- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
kızlarrr sanırımm yumurtluyorumm ateşler afakanlar bastıı beniiiiiiiidelikafadulden
ayy akşam olsa bir an önce bebişimizinn temel atma törenini yapsak kocişkomlaaaaadelikafadulden
Eve gider gitmez sert bi kahve içir kocişine, 1-2 saat sonra da bum bum aklinialirimsmile aklinialirimsmile hadi kolay gelsin, Allahım rast getirsin canom olumunekankayizsmile
bum bummmuşşş hıhhhhhhhhhh :dilcikar: oyle değil eve gıdersın eşine kahvesını içirirsin snra azcık kıpraşmalar veeeeeeeeeeeeeee mokokooooooooooooo :roflol::roflol::roflol:
kızlarrr sanırımm yumurtluyorumm ateşler afakanlar bastıı beniiiiiiiidelikafadulden
ayy akşam olsa bir an önce bebişimizinn temel atma törenini yapsak kocişkomlaaaaadelikafadulden
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3ewet ewett aynen öle yapcamm zaten tembihledimm sabahtan akşama hazırla kendini diyedelikafaduldenEve gider gitmez sert bi kahve içir kocişine, 1-2 saat sonra da bum bum aklinialirimsmile aklinialirimsmile hadi kolay gelsin, Allahım rast getirsin canom olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3bum bummmuşşş hıhhhhhhhhhh :dilcikar: oyle değil eve gıdersın eşine kahvesını içirirsin snra azcık kıpraşmalar veeeeeeeeeeeeeee mokokooooooooooooo :roflol::roflol::roflol:
Kızlaaaaaaarrr bakın aklıma ne geldi sempatiksalakcinni ben ilk kez evlendiğim ay hamile kaldım, ilk geceden söylemesi ayıp sempatiksalakcinni , sonra bi de 5. ayda, sonra bi de 10. ayda sempatiksalakcinni yani 5 ayda 1 hamiş kalıyom kaydirigubbakcemile3
Bu ay da 15. ayımız yani kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
bu işin sırrı sabah yapmak :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3ewet ewett aynen öle yapcamm zaten tembihledimm sabahtan akşama hazırla kendini diyedelikafadulden
kaydirigubbakcemile3
anamm kesinn hamilesinn kesinnnnnnnnnn:teytey::teytey: ay bende hamile kalcam bu gece hissediyorummmmmmmsırnaşık şey:CüvCüv:zemuszemus
benim kaydımda yok su gelsin yaptıracam gerçi herüfün şeysine 3 ay olmadı
Kızlaaaaaaarrr bakın aklıma ne geldi sempatiksalakcinni ben ilk kez evlendiğim ay hamile kaldım, ilk geceden söylemesi ayıp sempatiksalakcinni , sonra bi de 5. ayda, sonra bi de 10. ayda sempatiksalakcinni yani 5 ayda 1 hamiş kalıyom kaydirigubbakcemile3
Bu ay da 15. ayımız yani kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Sen sabahın köründe gittin heralde kaçak et kesmeye kaydirigubbakcemile3 kız seni uykuda tutmamıştır o gece sabaha kadarvay kuduruk vay :roflol: :roflol: :roflol:
bu işin sırrı sabah yapmak :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
vallahamııııı anammmmmmmm ama benim kociş 6 da gidiyo işe yaniii daha afyonu patlamadansempatiksalakcinni
Tamam şekerim seni mi kıracammokoko olsun :lepi: ikisi de aynı kapıya çıkıyo nasılsa :roflol: :roflol: :roflol:
bak hesabın şunun gibi olmuş
2009 da kaç sıfır vaaarr ikii at o sıfırları naaptıı 29........ikiyle dokuzu topla naaptı 11
29 la 11 i topla nooldu 40...ve partinin 40. yıldönümü arkadaşlarrr :roflol: :roflol: :roflol:
kız valla bak ilk defa sabah yaptım beni bilion ben tembelimdir özünde gece 10 dk da bitirirdsim o gün sabah yaptım ve şükürler olsunnnn kaydirigubbakcemile5
Emoşçumm sana mokokoda şimdiden başarılar diliorum:))
Temelleri at kurdeleni keste gel emi:)
4 yıldır bir fiil gece çalıştım olmadı 1 kere sabah yaptım oldu bilmiyorumkismile
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, ders bitmek üzere eve geçecem, bu akşam misafirlerim var giremeyebilirim, yarın görüşürüz artıkın, öptüm hepinizi baş baaaaaaaaaaaşşşşşopuyorumnanaktan