merhaba arkadaslar.....benim adetime 7-10 gun kala goguslerim agriyor bu yumurtladigim anlaminami geliyor??
ben yeni evliyim canim fakat kafami karistiran birsey var oda cok tuylu olmam bu yuzden polikistmiyimdir diye korkuyorum ve bu yuzden yumurtlama belirtilerini arastiriyorum....
bu ay ilk calismamiz olucak..31 gunde bir adet oluyorum ve en son 1 aralikta adet oldum
Canim hayirlisiyla gelsin meleklerimiz, bende 16 aralik i bekliyorum :) heycanliyim..
Gecen ay goguslerim benimde erkenden agrimaya baslamisti umutlanmistim cok
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
Beklenen Regl Tarihleri:
burcuburcu..................16 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
Topiğimiz çok yeni;henüz yok ama olacak :)
aminn insallah :Saruboceq:Seni de listemize ekledim burcuburcu;inşallah bu son
bekleyişin olur ama olmazsa da burda hepbirlikte konuşup tartışalım,sevinçlerimizi kederlerimizi paylaşalım opuyorumnanaktan
insallah cnm bal damliyo agzindan cokacimcoook
aminn insallah :Saruboceq:
liste icin tesekkurleropuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar!
Sitemizde neden bu kadar çok yeni topik açılıyor diye düşünürken insanların sorularının yanıtsız kalması üzerine sırf cevap bulmak adına böyle bir şeye başvurduklarını fark ettim.
Biliyorum çoğu insan ya kaygılarını paylaşmak ya da kafasını rahatlatmak için burda bulunuyor.E haliyle kendi kaygıları varken başka bir insanın problemlerini çözmek,onun sorunlarına cevap aramak zor geliyor, haliyle sorular cevapsız kalıyorve her gün bir sürü yeni topik açılıyor.
Bunun yanı sıra hakikaten bildiklerini paylaşmak ve bizlere yardımcı olmak isteyen kişilerde var bu arenada.İstiyorum ki bu topik;onlarla dolsun,istiyorum ki kimin kafasında hangi soru işareti,hangi kaygı varsa 'BİRLİKTE SORALIM;BİRLİKTE CEVAPLAYALIM' topiğinde yanıt bulabileceğinin rahatlıyla yazsın bizlere ve sıcak bir ortam oluşsun...
Bu düşüncemde bana katılan arkadaşlar varsa lütfen burda bir paylaşım alanı oluşturalım.Sadece 3-5 günlüğüne değil ; gidebileceimiz son noktaya kadar birlikte olalım.[/SIZE][/FONT][/B][/SIZE]
kaydirigubbakcemile5
Sen ne zamandir bekliyosun bebegini..Benim artik 6 ay olcak bu ayda olmazsa..
3.5 yillik evliyim 5 ay once karar verdik bebek sahibi olmaa Allahin izniyle bekliyoruz..
Sen ne zamandir bekliyosun bebegini..Benim artik 6 ay olcak bu ayda olmazsa..
3.5 yillik evliyim 5 ay once karar verdik bebek sahibi olmaa Allahin izniyle bekliyoruz..
Haa bide bi sorum var adet goren birinin yumurtlama sorunu yoktur dimi yani yumurtlamayan kadin adet olmaz..?
canım topiğin hayırlı olsun çok hoşuma gitti :) benimde beklenen tarihim 2 ocak bu ay ümitlendim ama olmadı maalesefişallah yeni yıla bebeklerimizle gireriz Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?