kızlarrrr benimm kocişkomm gelmeden hazırığımı yapayımm biliyosunuzz temel atma törenimiz var bu günn cicl bici olayımm demi amaaklinialirimsmile iyi akşamlarr cümletennnŞenizŞenizŞeniz
koktum giydim geldim cnm kocişi bekliyorum yimeğemde hazırr ohhhBencede canım misler gibi kok kocişine...
İyİ ekşınlar canım..Temelini at hayırlısıyla....Hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahiym...
:Saruboceq:
ıyı aksamlar datlummmm benım hade bakalım boz gezene ekmek yok he ona gorekaydirigubbakcemile5 sonra ne kadannn ceksem bosunakaydirigubbakcemile
kızlar ben cıkıyorum cokk optum sizi iyi aksamlarrŞeniz
Selam tatlım....
Kızlar okulda giremedim hiçÜşimdi eve geldim.Çıkmam gereken bir yer var;iki satır yazıp öyle gideyim dedim......
Yazdıklarınızı da okudum ama detaylı olarak yeniden okuyacağım.İçime su serpen şeyler yazanlarınız olmuş teşekkür ederim.
Kan sonucunu aldım 1278 çıkmış.20 Eylülde olmam gerekiyordu.5 haftaya uygun çıkıyor değer.BHcgde sıkıntı yok gibi ama bilemiyorum tabi.İki gün sonra tekrarlarım.Doktor konuusnda kararsız kaldım.Kafam karma karışık;ama bugün kendimi düne göre çok daha iyi hissediyorum;hatta bir ara okulda bişey oldu.Onunla dedikodu yaptığımı fark ettim ve sustum!akannehir
Salak eczacıya folik plus with calsium C ithal olanından dedim.Derse geç kalıyordum;gerizekalı bana folic vermiş ama balık omega..dan bahsediyor içeriğinde;sanırım bu o değil :)
Daha kimseye söylemedim eşim de dahil;bu sizinle benim aramda ufak bir sır olarak kalsın şimdilikKendimi tam anlamıyla hazır hissettiğimde toparladığımda söyleyebilrim ancak.Eşim de arayıp regl oldun mu testi yaptın mı derse oldum desseeemm bi derrrtt olmadım desem bi dert!O da sıkıntıya girecek
naber gökçemmopuyorumnanaktan
saol bebişim sennasılsınnn
Canım benim...Sevincimi paylaştığın için teşekkür ederim demek isterdim elbette;ama bildiğin üzere çok tuhaf hissediyorum kendimi. fisfisfis Ama benim adıma mutlu olduğunu hissetmek inan beni de mutlu etti!Şeniz Şnu biliyorum ki yarın senin haberini de aldığımda ben de aynı şekilde sevinirim. alkisalkisalkisAllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh delikafadulden delikafadulden delikafadulden kız buna mı üzüldün Allah canını almasın senin kaydirigubbakcemile3 kuşum bak kendin diyosun hep hayırlı zamanda ver diye dua ettim Allaha diyosun, demek ki hayırlı zaman buymuş bilemezsin ki :teselli: valla kızma ama ben çooookkkk çoooooooookkkk ama çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim yaaa :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Yaşasıııııııııııııııııııınnnnn SMART HAMİLEEEEEEEEEEE :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
Canım benim kızmıyorum tabi ki kızar mıyım hiç olumunekankayizsmile tamam endişelerinde haklısın ama şimdilik :lepi: çünkü bebişinin büyüdüğünü hissettikçe içine öyle bi heyecan dolacak ki iyiki olmuş diceksin, şükürler edeceksin buna hiç şüphem yok benim zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Hehe :)) Öiğdemcim öncelikle iki erkek yerine iki kız olasına çok sevindim;hayırlıolsun;e bi oğlanı da arada bakarsınız üçünüz artıkgünaydınnnnnnnnn
smartttttttttt uçuyorum sevinçtennn..nasıl bi güzelliktir bu yaa
evet eşin fiziksel olarak yanında değil,ama o hep seninle olacakki bitanem.
