Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrr sanırımm yumurtluyorumm ateşler afakanlar bastıı beniiiiiiiidelikafadulden
ayy akşam olsa bir an önce bebişimizinn temel atma törenini yapsak kocişkomlaaaaadelikafadulden

Eve gider gitmez sert bi kahve içir kocişine, 1-2 saat sonra da bum bum aklinialirimsmile aklinialirimsmile hadi kolay gelsin, Allahım rast getirsin canom olumunekankayizsmile

Eve gider gitmez sert bi kahve içir kocişine, 1-2 saat sonra da bum bum aklinialirimsmile aklinialirimsmile hadi kolay gelsin, Allahım rast getirsin canom olumunekankayizsmile

bum bummmuşşş hıhhhhhhhhhh :dilcikar: oyle değil eve gıdersın eşine kahvesını içirirsin snra azcık kıpraşmalar veeeeeeeeeeeeeee mokokooooooooooooo :roflol::roflol::roflol:

Kızlaaaaaaarrr bakın aklıma ne geldi sempatiksalakcinni ben ilk kez evlendiğim ay hamile kaldım, ilk geceden söylemesi ayıp sempatiksalakcinni , sonra bi de 5. ayda, sonra bi de 10. ayda sempatiksalakcinni yani 5 ayda 1 hamiş kalıyom kaydirigubbakcemile3
Bu ay da 15. ayımız yani kesin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

bum bummmuşşş hıhhhhhhhhhh :dilcikar: oyle değil eve gıdersın eşine kahvesını içirirsin snra azcık kıpraşmalar veeeeeeeeeeeeeee mokokooooooooooooo :roflol::roflol::roflol:

Tamam şekerim seni mi kıracam mokoko olsun :lepi: ikisi de aynı kapıya çıkıyo nasılsa :roflol: :roflol: :roflol:

kızlarrr sanırımm yumurtluyorumm ateşler afakanlar bastıı beniiiiiiiidelikafadulden
ayy akşam olsa bir an önce bebişimizinn temel atma törenini yapsak kocişkomlaaaaadelikafadulden

bu işin sırrı sabah yapmak :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3ewet ewett aynen öle yapcamm zaten tembihledimm sabahtan akşama hazırla kendini diyedelikafadulden
kaydirigubbakcemile3

anamm kesinn hamilesinn kesinnnnnnnnnn:teytey::teytey: ay bende hamile kalcam bu gece hissediyorummmmmmmsırnaşık şey:CüvCüv:zemuszemus

Hadi inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benim kaydımda yok su gelsin yaptıracam gerçi herüfün şeysine 3 ay olmadı

bak hesabın şunun gibi olmuş

2009 da kaç sıfır vaaarr ikii at o sıfırları naaptıı 29........ikiyle dokuzu topla naaptı 11

29 la 11 i topla nooldu 40...ve partinin 40. yıldönümü arkadaşlarrr :roflol: :roflol: :roflol:

Emoşçumm sana mokokoda şimdiden başarılar diliorum:))
Temelleri at kurdeleni keste gel emi:)

Sen sabahın köründe gittin heralde kaçak et kesmeye kaydirigubbakcemile3 kız seni uykuda tutmamıştır o gece sabaha kadar vay kuduruk vay :roflol: :roflol: :roflol:

kız valla bak ilk defa sabah yaptım beni bilion ben tembelimdir özünde gece 10 dk da bitirirdsim o gün sabah yaptım ve şükürler olsunnnn kaydirigubbakcemile5

kesınnnn şekerımmm hadı hayırlısıııııııııııı olumunekankayizsmile

Tamam şekerim seni mi kıracam mokoko olsun :lepi: ikisi de aynı kapıya çıkıyo nasılsa :roflol: :roflol: :roflol:

ayhhh yerım senı bennnnnnnnnnnnn yaaa saol Şeniz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Banane banane :umursamaz: basbayağı 5 ayda bir hamile kalıyom işte :dilcikar: niye hevesimi kırıyon ki şimcik aşk olsun :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

kız valla bak ilk defa sabah yaptım beni bilion ben tembelimdir özünde gece 10 dk da bitirirdsim o gün sabah yaptım ve şükürler olsunnnn kaydirigubbakcemile5

Oooohhhh çok şükür :lepi: :lepi: :lepi:

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, ders bitmek üzere eve geçecem, bu akşam misafirlerim var giremeyebilirim, yarın görüşürüz artıkın, öptüm hepinizi baş baaaaaaaaaaaşşşşş opuyorumnanaktan

yaaaaaaaaaa canım ırmık helvası çektııııııııııııııııııııııı uffffffffffffffff annemm gelse de yapsaaaaaaaaa yemekteyız de gordummmm

hoşçakal bebişimmmmmmmmmmmmmmm :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::1hug::1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…