Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, ders bitmek üzere eve geçecem, bu akşam misafirlerim var giremeyebilirim, yarın görüşürüz artıkın, öptüm hepinizi baş baaaaaaaaaaaşşşşşopuyorumnanaktan
Banane banane :umursamaz: basbayağı 5 ayda bir hamile kalıyom işte :dilcikar: niye hevesimi kırıyon ki şimcik aşk olsun :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Oooohhhh çok şükür :lepi: :lepi: :lepi:
bende kaçıyorum kızlarrr öpüyorum hepinizi kocamannnnn
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, ders bitmek üzere eve geçecem, bu akşam misafirlerim var giremeyebilirim, yarın görüşürüz artıkın, öptüm hepinizi baş baaaaaaaaaaaşşşşşopuyorumnanaktan
pişt pişt :)) anam manyak site manyamış yine :) en az 15 karakter istiyor:)
çok yoruldummmmmmmmmm 2kelam edemedik valla akannehir
pişt pişt :)) anam manyak site manyamış yine :) en az 15 karakter istiyor:)
hoşgeldin canım...
bebişlerde sen de iyisinizdir inşallah...
maşallah 3 bebeişş yaaaahem de ıkı kız bırı oğlannnn ne guselll allahım herkese nasıp etsın boyle toptan gebelığiii
canım gerçekten çok güzel bir duygurabbim bu mutluluklarımızı sonuna kadar devam ettirsin:Saruboceq: eveet biraz zor geçicek ama bi daha uğraşmıcam en azındanyerimseniben
slm kızlaaarohh çok şükür işler biraz hafifledi de gelebildim sositososito topuklu tebrik ederim canım cinsiyetleri belli olmuş allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
rabbım yanında olsun yardımcın olsun canımm hemencecıkk ıyıleşirsin ınş. hayatımm :Saruboceq:
biz gayet iyiyizsenin minik sıpa nasıl,iyi mi annesizemuszemus
önümüzde ki hafta benim küçük bi operasyonum var..rahim ağzına dikiş atıcak doktorum,erken doğum olmasın diye.en az 15 gün atıyormuş çünkü ve 15 gün bebeklerim için çok ciddi bir süre... açıkçası biraz korkuyorum,sonuçta bir ameliyathaneye girip,çok kısa da olsa narkoz alıcam..
biz gayet iyiyizsenin minik sıpa nasıl,iyi mi annesizemuszemus
önümüzde ki hafta benim küçük bi operasyonum var..rahim ağzına dikiş atıcak doktorum,erken doğum olmasın diye.en az 15 gün atıyormuş çünkü ve 15 gün bebeklerim için çok ciddi bir süre... açıkçası biraz korkuyorum,sonuçta bir ameliyathaneye girip,çok kısa da olsa narkoz alıcam..