Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amınn bıtanem sagolasın canım benımmm senın ve bebısın ıcınde hersey cok guzel olacak ınsallahhh ınanıyoruz dualarımıza sıgınıyoruz senın ıcınolumunekankayizsmile

yavyum zonox süperisi hoş geldiniz kızlarropuyorumnanaktan
mervee bellee noluyo kızlarr neden sesiniz çıkmıyooosempatiksalakcinni

Canım burdayım ben okuyorum yazılanları..Tansiyonum çıktı sanırım kalbim çok hızlı atıyor limon suyu yaptım içtim şimdi uzandım;kocişte yok maçta...boshayallersmile

[

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis smart cok buyuk konusmus ama yaa al sana ıkızler burcu cocuk acıyomus bak sennnnkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

topukluayakkabi canım bebişlerinin cinsiyetleri neym,iş? bulamadımm yazını
2 kız 1 erkek olcak allahın izniyle cnmzemuszemus

Emoşumm valla ne diyim maşallah sana ve de 6.hissine hep böyle ol kuzum :)

hehehe ayy altıncı hissim kuvvetlidirde bu kadar olduğunu bende bilmiyodumm gerçi smarta biraz şoma ağızlılık yaptım ama olsunn oo alışcak bebişine eminimn olumunekankayizsmile
eee bebiş isteyenlere artık itinayla şoma ağızlılık yapabilirim varmı isteyennnnnkaydirigubbakcemile3

Canım burdayım ben okuyorum yazılanları..Tansiyonum çıktı sanırım kalbim çok hızlı atıyor limon suyu yaptım içtim şimdi uzandım;kocişte yok maçta...boshayallersmile

ayy cnm kıyamam sana yaa tansiyonunu hoplattımı şimdiden senin sıpaakaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun tatlımm ayaklarını havayada dik güzelce dinlen bebiş sabahtan akşama kadar geziyo azcık uyusunnolumunekankayizsmile

sağol bitanemm...he ya hoplattı teyzesi doğsunda bir biz onu hoplatıcaz inşallahkaydirigubbakcemile3

sağol bitanemm...he ya hoplattı teyzesi doğsunda bir biz onu hoplatıcaz inşallahkaydirigubbakcemile3

ayy hopur hopur hoplatırızz dizimizde onuu inşallahhh agucuk gugucukk diyyyekaydirigubbakcemile3

ayy demett hoşgeldinn şekercimmmopuyorumnanaktan

inşallah kuzum..bir de senin bebişte gelsinde birlikte hoplatalım öylesi daha güzel.
sıkı çalış kız bu ay...kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniçalışıyomm kıss meraklanma bak gör gelicek benimde bebişim bu ay anneciğinee:CüvCüv::teytey:

smartcım tebrikler. allah kucagına almayı nasip etsin. :lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

anammm saat altı buçuğa geliyor ve evde yemek yok :))) kocam yarım saat sonra gelcem diye telefon etti şimdi ve saatten ölelikle haberim oldu :)) benim acilen yemek yapmam lazım kızlar...vınnnnn diye kaçtım bennn

çiçeğim bebeişlerinin cinsiyetini ögrenmissin. .. ayy cok güzel duygudur . allahım eline almayı nasip etsin bitanem. çok öpüyorum seni....

kızlarrrr benimm kocişkomm gelmeden hazırığımı yapayımm biliyosunuzz temel atma törenimiz var bu günn cicl bici olayımm demi amaaklinialirimsmile iyi akşamlarr cümletennnŞenizŞenizŞeniz

kızlarrrr benimm kocişkomm gelmeden hazırığımı yapayımm biliyosunuzz temel atma törenimiz var bu günn cicl bici olayımm demi amaaklinialirimsmile iyi akşamlarr cümletennnŞenizŞenizŞeniz

Bencede canım misler gibi kok kocişine...
İyİ ekşınlar canım..Temelini at hayırlısıyla....Hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahiym...

:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…