Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, ders bitmek üzere eve geçecem, bu akşam misafirlerim var giremeyebilirim, yarın görüşürüz artıkın, öptüm hepinizi baş baaaaaaaaaaaşşşşş :KK3: :KK3: opuyorumnanaktan

güle gülee canikommm kolay gelsinn bana şans dileeesempatiksalakcinni
kızışına iyi bakk kızz ben onu oğluşuma alcemmmm dünürrrrrlülülülülülü

Banane banane :umursamaz: basbayağı 5 ayda bir hamile kalıyom işte :dilcikar: niye hevesimi kırıyon ki şimcik aşk olsun :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Oooohhhh çok şükür :lepi: :lepi: :lepi:

ayy kız hevesini kaçırmak istemedim
sadece o geldi aklıma ondan dedimmm ayyy akannehir akannehir akannehir

please forgive me böcüüümmmm Şeniz

bende kaçıyorum kızlarrr öpüyorum hepinizi kocamannnnn

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, ders bitmek üzere eve geçecem, bu akşam misafirlerim var giremeyebilirim, yarın görüşürüz artıkın, öptüm hepinizi baş baaaaaaaaaaaşşşşş :KK3: :KK3: opuyorumnanaktan

Tamam canımmm güle güle git...Gelemezsen yarın görusuruz ınsallah iyice eglen misafirlerinle emi...Öptüm kocaman...Şeniz

hoşgeldin canım...
bebişlerde sen de iyisinizdir inşallah...

biz gayet iyiyiz:nazar: senin minik sıpa nasıl,iyi mi annesizemuszemus

önümüzde ki hafta benim küçük bi operasyonum var..rahim ağzına dikiş atıcak doktorum,erken doğum olmasın diye.en az 15 gün atıyormuş çünkü ve 15 gün bebeklerim için çok ciddi bir süre... açıkçası biraz korkuyorum,sonuçta bir ameliyathaneye girip,çok kısa da olsa narkoz alıcam..

maşallah 3 bebeişş yaaaa :nazar: hem de ıkı kız bırı oğlannnn ne guselll allahım herkese nasıp etsın boyle toptan gebelığiii:nazar:

canım gerçekten çok güzel bir duygu:nazar: rabbim bu mutluluklarımızı sonuna kadar devam ettirsin:Saruboceq: eveet biraz zor geçicek ama bi daha uğraşmıcam en azındanyerimseniben

slm kızlaaar :KK3: ohh çok şükür işler biraz hafifledi de gelebildim sositososito topuklu tebrik ederim canım cinsiyetleri belli olmuş allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

canım gerçekten çok güzel bir duygu:nazar: rabbim bu mutluluklarımızı sonuna kadar devam ettirsin:Saruboceq: eveet biraz zor geçicek ama bi daha uğraşmıcam en azındanyerimseniben

rabbım yanında olsun yardımcın olsun canımm hemencecıkk ıyıleşirsin ınş. hayatımm :Saruboceq:

slm kızlaaar :KK3: ohh çok şükür işler biraz hafifledi de gelebildim sositososito topuklu tebrik ederim canım cinsiyetleri belli olmuş allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

canım teşekkür ederim...rabbim hepimizin hamileliklerini güzelliklerle sonlandırsın:Saruboceq:

rabbım yanında olsun yardımcın olsun canımm hemencecıkk ıyıleşirsin ınş. hayatımm :Saruboceq:

amin canımm amin...rabbim hepimizin yanında olsun..hiçbir zaman ellerini çekmesin üzerimizden.

önümüzde ki hafta benim küçük bi operasyonum var..rahim ağzına dikiş atıcak doktorum,erken doğum olmasın diye.en az 15 gün atıyormuş çünkü ve 15 gün bebeklerim için çok ciddi bir süre... açıkçası biraz korkuyorum,sonuçta bir ameliyathaneye girip,çok kısa da olsa narkoz alıcam..

Canım korkma emın ol küçük bir operasyon olacak ve uyanacaksın hemen ve ınsallah kısa zamanda da geçecek Rabbim yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun...dualarımız senınle...

allah yardımcın olsun cnmm :Saruboceq: allhım 4 ünüzüde korusunn:Saruboceq:

kızlar bu arda çok katılamıyorum sohbetinize mutfakla pc arası resmen mekik dokuyorummmbayanssulusmile

X