böyle saçma sapan şeyler düşünüp yeğenimizi üzme bakim hem!!!
süt iç,ceviz ye bunları konuşacağına:hulya:
ayyyyy süper bişey bu yaaa kaydirigubbakcemile2
kızlar bu arada dün akşam kendi doktoruma kontrole gittim..hepsi çok sağlıklı bebeklerimin.. sonra cinsiyetlerine de bakalım hadi dedi ve söylediiii,hemde bi gece öncekinden bambaşka bi şekilde ohaoldumsmile
2 KIZ 1 ERKEK geliyorrrrr zemuszemus ...
diğer doktor neden 2 erkek dedi bilmiyorum ama ben kendi doktoruma çok güveniyorum..nasıl tepikliyolar içerde varya :)) daha hissettiremiyorlar ama başlamış bunlar diyor doktorum opuyorumnanaktan
mutluyum...ben sağlıklıyım,bebeklerim sağlıklı ve farklı cinsiyetlerde...
Ayşe'cim ya!Daha kimselere söyleyemedim hala...Nasıl söylenir ki bu...Esasında hep kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylememeden yanayımdır ama artık eşim de yok ya başıma bişey gelse beni acilen hastaneye götürmek ablama ya da kız kardeşime kalıyor.Onlar da bu şekilde öğrenirlerse bana kırılırlar mı diye düşünüyorum!CADIARZU Yani daha kafamı toparlayamadım hiçbir yönüyle.Tam anlamıyla beklenmedik bişey bu benim için.canım çok çok sevindim sağlıkla büyür inşallah....
ama nedmek istediğini de kaygılarınıda anlıyorum canım fakat hayırlısını dilemişsin hep
hayırlısı bu demekki ve gercekten zamanı bu zaman demekki....
sanırım eşin uzun süre yanında olmuyor uzakta oluyor..yani 6 ay sonra gelince tekrar
gitmeyecek mi ki....
ben hem çok sevindim hemde üzüldüm çünkü aynı kaygıları bende yaşamıştım
nasıl hisssettiğini anlıyorum...ama belki yerleşik göreve egecer gecemez mi ?
ama genede son zamanlarında yanında olucak işte en güzeli ilk zamanalr
insna daha hafif oluyo hemencik gecıyo zaman son aylar ilk aylara nispeten daha ağır
o zamanalr yanında olur inşallah eğer olmuşsa bikere yavrucugun su an sendeki en güvenli
en şefkatli yerdeyse lütfen gönlünü de rahat tut ki onunda içi rahat etsin kalbi sevgiyle atsın canım
üzme kendini fazla....bebeğin gelmişse gelmiştir iyi biliyorum ki onu incitmek istemezsin
Ahhh benim güzeller güzeli kankam... ilk okuyunca çok korktum noldu başına bişimi geldi diye ama şuan sevinçten uçuyorum.
Bak kankam beni ben kankamı ne güzel sürükledik dimi :1hug:
canımıniçi rabbim böyle bir zamanda verdiyse vardır bir bildigi belkide çok rahat bir hamilelik geöireceksin bilemezsin ki yada eşin bir şekilde geri dönecek yani bilemeyiz
ama sende biliyorsun rabbim hayırlı olmayan bir zamanda vermez bak yıllardır ugraşıyoruz nasıl bekliyoruz
aradım seni sanırım derstesin ben çok mutlu oldum bitanem umarım çok saglıklı saglıkla kucaklıyacagın bir bebişimiz olur.
