Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben geldimm..
Annemlerdeyimm..kaç gündür giremiyorumm..bu Vın çekmiyo burda:KK43:((
ama msn den haberlerinizi alıyorumm..ayşecmiden,, Karasudann...
BELLEcimm tebrik ederimm.biliyomusun tahmin ettim gb olmuştu senin hamişliğini..
çünkü her ay topkeklerindeki hassaslık bu ay olmamışş..bu bendeki tek hamişlik belirtisiydi..
bendede o ay olmamıştı...
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve kucağına almanı nasip etsin inşallahhh....

SMARTçım canım benimm..senide çok tebrik ederim.bunalımdaymışsın biraz duyduğum kadarıylaa.seni topikte en iyi anlayabilcek kişi benim sanırımm..hastanede ilk kan sonucumu alıp dönerken o sevinci yanımda paylaşacak en önemli kişinin olmayışı içimi baya burkmuştu..ve sonrasını düşündümm..
hep ayrı olacaktık..Ama sonuçta hep sende diyosun yaa.Rabbim ol dedi...bunu sana nasip edenin
var bi bildiği..en hayırlı zaman bu zaman..için burkulacakta olsa sakın buna izin verme..şükret tamammı...
sonra Allah korusun başka sorunlar çıkar ne eşini düşünürsün ne kendini...(benim gbii)
Rabbim sanada sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...

BERENcimm iyiymm.hastaneden çıktım.10gün rapor verdi..annemlerde dinleniyorum..
ayın 30 unda kontrol var..herşey ozaman belli olacak..kese büyümediyse,, yada boş gebelikse
kürtaj olucam..hastaneye yattığımda kanamam varken gerçekten bebeği kaybedeceğimize hazırlamıştım kendimi..
yada öyle sanıyodum bilmiyorum ama çabuk toparlanırdım en azındann.ama son beta değeri hepimize umut olduu..bu saatten sonra kaybetmek eli boş dönmek biraz daha sarsar beni..
Hayırlısı olsun ne diyimmm...
hastanede kanamam durmuştu..şu bikaç gündür kahve pembe gb akıntılar oluyo ufak ufakk..umudum kırıldı baya...Ne diyim Rabbim hayırlısın versinn..Sağlıklı evlatlar nasip etsinnn....

ÇİĞDEMMM canımmm Rabbim kuzucuklarını sana,size bağışlasınnn...Çok güzel yaaa...
kızlar erkekler bi arada..oh!!
bidahada çocuk derdin kalmaz artıkın..hepsi çıktı aradann:)))))
Sağlıkla inşallahhh....

KARASUyummm..Allahın izniyle sende ver müjdeyi bu ayy...
sevincimiz katlansınnn...
canım bitanem...İnşallah konmuştur göbüşüne meleğinnn...

amınn bıtanem sagolasın canım benımmm senın ve bebısın ıcınde hersey cok guzel olacak ınsallahhh ınanıyoruz dualarımıza sıgınıyoruz senın ıcınolumunekankayizsmile

yavyum zonox süperisi hoş geldiniz kızlarropuyorumnanaktan
mervee bellee noluyo kızlarr neden sesiniz çıkmıyooosempatiksalakcinni

Canım burdayım ben okuyorum yazılanları..Tansiyonum çıktı sanırım kalbim çok hızlı atıyor limon suyu yaptım içtim şimdi uzandım;kocişte yok maçta...boshayallersmile

[

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis smart cok buyuk konusmus ama yaa al sana ıkızler burcu cocuk acıyomus bak sennnnkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

topukluayakkabi canım bebişlerinin cinsiyetleri neym,iş? bulamadımm yazını
2 kız 1 erkek olcak allahın izniyle cnmzemuszemus

Emoşumm valla ne diyim maşallah sana ve de 6.hissine hep böyle ol kuzum :)

hehehe ayy altıncı hissim kuvvetlidirde bu kadar olduğunu bende bilmiyodumm gerçi smarta biraz şoma ağızlılık yaptım ama olsunn oo alışcak bebişine eminimn olumunekankayizsmile
eee bebiş isteyenlere artık itinayla şoma ağızlılık yapabilirim varmı isteyennnnnkaydirigubbakcemile3

