Cinselliği yaşadığında göreceksin ki aman aman çok çok büyük bir olay değil. Değil yani. Aşktaki büyü zaten ulaşılmaz bilinmez , uzakta olmasında. Beklemekte sabretmekte. Bu yakın aynı anda uzak olmanın büyüsüdür aşk. Kavuşursun biter... Sevgiye dönüşürse ne ala.
Şöyle bir düşün aşık olarak evlenen tonla çift var ve onların birçoğu birbirinden nefret ederek boşanabiliyor.
Ben 20 li yaşların üniversite okuma , kendini geliştirme , sosyal aktivitelerde bulunma , kariyer yapma yaşları olduğunu düşünüyorum. Birlikte sinemaya gidersiniz , kitap okur tartışırsınız ....Ama işin içine cinsellik girerse olayın rengi değişir. Kavuştuk yaşadık , 2 sene geçti 3 sene geçti , sıkıldık , bıkmaya başladık , anlaşamıyoruz , nefret eder hale geldik........
Üniversitede aynı evde yaşayıp düzenli cinsel hayatı olup üniversite sonunda ayrılanlar olduğunu duymuştum. Hatta kızlık zarı esnek olduğu için eskiden olanları hiç anlatmadan başka biriyle evlenip çocuk sahibi olmuş bu anlatılan kişi.
Benim son sınıfta oda arkadaşımda kızlık zarının çok önemli olduğunu düşünmeiştim diye anlatmaya başlamıştı. Birlikte olmuş 4 kere ( sevgilikleri boyunca) . Ayrıldılar. Kız çok üzgün ve çok çok pişmandı. Kendimi kirletilmiş gibi hissediyorum diyordu. Bir gece ağlayarak içeri geldi. O an fırsatını bulsa öldürecekti kendini. Masumiyetin bununla sınırlı olmadığını konuştuk . O gün hata olarak görmemişti. Oldu bitti. Herkes kadar masum olduğunu konuştuk . O gece beni nasıl iyileştirdin bilemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum diyordu.
Sonraki sevgilisini çok sevdi güvendi .Durumu anlattı. Adam günlerce içti. Sen bunu nasıl yapmış olabilirsin diye. Evlendiler. Ama adamın kafasında acaba beni temize çıkmak için kullandı diye bir soru işareti kalmıştı. 2 yıl sonra ayrıldıklarını öğrendim. Sebebini bilemeyiz tabi.
Çooooook uzun lafın kısası 20 li yaşlar evlilik ve evlilik dışı cinsellik için erken yaşlar. kariyerini yap. Sevdiğin adamla evlenip onunla huzurla yuvanda yaşa. çok matah birşey olmadığını eş olmanın sevgili olmanın birlikte kek yapmaktan , çay demlemekten , birlikte çocuğunuzu doktora götürmeye kadar ufak ufak birçok şeyi içeren , İÇİNDE SEVGİ,GÜVEN ,SAYGI , İYİ NİYET , YARDIMLAŞMAYI VE BİR ÖMRÜ YAŞAMAYI VE TASARLAMAYI BARINDIRAN bir süreç olduğunu anlayacaksın.
KALBİME DOKUNAMAMIŞ ERKEK BANA HİÇ DOKUNMAMIŞ DEMEKTİR.