sen onu kucaklayıp koynuna alınca yanlız hamişliği hiç yaşamamış gibi sileceksin aklından
çok seviyorum seni ayrıca bana gelirsin ben gelirim bak pembede gelecek yanlız değilsinnn :lepi: :lepi:
Kendi adıma teşekkür ederim.Hamiş misin bilmiyorum ama değilsen darısı başına inşallah.günaydın kızlar yeni hamişler var tebriklerrr allah sag salim kucaklarına almayıda nasip etsin
Evetttttt!akannehir Şaka gibi değilmi...Kaç ay oldu bu topik kurulalı neredeyse bir sene!E,öncesi de var;herşeyi hep birlikte yaşadık!olumunekankayizsmileNEEEEEEEEE SMART HAMİLEMİ ? GERCEKTENMİ SÜPER HABER BU.............:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Canımcım!Ben de seninle karşılaşmak istiyorum.özledim seni!olumunekankayizsmileHEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYkaydirigubbakcemile2
YAAA O SMARTI GÖRMEM LAZIMMMMMMMMMMMMMM
AYY ÇOK SEVİNDİM ÇOOOKKKKK
NE DİYİM YA ERCEM BEN ERCEM YEMİN EDERİMMMM
Okulda giremedim canımcım ya!Değer 1278 çıkmış.5.haftaya göre iyi herhalde.4+3tü dün diye düşünüyorum ama tabi doktorlar daha ii bilir.smarttttt nerdesin, hadi şu kan sonuçlarını alda gel hemencikkkkk.... çatladım :ecrin_bebek:
Evet canım yaa...Bir yandan seviniyorum aslında ama korku,stres,eşime kırgınlık(beni bu dönemde bilmeden de olsa bırakıp gitti diye)... daha baskın geliyor ve hakikaten baskınlarda... kafamçokkarıştıevet geçmişi okudummmda smartcım hamıleee bıraz buruk bı hamılelık olmul ama olsun uzulmemen gerekıor smartım allah her şeyın sabrnı verıyorrr bak goreceksın hemencecık buyuyecek bebişinnnn allahıma şukret haytaımmm
bu arada belle nın de hamılelığı kesınleşmiş allahım super bı haber dahaaa çok sevındım allahım hayırlı sağlıklı kucağına alamyı nasıp etsın ınş. :Saruboceq:
:hulya: :hulya: :hulya: Gerginim sanıırm yaaa... mafoldumben Ne olduğumju bilemedim ki ben de!fisfisfishoşgeldın ablacımmmm Şeniz
evet çok sevındık ama smartcm azcık uzgun bu konudannnn ınş. hayırlısıylaa çözulur
Benden umudu herkes kesmişti;kimse beni konuşmuyordu bile artık sırnaşık şey sırnaşık şey E,buna ben de dahil sırnaşık şey Şaka gibi;yk yok şaka!Ayyy anlamadım ki ne oluyor.SMART ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ınanamıyorum yaaaaaaaaaaaa çok sevındım canım benımhihoyyythihoyyyt Allah ım saglıklı sekılde kucagına almak nasıp etsın ınsallahçok tebrık edıyorum lütfen sıkıntı yapma ben ınanıyorum kı sen bunuda tek basına halledebılırsın çok güçlü bır kadınsın canım arkadasım benım gözlerıme ınanamadım okuyunca rabbım ne kadar büyük bak hayırlısı bu zamanmıs demekkı sımdı geldı melegın Allah ım korusun senı ve melegını çok öpüyorum tekrar tebrıkler tatlım
Off Beren yaaa!YAzdıklarında sonuna kadar haklıısn;ama insan içindeyken o kadar pozitif bakamıyor hayata!Bir başkasıyla konuşurken ben de aynen bu yazıkalrına benzer şeyler yazardım!Çok güzel noktalara temas etmişsin;hamilelik iki kişi arasında gibi.haklı olabilirsin ama doktora kalp atışını dinlemeye eşiyle gidemedikten sonra insan o kişi baba olmayı hak ediyormudur diye sormak istiyorum sana! mafoldumben Ya da bu anne adayı orada kendini ne kadar iki kişi gibi hissedip üçüncü kişinin yokluğunu hissetmemeyi başarabiliyordur onu da bilmiyorum. mafoldumben Keaz bizde daha ziyade eşim istiyordu bebeği biliyorsunuz.Bu kadar çok istediği bişeyde yalnız bıraktı beni! mafoldumbenNASIL HABER VERDİĞİNE BAKIYIM DEDİM.. VE ÇOK ŞAŞIRDIM AÇIKÇASI..
