntıya girecek

TOPARLICAĞINI ALIŞACAĞINI BİLİYODUM ZATEN CANIM
BAK GÖR HERŞEY ÇOOK GÜZEL OLCAK
AMA EŞİNDEN SAKLAMAMAN EN DOĞRUSU HAKKI VAR ÖĞRENMEYE
SEVİNMEYE TEPİNMEYE sempatiksalakcinni
BAŞKA KİMSEYE YAYMA ZATEN.. KALP ATIŞLARINI DUAYANA KADAR.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN :1hug:

Yavyummmmmmmmmmm
nasılsın iyimisin çıktınmı hast.den
ay çıkmam da lazım hemen cvp yazarmısın

Çook sevindim canım.Kaç zamandır yoktun seni merak ediyorduk ama sen çok güzel haberlerle geri döndün bize.Allah'ım tamamına erdirsin canım.Hazır olduğunda da tabiki eşinle de paylaşırsın o da çok mutlu olacaktır eminim...:teytey:

yaa bak gördünmüü şimdiden başladınn bebişinle içli dışlı olmayaakaydirigubbakcemile3bence değer çok süperr sağlıklı bir bebişin olucak inaşşallahhhhh... bebişini üzme heee sende üzülme artık:1hug: kocişine süprüz yap barim sende sölemeye niyetin yok yaa geldiğinde koca bir göbüşlee karşılarsınnn:CüvCüv::roflol:

smartttt cnmm bak ne buldum geçmişteeeee hatırlarsın inşallahhh
ben kesin medyumum yawww bi de inanmazlar banasempatiksalakcinnilülülülülülü
30-08-2010, 00:18
smart_girl
Bilge

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Eğitimci
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Jul 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
EMOS8935 kullanıcısından alıntı
smartcım bak ne geldi aklıma bi bakıyon kociş gitmeden hamiş kalıyomuşun kocişin geri geldiğinde kocaman göbüşle karşılıyomuşunn ne hoş olurr büyük süprüzzzz

Yok canım!Onu hayatta yapmam;tek başıma bile bazen zorlandığım oluyor;bi de hamileyken düşünemiyorum.Bu şekilde en azından sağa sola başka illere arkadaşlarıma gidiyorum;sadecwe kendi sağlığımı düşünüyorum,eğleniyorum geziyorum vakit geöçiyor.Öteki türlü çokz or olur bana;her şey yolunda gitse neyse;ya bişeyler ters giderseee...Acilen hastaneye ona buna yetişmem gerekirse!!!Zor işler bunlar;tek başına yapılamaz demiyorum ama aceleye gerek yok!Hoşşş,olmuyor zaten biz ne zaman denediysek o da ayrı mesele :)) Ha bi de bu ay oalcak çocuk İKİZLER oluyo;aasla olmaz dediğim bir burç o :)) Erken doğum bile yaptırır bana çocuğun ikizler olacağına dair o psikoloji Böylece ikizler olmasın diye....

Bu ay eylül bir itibarıyla hamiş kalacak arkidişlere acıyorum bir ay süreyleee!!
Çok zor burç çoookkk!

ayy kendimden korkmaya başladım bennnkaydirigubbakcemile3 agustos 30 gibide bu ay en az 2 kişi hamiş çıkcak dedimm fazlasıyla hamiş çıktı :1ninca:
bi ben kendi söküğümü dikemiyorum yaaa bide ben bilsem bebğimin ne zamn olcağınııkaydirigubbakcemile3

29-08-2010, 23:16
smart_girl
Bilge

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Eğitimci
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Jul 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
EMOS8935 kullanıcısından alıntı
ewet ewet bence bu ay en az 2 müjdeli haber alıcazz içime doğuyooo biri ben olurum inşallahhhhhhhhhhhh
saol cnm pilavım kocişimin çok hoşuna gitti afiyetle yedi az öncee

Zaten ayın bitmesine 2 gün kaldı Emoş
Çok zor ama inşallah diyelim tabi

ahandaa onuda buldummm kaydirigubbakcemile3delikafadulden

topukluayakkabi canım bebişlerinin cinsiyetleri neym,iş? bulamadımm yazını

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis smart cok buyuk konusmus ama yaa al sana ıkızler burcu cocuk acıyomus bak sennnnkaydirigubbakcemile3

Kızlar ben geldimm..
Annemlerdeyimm..kaç gündür giremiyorumm..bu Vın çekmiyo burda((
ama msn den haberlerinizi alıyorumm..ayşecmiden,, Karasudann...
BELLEcimm tebrik ederimm.biliyomusun tahmin ettim gb olmuştu senin hamişliğini..
çünkü her ay topkeklerindeki hassaslık bu ay olmamışş..bu bendeki tek hamişlik belirtisiydi..
bendede o ay olmamıştı...
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve kucağına almanı nasip etsin inşallahhh....

SMARTçım canım benimm..senide çok tebrik ederim.bunalımdaymışsın biraz duyduğum kadarıylaa.seni topikte en iyi anlayabilcek kişi benim sanırımm..hastanede ilk kan sonucumu alıp dönerken o sevinci yanımda paylaşacak en önemli kişinin olmayışı içimi baya burkmuştu..ve sonrasını düşündümm..
hep ayrı olacaktık..Ama sonuçta hep sende diyosun yaa.Rabbim ol dedi...bunu sana nasip edenin
var bi bildiği..en hayırlı zaman bu zaman..için burkulacakta olsa sakın buna izin verme..şükret tamammı...
sonra Allah korusun başka sorunlar çıkar ne eşini düşünürsün ne kendini...(benim gbii)
Rabbim sanada sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...

BERENcimm iyiymm.hastaneden çıktım.10gün rapor verdi..annemlerde dinleniyorum..
ayın 30 unda kontrol var..herşey ozaman belli olacak..kese büyümediyse,, yada boş gebelikse
kürtaj olucam..hastaneye yattığımda kanamam varken gerçekten bebeği kaybedeceğimize hazırlamıştım kendimi..
yada öyle sanıyodum bilmiyorum ama çabuk toparlanırdım en azındann.ama son beta değeri hepimize umut olduu..bu saatten sonra kaybetmek eli boş dönmek biraz daha sarsar beni..
Hayırlısı olsun ne diyimmm...
hastanede kanamam durmuştu..şu bikaç gündür kahve pembe gb akıntılar oluyo ufak ufakk..umudum kırıldı baya...Ne diyim Rabbim hayırlısın versinn..Sağlıklı evlatlar nasip etsinnn....

ÇİĞDEMMM canımmm Rabbim kuzucuklarını sana,size bağışlasınnn...Çok güzel yaaa...
kızlar erkekler bi arada..oh!!
bidahada çocuk derdin kalmaz artıkın..hepsi çıktı aradann:)))))
Sağlıkla inşallahhh....

KARASUyummm..Allahın izniyle sende ver müjdeyi bu ayy...
sevincimiz katlansınnn...
canım bitanem...İnşallah konmuştur göbüşüne meleğinnn...

yavyum zonox süperisi hoş geldiniz kızlarropuyorumnanaktan
mervee bellee noluyo kızlarr neden sesiniz çıkmıyooosempatiksalakcinni

Yavyumm canım hoşgeldin.Yazdıklarını okudum.Hastaneden çıkmışsın;evde dinleniceksin ve inşallah 10gün sonra güzel şeyler duyucaksın canım.Gerçekten bebişin sana çok bağlı sende ona birbiriniz için çok mücadele ettiniz ama sonu güzel olacak inşallah.Bol bol dinlen ve moralini yüksek tut canım.Dualarım seninle bebişinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…