- 12 Nisan 2010
- 1.382
- 21
Kızlar ben geldimm..
Annemlerdeyimm..kaç gündür giremiyorumm..bu Vın çekmiyo burda((
ama msn den haberlerinizi alıyorumm..ayşecmiden,, Karasudann...
BELLEcimm tebrik ederimm.biliyomusun tahmin ettim gb olmuştu senin hamişliğini..
çünkü her ay topkeklerindeki hassaslık bu ay olmamışş..bu bendeki tek hamişlik belirtisiydi..
bendede o ay olmamıştı...
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve kucağına almanı nasip etsin inşallahhh....
SMARTçım canım benimm..senide çok tebrik ederim.bunalımdaymışsın biraz duyduğum kadarıylaa.seni topikte en iyi anlayabilcek kişi benim sanırımm..hastanede ilk kan sonucumu alıp dönerken o sevinci yanımda paylaşacak en önemli kişinin olmayışı içimi baya burkmuştu..ve sonrasını düşündümm..
hep ayrı olacaktık..Ama sonuçta hep sende diyosun yaa.Rabbim ol dedi...bunu sana nasip edenin
var bi bildiği..en hayırlı zaman bu zaman..için burkulacakta olsa sakın buna izin verme..şükret tamammı...
sonra Allah korusun başka sorunlar çıkar ne eşini düşünürsün ne kendini...(benim gbii)
Rabbim sanada sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...
BERENcimm iyiymm.hastaneden çıktım.10gün rapor verdi..annemlerde dinleniyorum..
ayın 30 unda kontrol var..herşey ozaman belli olacak..kese büyümediyse,, yada boş gebelikse
kürtaj olucam..hastaneye yattığımda kanamam varken gerçekten bebeği kaybedeceğimize hazırlamıştım kendimi..
yada öyle sanıyodum bilmiyorum ama çabuk toparlanırdım en azındann.ama son beta değeri hepimize umut olduu..bu saatten sonra kaybetmek eli boş dönmek biraz daha sarsar beni..
Hayırlısı olsun ne diyimmm...
hastanede kanamam durmuştu..şu bikaç gündür kahve pembe gb akıntılar oluyo ufak ufakk..umudum kırıldı baya...Ne diyim Rabbim hayırlısın versinn..Sağlıklı evlatlar nasip etsinnn....
ÇİĞDEMMM canımmm Rabbim kuzucuklarını sana,size bağışlasınnn...Çok güzel yaaa...
kızlar erkekler bi arada..oh!!
bidahada çocuk derdin kalmaz artıkın..hepsi çıktı aradann:)))))
Sağlıkla inşallahhh....
KARASUyummm..Allahın izniyle sende ver müjdeyi bu ayy...
sevincimiz katlansınnn...
canım bitanem...İnşallah konmuştur göbüşüne meleğinnn...
amınn bıtanem sagolasın canım benımmm senın ve bebısın ıcınde hersey cok guzel olacak ınsallahhh ınanıyoruz dualarımıza sıgınıyoruz senın ıcınolumunekankayizsmile