Canım burdayım ben okuyorum yazılanları..Tansiyonum çıktı sanırım kalbim çok hızlı atıyor limon suyu yaptım içtim şimdi uzandım;kocişte yok maçta...boshayallersmile

ayy cnm kıyamam sana yaa tansiyonunu hoplattımı şimdiden senin sıpaakaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun tatlımm ayaklarını havayada dik güzelce dinlen bebiş sabahtan akşama kadar geziyo azcık uyusunnolumunekankayizsmile

ayy cnm kıyamam sana yaa tansiyonunu hoplattımı şimdiden senin sıpaakaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun tatlımm ayaklarını havayada dik güzelce dinlen bebiş sabahtan akşama kadar geziyo azcık uyusunnolumunekankayizsmile

sağol bitanemm...he ya hoplattı teyzesi doğsunda bir biz onu hoplatıcaz inşallahkaydirigubbakcemile3

[

kaydirigubbakcemile3

2 kız 1 erkek olcak allahın izniyle cnmzemuszemus

canım 2 erkek dıye bılıyorum ben 1 nın bellı degıldı :ecrin_bebek:

yok kız kendi doktoruna gitmiş özel doktoruna o doktor 2 kız1 erkek görmüş yani ilk doktor yanılmış olabilir ama topuklunun gönlünden geçende 2 kız 1 erkekmiş ne güzel dimiii:dance:

ayy demett hoşgeldinn şekercimmmopuyorumnanaktan

inşallah kuzum..bir de senin bebişte gelsinde birlikte hoplatalım öylesi daha güzel.
sıkı çalış kız bu ay...kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniçalışıyomm kıss meraklanma bak gör gelicek benimde bebişim bu ay anneciğinee:CüvCüv::teytey:

Kızlar okulda giremedim hiçÜşimdi eve geldim.Çıkmam gereken bir yer var;iki satır yazıp öyle gideyim dedim......

Yazdıklarınızı da okudum ama detaylı olarak yeniden okuyacağım.İçime su serpen şeyler yazanlarınız olmuş teşekkür ederim.
Kan sonucunu aldım 1278 çıkmış.20 Eylülde olmam gerekiyordu.5 haftaya uygun çıkıyor değer.BHcgde sıkıntı yok gibi ama bilemiyorum tabi.İki gün sonra tekrarlarım.Doktor konuusnda kararsız kaldım.Kafam karma karışık;ama bugün kendimi düne göre çok daha iyi hissediyorum;hatta bir ara okulda bişey oldu.Onunla dedikodu yaptığımı fark ettim ve sustum!akannehir
Salak eczacıya folik plus with calsium C ithal olanından dedim.Derse geç kalıyordum;gerizekalı bana folic vermiş ama balık omega..dan bahsediyor içeriğinde;sanırım bu o değil :)
Daha kimseye söylemedim eşim de dahil;bu sizinle benim aramda ufak bir sır olarak kalsın şimdilik :KK66: Kendimi tam anlamıyla hazır hissettiğimde toparladığımda söyleyebilrim ancak.Eşim de arayıp regl oldun mu testi yaptın mı derse oldum desseeemm bi derrrtt olmadım desem bi dert!O da sıkıntıya girecek :KK43:

smartcım tebrikler. allah kucagına almayı nasip etsin. :lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

anammm saat altı buçuğa geliyor ve evde yemek yok :))) kocam yarım saat sonra gelcem diye telefon etti şimdi ve saatten ölelikle haberim oldu :)) benim acilen yemek yapmam lazım kızlar...vınnnnn diye kaçtım bennn:eek:

çiçeğim bebeişlerinin cinsiyetini ögrenmissin. .. ayy cok güzel duygudur . allahım eline almayı nasip etsin bitanem. çok öpüyorum seni....

kızlarrrr benimm kocişkomm gelmeden hazırığımı yapayımm biliyosunuzz temel atma törenimiz var bu günn cicl bici olayımm demi amaaklinialirimsmile iyi akşamlarr cümletennnŞenizŞenizŞeniz

kızlarrrr benimm kocişkomm gelmeden hazırığımı yapayımm biliyosunuzz temel atma törenimiz var bu günn cicl bici olayımm demi amaaklinialirimsmile iyi akşamlarr cümletennnŞenizŞenizŞeniz

Bencede canım misler gibi kok kocişine...
İyİ ekşınlar canım..Temelini at hayırlısıyla....Hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahiym...

:Saruboceq:

X