ELBETTEKİ HİÇ KİMSE YALNIZ BİR HAMİLELİK GEÇİRMEK İSTEMEZ HİÇ HEMDE.
AMA BENCE ÖNEMLİ OLAN HAMİLE KALMIŞ OLMAN BU BİR LÜTUF SMART!!!
RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRDÜ BÖYLE OLDU. YERİNDE OLMAK İSTEYEN YÜZLERCE KADIN VARDIR ŞU ANDAKİ DURUMUNDA BİLE.. EVET SENİN KISTASLARINDAN BİRİ DE BUYDU EVET EŞİM OLMADAN HAMİLELİK YAŞAMAK İSTEMİYORUM BİRDE ERKEK OLMASIN KIZ OLSUN ÖYLE BİŞİ VARDI SANIRIM..
BELKİDE İKİNCİ İSTEDİĞİN GERÇEKLEŞECEK BU SAYEDE.. HERŞEYDE VARDIR Bİ HAYIR DEYİP HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKAR CANIM.. AYRICA BENCE HAMİLELİK 3KİŞİ ARASINDA DEİL SADECE ANNE VE BEBEK ARASINDA YAŞANIYOR İNAN BANA. ZAMANLA ANLICAKSIN BUNU KIPIRDAMAYA BAŞLADIĞINDA :) EŞLER 3.ŞAHIS OLARAK KALIYO DIŞ KAPININ MANDALI GİBİ :))) NE HİSSETTİĞİNİ ANLIYO SANIYOSUN AMA İNANKİ ANLAMIYOR YAŞAMAK LAZIM BUNU YAŞAMAK:)
SENİN GENE 6AY SONRA GELECEK BAK BUDA BİŞİ.. ASKERE GİDERKEN YENİ HAMİLE KALIP ADAM DÖNDÜĞÜNDE 6 AYLIK OLAN BEBELERİ DÜŞÜNSENE.. BETERİN BETERİ VAR BE GÜZELİM. ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SAKIN İNŞALLAH DEİLDİR FALAN DEME BAK ONU KAYBEDERSEN SENDEN FAZLA HİÇÇÇÇ KİMSE ÜZÜLEMEZ HİÇÇÇÇÇ :1hug:
Canım!Şimdi tek dileğim sorunsuz sıkıntısız,kimseye muhtaç olmadan,kimseyi yormadan hastanede yatmam gerekmeden... bir hamilelik geçirmek.Alıntıyı okuyunca gördüm neden hamile kalmak istemediğini
yapma smartcım allah öyle uygun görmüş demekki senin hamileliğinide
ben 10 yıl bekledim o ikinci çizgiyi görmek için sana bişiy diyeyim mi ben doğum yaptım ama hiç ikinci çizgiyi bile görmedim desem bana inanırmısınız ben hiç hamilelik testi bile yapamadım hastanede kan testi yapıldı bana ordan öğrendim hamile olduğumu bile ve hamile olduğumu öğrendiğim gün hastaneye yatırıldım yanımda ne eşim ne annemi bıraktılar üstelik kendi başıma refakatcı bile istemediler tam 1 hafta düşük tehlikesi korkusuyla hastanede yattım üstelik kolumda serum kendi başıma yemeğimi bile başkaları aldı koydular önüme
yani demem oki herşey insan başına geliyor herşey bizler için bunda üzülecek bişiy yok diyemiyorum sana haklısın kendince eşinle beraber yaşaman elbette daha güzel olurdu ama demekki nasip böyleymiş ne olur hamile olmayayım deme allahın gücüne gider canım yapma ne olursun
nisan mayıs haziran her ay birimiz doğurcazzz...opuyorumnanaktan önce sarılalee.. ben temmuz ağustos olabilirim...sempatiksalakcinni
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:budur yaaaa